Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DukeofSerbia:
Је ли се то Јелена и Џејми (старији брат познатијег Ендија) мувају? :D :razz: 8-)

:D

.
Ja mislim da se muvaju:D i Jeca je sama rekla da je on nije pozvao da igraju zajedno zato sto misli da ce da pobede vec iz drugog razloga...tako da mislim da je to taj razlog:) 8-) :lol:

Jelena je blistala... Njoj je ovo finale bilo takva opustencija... Non stop se smejala i izvaljivala... Svaka cast na hladnokrvnosti :lol:

Zna li neko sta je rekla u zanjem setu glavnom sudiji.. nesto u stilu "The ball is going too fast.." :lol:
Ja umro od smeha..

jankovicka je priznala da je on njoj priznao da je zaljubljen u nju, a da njoj prija... sto ce reeeeci :)
nego, jel zna neko koji su sledeci turniri nasih i ocemo li imati gde da ih gledamo? ja znam samo da je djokovic uzeo pauzu od 2 nedelje, i da ce posle toga igrati u umagu.

E ne bih znao..Bas cu da pogledam danas koji je sledeci veci turnir,celendzeri mi nisu toliko interesantni.
Za Jelenu...Nek se muva devojka,samo da ne poludi zbog toga i ne postane Kurnjiikova :D :D D :D

Sad se vidi koliko fali 3K. To je bio najbolji RTS kanal. Ovako se brukaju da repriziraju JJ u finalu Vimbldona, a jedna mala kablovska televizija Sport klub je prenosi direktno.

ne znam... kao povredjena... ne verujem joj, al ajd' da joj verujem. :?
definitivno ne igra.... umesto nje- ana jovanovic. heh.. tako blizu a tako daleko....
nista.. bar ce biti neizvesno!

Pazi ovo mi je totalno glupo sa Anom. Mislim mogla je bar da se pojavi tamo, posto su vec njihove 2 najbolje teniserke najavile da nece igrati jer misle da nemaju sanse protiv Ane i JJ. Zna li neko shta je sad sa Slovakinjama. Ako igra Hantuhova i ona druga koja je 70 i neka, onda imamo problem. JJ mora da dobije sve i u singlu i u dublu.

ne znam sta je sa njima, ali u svakom slucaju imamo problem ako igra hantukova. i to je problem koji cemo, ako nista- gledati na rts (u subotu na rts2, a u nedelju na rts1). a morala je da kaze da nece igrati da bismo mogli da popunimo tim...

Ima puno pravo da ne igra za reprezentaciju. Sta je mjoj dao tenniski savez nista, ni njoj ni ostalima.
I Nadal i Federer i Enan malo pa malo izbegavaju da igraju za svoje reprezentacije, pa se niko ne buni, a njihovi savezi su dosta ulozili u njih.
Elem ne znam sta setacno dogadja, ali ako je povredjena ima pravo da otkaze, zbog vazniji turnira.

I Federer otkazuje reprezentaiji...Razlog?Lepo rekao covek pocetkom prosle sezone-trenutno mu je bitnije da zadrzi prvo mesto od igranja za reprezentaciju,kako je sam izjavio,to bi mu bio preveliki zalogaj u ovom trenutku.I igra samo kad je neophodno,kao protiv nas prosle godine(kud bas tad nadje da igra...).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back