Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
turbo-ajvar:
jes vala, tri put je veća od desne, ali kad počne da vadi gaće.... :D
E stvarno sa tim gacama smara vise...svaki put kad servira vadi gace iz dupeta, i podize carape...ko neki ritual...mozda mu donosi srecu :lol: I skroz mi je antipatican, ko neki neandertalac...Ali covek stvarno vrh igra, ne zovu ga za dzabe- kralj sljake...Odlican je...
Ali i nas Nole je super, kako se samo borio...sve pohvale, nije mu bilo lako...Pobedice ga on, ima vremena, jos je mlad...
Samo napred Nole!!!

дочек тенисера сутра у београду
Политика - Пре 37 минута БЕОГРАД - Поводом успеха српских тенисера на Отвореном првенству Француске у Ролан Гаросу, Београд ће сутра дочекати Ану Ивановић, Јелену Јанковић, Новака Ђоковића и Ненеда Зимоњића, испред Скупштине града у 20:30 часова, саопштено је данас из Скупштине града.

Градска скупштина је позвала Београђане и љубитеље спорта да дођу и поздраве наше тенисере, а програм почиње у 19:30 сати.

steta za anu. da je igrala kao protiv sharapove, mogla je i ovu da ubije... a ovako mi se cini da je nju trema ubila najvise. zakazalo je sve sto ju je dovelo do polufinala... osecam da nije spavala od uzbudjenja... ali dobro, taman da se ne opusti i ne digne nos previse :D
BRAVO ZA SVE NASE!!!!

Trema definitivno. Lako dobijen prvi gem i tri brejk sanse kao da su je uplasili, a jos sto ih nije iskoristila..., svejedno, odlican uspeh je sa 19 godina doci do finala najveceg turnira i svaka joj cast na tome!

"Što kažu ljudi, kakav tužan kraj." :-(
Nego, šta je tu je. Veliki uspeh naših tenisera, ali da je bila samo jedna, ma samo jedna jedina titulica :D , bio bi spokojniji. :roll:

Pa dobro, negde smo podsvesno svi znali da Ana danas neće osvojiti titulu. Ne zato što nije dobra teniserka, naprotiv, već zato što je još mlada, i što je dosta neiskusna, pa samim tim i podložna uticaju treme. A i igrati protiv Žastin...vrhunska teniserka.
No dobro, i ovo je velika stvar, finale ovakvog turnira! Ima Ana vremena da ih osvoji sve, a i Nole i Jelena!!
U svakom slučaju BRAVO za njih!!! A i za Zimonjića!!

E baš mi je žao što je Ana izgubila, očigledno je trema uradila svoje, ipak nije lako igrati pred tolikom publikom i to protiv najbolje teniserke na svetu, da je igrala kao do finale ako ne bi pobedila bar bi dobro namučila Enan, ali ipak je i ovo veliki uspeh, samo neka ona ovako nastavi pa ko zna, možda ćemo je gledati i sledeće godine u finalu :D

Šta reći, Ana izgorela u finalu, trema uradila svoje. Bez obzira, svaka čast.

Kada će nepismeni srpski novinari naučiti da je Rodžer, a ne Rože. Doklen više.

I pravilno je Žüstin Ena, bez n.

;)

polarnimeda:
Jeste primetili da Djokovic prosto kao da poziva igrace koji mu se suprotstavljaju da eksplodiraju! Svi najbolje partije kao da pruzaju protiv njega, i sreca kao da ih najvise sluzi protiv Novaka.... Mozda sam subjektivan, ali tako mi deluje.
Nole je super igrao prva dva seta, a posto ni jedan nije otkinuo- bilo je gotovo. Ali pokazao da je ravnopravan protivnik i da je Nadal samo trunku iskusniji i nesto snazniji! Nista sto 1 godina ne moze da preokrene. Imao je odlicnu sezonu na podlozi koja mu najmanje odgovara- jako sam ponosan :D Sada neka se taman malo odmori, pa u nove pobede.
A sutra- svi uz Anu! Nemaaam POJMA sta tu moze da bude- totalno razlicite teniserke i pozicije iz kojih ulaze u finale. Osecam da ce biti gotovo u 2 seta- ko god da pobedi! Verujem u Anu i njenu pobedu iako su svi nasi VEC pobedili :D Cak i Tipsa :D

Novak je odrastao na šljaci, tako da to nije podloga na kojoj je najslabiji. Prilično je jak, ali Španci su ipak kraljevi šljake.

v.v.ilic:
дочек тенисера сутра у београду
Политика - Пре 37 минута БЕОГРАД - Поводом успеха српских тенисера на Отвореном првенству Француске у Ролан Гаросу, Београд ће сутра дочекати Ану Ивановић, Јелену Јанковић, Новака Ђоковића и Ненеда Зимоњића, испред Скупштине града у 20:30 часова, саопштено је данас из Скупштине града.

Градска скупштина је позвала Београђане и љубитеље спорта да дођу и поздраве наше тенисере, а програм почиње у 19:30 сати.

