Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Đoković u 3.kolu
Najbolji srpski teniser Novak Djoković pridružio se ostalim predstavnicima naše zemlje u 3.kolu singla, pošto je u četvrtak popodne savladao Amerikanca Delića sa 3:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3 i 7:6.

Novak je u ovom meču sa odličnim serverom Amerom Delićem imao većih problema samo u drugom setu kada je visokom Amerikancu rodom iz Tuzle jedan brejk bio dovoljan da dodje do seta. I u četvrtom setu, pri rezultatu 5:4, Djoković je servirao za meč, ali se Delić izvukao i iskoristio drugu brejk loptu i tada ostao u meču, kasnije i poveo sa 6:5, ali je srpski teniser do kraja ipak došao do pobede.

U ostalim setovima, Novak je igrao po sistemu toplo – hladno, dosta i grešio, ali je najviše problema imao sa patikama i klizavom travom, zbog čega je imao nekoliko padova, ali se na sreću nije povredio.

Posle laganog prvog seta, koji je završio za 25 minuta, Djoković je dozvolio protivniku da nametne svoj ritam i da povede sa 3:0 u drugom setu. Iako je uspeo kasnije da se "vrati u meč", srpski teniser je izgubio je sa 3:6.

Treći set imao je isti tok kao i prvi. Djoković je uzeo prvi gem, potom napravio brejk, i tu prednost održavao do kraja.
Četvrti set bio je najneizvesniji i rešen je tek u "taj brejku". Kao i obično srpski teniser je bio skoncentrisan i miran kada je to bilo najpotrebnije, pa je u taj brejku ostvario rezultat 7:4 za pobedu posle dva sata i 19 minuta.

Naredni rival Djokoviću na terenima "Ol Ingland klaba" biće Nemac Nikolas Kifer, koji u drugoj rundi bio bolji od Francuza Fabrisa Santoroa rezultatom 6:4, 6:3, 6:4.

Srlesrle:
Federer - Safin,Davidenko-Monfils,Nalbaldian-Bagdadis,Hjuit-Kanjas...Mislim da odavde pocinju vec ozbiljniji mecevi.
zaboravio si tipsa- gonzales :D
da vidis kad ga sutra tipsa iznenadi i mec se stvarno ispostavi kao najozbiljniji od pomenutih :D
(i jeca i janko sutra od 14h na najvecim terenima :))

polarnimeda:
zaboravio si tipsa- gonzales :D
da vidis kad ga sutra tipsa iznenadi i mec se stvarno ispostavi kao najozbiljniji od pomenutih :D
(i jeca i janko sutra od 14h na najvecim terenima :))

A bice fora kad Tipsa dobije Fonzalesa....rekoh,ne volim ga,ali ako ga dobije svaka mu cast-navijam za njega.

68Mustang428CJ:
Gotovo, pobedio Tipsarevic
s030.gif
........
e016.gif
e016.gif
e016.gif
e016.gif
e016.gif

da daaa :) nadao sam se da moze... toliko puta mu je malo falilo da napravi veliki korak, i na kraju se isplatilo... mislim da covek jos nije svestan... osecam da ce da skace i urla ko blesav kada stigne u hotel ili gde vec da ode :D
srlesrle, pretpostavljam da ne volis mnogo tipsu sto je mnogo toga imao i mogao, a olako odbacio? ali nikada nije prekasno da se covek opameti.
rekoh negde (kada je jos bio oko 100. pozicije) da je tipsi mesto bar u prvih 50. iii... sada je tu !! :D
a za jelenu ne znam sta da kazem... ona ili razvaljuje ili pobedjuje na jedvite jade. mada i onu safarovu je bas htelo.
svaka cast nasima kakogod :) preziveo sam sa najvecim osmehom ova dva (kako neko vec rece) trilera. :D

Svaka cast Jeleni na pobedi, ali mislim da je Tipsarevic junak dana! Trebalo je ostati miran i stalozen i smognuti snage i pobediti 6. na svetu, ali ne zato sto je Gonzales igrao lose, nego zato sto je Tipsarevic stvarno dao svoj maksimum

p150A.gif

Auuuuu, pa nisam znao da je bas ovako gusto bilo!
Safarovoj je do pobede falio samo jedan gem. Onda je Jelena uzela pauzu za pregled, pa posle poce da pada kisa. Posle pola sata pauze Jelena je okrenula igru na svoju vodenicu.:-P

Lio:
Ja sam pomislio na tenis, ali nisam hteo da pokrecem temu pre proleca, kad je vreme za rekreaciju tog tipa. No, vec kad je pokrenuta nisam mogao da joj odolim.
viva LA ( Pashanski, Djokovic, Tipsarevic, Jankovic, Ivanovic...) :-)
A Zimonjic? A Bozoljac? :lol: :lol: :lol: i Monika SELES!!!
a090.gif
...........
n022.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back