Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jankovićeva na završnom WTA turniru
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković kvalifikovala se za završni turnir sezone, Soni Erikson šampionat. U do sada najuspešnijoj sezoni u karijeri, Jankovićeva je, uz Belgijanku Žistin Enen, više od tri meseca pre početka šampionata, koji će biti održan u Madridu od 6. do 11. novembra, sakupila dovoljno bodova za plasman na to takmičenje, koje će okupiti osam najuspešnijih teniserki u 2007. godini.

Jankovićeva (4 titule) je sakupila 2990 bodova u trci za Soni Erikson šampionat, dok Enen (5 titula) ima 3245 bodova.

Treće mesto trenutno zauzima Ana Ivanović, pa treba očekivati i njeno učešće.

Belgijanki će to biti čak sedmi završni turnir sezone, iako ima samo 25 godina.

Soni Erikson šampionat u Madridu igraće se za nagradni fond od čak 3 miliona dolara. Titulu brani Žistin Enen.

polarnimeda:
steta za noleta. jednostavno mu nije dan; videlo se da nije ni za sta. steta je zbog dobrog zreba, ali ajd'- bar je dao vetar u ledja troickom za ubuduce :) Mogao je i da preskoci turnir... sta ima posle sljake i onakve igre na vimbldonu da se opet privikava i kida na sljaci Umaga za sitne bodove i jos sitniju novcanu nagradu. slazem se ja da je svaki bod bitan, ali jedan mali turnir na podlozi kojoj prethode i slede razlicite podloge.... sta ga boli... :)

Ma pustio je Nole Troickog da ga malo pogura.

ja ne znam ni kako je dosla do vrha sa onakvim servisom...
ako ga popravi, moze da bude a najverovatnije ce i biti No. 1....
Eh, Jecin bekend i kretanje, plus anin servis i forhend... Kakva bi to igracica bila.... Ako bi je pustili tako dvoglavu da igra...

na kurnjikovu nemam zamerki, ali sharapova mi nekako deluje previse krakato, a faca joj je kao da je neko muci... daleko od toga da je ruzna. lepa je, ali nije mi za top 10 sto se toga tice.
A recimo, ona Cibulkova koja je namucila Jecu u Fed Kupu, je 3x bolja.! ali, posto nije ni u top 20 na wta listi... jbg.
a vamos i bamos... ja i dalje ne verujem... meni se cini da sam iz Nadalovih usta cuo: Vamos...

polarnimeda:
na kurnjikovu nemam zamerki, ali sharapova mi nekako deluje previse krakato, a faca joj je kao da je neko muci... daleko od toga da je ruzna. lepa je, ali nije mi za top 10 sto se toga tice.
A recimo, ona Cibulkova koja je namucila Jecu u Fed Kupu, je 3x bolja.! ali, posto nije ni u top 20 na wta listi... jbg.
a vamos i bamos... ja i dalje ne verujem... meni se cini da sam iz Nadalovih usta cuo: Vamos...
слажем се у потпуности!

Evo i mene...Hmmm....A Vaidisova?Niej ni ona za bacanje,OK za Kurnjikovu....
Znate da je NAdal najavio da ce od sledece godine nositi normalan sotc? E ako to nije fora,nego stvarna prica,bas me interesuje kako ce onda izgledati njegovo cackanje dupeta svaki put...Ojesce mu se zadnjica posle svakog meca :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back