Izgleda da su se Jelena i Ana konačno izmirile, što je najbitnije od svega. ;)

Pavilno je izgovarati i Roze i Rodzer.On trazi da ga zovu Rodzer ali u francuskom govornom podrucju je Roze,sa naglaskom na e....Kako kome odgovara!
Stos e tice Ane....Steta,uplasila se!koliko je puta sa osnovne pogodila aut,to nije pogodila za ceo turnir.Ipak i Enan je odigrala dovoljno dobro da je pobedi.Alis ta reci,Jelena je 3,Nole je 3, a Ana 6!!!!!A videcemo posle Vimbldona!!! :D :D :D

Kako smo se nadali dobro smo se udali.

2 finala i 3 polufinala.

Shteta je za Zimonjica koji je imao veliku sansu u finalu miksa. Za njega sam bas ocekivao da ce pobediti , ali nema veze.

Nole je ok.

Jedino me malo nervira to shto su nase devojke pobedile same sebe.

Ok Jelena i Ana nisu "ubice" kao Jelena Dokic pa da sa 16 godina pobede broja 1 Martinu Hingis ili da sa 16 godina kao Monika Seles pobede Stefi Graf i osvoje Rolan Garos, ali nisu bas ni klinke pa da se tresu od straha i treme kad igraju protiv Enan.

To me bas nervira. Ajde Ana jos i nekako, ali Jelena ima 22 godine. Mislim kad ce ako ne sad.

Od nje sam bas ocekivao potpuno drugaciji pristup. Posebno jer je i sama najavljivala posle prethodnog poraza da ce da je pocepa u dva seta u sledecem mecu. To je ono shto je potrebno doza sportske drskosti, ali na terenu ne samo u prici.

Dobra stvar je kao shto Duke rece da su se izgleda malo pomirile Jelena i Ana, pa ce valjda konacno zaigrati zajedno za reprezentaciju.

Ovo je veliki uspeh nasih tenisera. Na najlepshi nacin su predstavili i sebe kao mlade sportiste i Srbiju.

Nadam se da je tacno ovo za docek. Ako jeste sigurno idem.

Tzar:
Jedino me malo nervira to shto su nase devojke pobedile same sebe.

Ok Jelena i Ana nisu "ubice" kao Jelena Dokic pa da sa 16 godina pobede broja 1 Martinu Hingis ili da sa 16 godina kao Monika Seles pobede Stefi Graf i osvoje Rolan Garos, ali nisu bas ni klinke pa da se tresu od straha i treme kad igraju protiv Enan.

To me bas nervira. Ajde Ana jos i nekako, ali Jelena ima 22 godine. Mislim kad ce ako ne sad.

Od nje sam bas ocekivao potpuno drugaciji pristup. Posebno jer je i sama najavljivala posle prethodnog poraza da ce da je pocepa u dva seta u sledecem mecu. To je ono shto je potrebno doza sportske drskosti, ali na terenu ne samo u prici.

Očekivano. Vremenom će to da nestane ;).

Pazi, Jankovićka je pukla kada je videla šta je Ana uradila Mariji. Pritisak je bio ogroman.

Tzar:
Dobra stvar je kao shto Duke rece da su se izgleda malo pomirile Jelena i Ana, pa ce valjda konacno zaigrati zajedno za reprezentaciju.

Ovo je veliki uspeh nasih tenisera. Na najlepshi nacin su predstavili i sebe kao mlade sportiste i Srbiju.

;) Prijatelj (čak smo i neka jako daleka rodbina) igra tenis godinama na lokalu, za Đokovića mi je rekao danas da nije bila šljaka, razbio bi Nadala. Do sada nikada nije omanuo, tokom celog Garosa, a i ovako.

Tzar:
Nadam se da je tacno ovo za docek. Ako jeste sigurno idem.

Naravno. Vlada objavila da šalje sutra specijalni avion u Pariz po naše, pa doček. :)

Srlesrle:
Pavilno je izgovarati i Roze i Rodzer.On trazi da ga zovu Rodzer ali u francuskom govornom podrucju je Roze,sa naglaskom na e....Kako kome odgovara!
Stos e tice Ane....Steta,uplasila se!koliko je puta sa osnovne pogodila aut,to nije pogodila za ceo turnir.Ipak i Enan je odigrala dovoljno dobro da je pobedi.Alis ta reci,Jelena je 3,Nole je 3, a Ana 6!!!!!A videcemo posle Vimbldona!!! :D :D :D

Čovek se zove Rodžer, a ne Rože. Poslušaj kako izgovaraju sami Francuzi na turniru. Kao kada bi Jelenu zvali Helen Janković Englezi na Vimbldonu, jer je tako na engleskom. Federer nije Francuz i kraj priče.

Tako je Mustang,podrzi Srleta :D :D :D
Znam sta pricam,uostalom KOJA je to svajcarska nacija?Ljudi su podeljeni pokantonima i pricaju 3 jezika + engleski.Znaci nacina za izgovor koliko hoces ;)

Btw imena ljudi se izgovaraju onako kako ih zovu na njihovom maternjem jeziku, a ne onako kako kome padne na pamet. Jedna stvar je kad u nekom jeziku nema slova kojeg ima u necijem imenu, ali ako je covek kulturan i obrazovan potrudice se da ga izgovori najbolje sto moze.
Kad su davali pehare Ani i Zistin, ja sam cula kako taj tamo koji im je izgovarao imena savrseno rekao slovo "ć", iako ga nema u njihovom jeziku. Pa samim tim, ako se covek zove Rozer, onda ga treba tako i zvati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back