Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majq im javnoservisku... nadam se da ce prenositi noleta, jer igra u ponedeljak u 03h ujutro! stvarno nema smisla da i ovo preskoce. ko jos gleda snimak. to nije to, cak i kada ne znas rezultat.
ana bi trebala da igra oko 21h, a jeca nesto kasnije.... bice cupavo sutra... ako neko lakse prodje, mislim da to moze biti samo nole...

Stvarno Rts je uzas jedan ! :( Ko gleda reprize,a da pre toga na netu ili teletextu ne pogleda rezultat ? :( Ako hoce da nas nerviraju, onda bolje neka odustanu od prenosa jer su i ovako usporeni kao puzevi!

Jao sto mi je drago sto je Sarapova izgubila! Radvanska je potpuno zasluzila pobedu!
A sto se nasih tice... Ana standardno dobra, Jelena naravno gresi.... Blah... Nole mi je iskid'o zivce... Protiv koga igra Nole nocas?!?

Novakov protivnik je Huan Martin del Potro. Mislim da je Čileanac ili je iz Argentine...
Meč će ići danas na EuroSportu u sitne sate, valjda:) Mislim da mu je on mnogo lakši protivnik nego Stepanek. Ali zato Ana igra protiv Venus W., držim joj plačeve jer će to biti njoj najteži rival do sada:(

fraulein:
Novakov protivnik je Huan Martin del Potro. Mislim da je Čileanac ili je iz Argentine...
Meč će ići danas na EuroSportu u sitne sate, valjda:) Mislim da mu je on mnogo lakši protivnik nego Stepanek. Ali zato Ana igra protiv Venus W., držim joj plačeve jer će to biti njoj najteži rival do sada:(
Ma jok, Eurosport prenosi US open samo od 19h pa do mozda 1. Ali eto ko zna...
Da, i ja mislim da ce ovaj biti laksi od Stepaneka, bar se nadam...

RTS prenosi samo kada se igra neki važan meč i kad neko od naših treba da pobedi (mislim svi kao očekuju pobedu) i onda tamo neko glavni u televiziji preuzima sve hvalospeve o našim igračima...pfuj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back