Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pobedi jelena uz malo muke u 2. setu... ne znam ni protiv koga igre sutra.... nadam se da ce bii dobro.. ne verujem da ce biti prenosa... turnir je tier 3... mozda je sitno cak i za avalu... cudi me da su pred RG i jelena i ameli uzeli da ucestvuju ovde (ali ajde za ameli i da razumem- dugo nije igrala pa malo da se uigra)...
inace rolan garos bice prenosen na rts-u! nema znaci brige za pracenje nasih...... bas lepo! :D
kombinacija avala, eurosport, sport klub i rts za gs-ove- JUPIIIIII :D

polarnimeda:
pobedi jelena uz malo muke u 2. setu... ne znam ni protiv koga igra sutra.... nadam se da ce bii dobro.. ne verujem da ce biti prenosa... turnir je tier 3... mozda je sitno cak i za avalu... cudi me da su pred RG i jelena i ameli uzeli da ucestvuju ovde (ali ajde za ameli i da razumem- dugo nije igrala pa malo da se uigra)...
inace rolan garos bice prenosen na rts-u! nema znaci brige za pracenje nasih...... bas lepo! :D
kombinacija avala, eurosport, sport klub i rts za gs-ove- JUPIIIIII :D
Camerin!

danas su trebali da igraju tipsarevic vs vemic, ali zbog kise je sve pomereno. pretpostavljam da bi sutra trebalo da igraju ostali ako kisa nije vec i to potpuno zenula.... nikada mi nece biti jasno zasto ne roknu neke pokrivace iznad terena, nego ga tek ponekada ima samo centralni....
znam da su tezi uslovi i velika sparina u tom slucaju, ali je i to bolje, nego da igrate 2 meca u istom danu sa 3h pauze izmedju, i da mozda bas zbog toga nepravedno izgubite titulu.

pobedio tipsa.
ocekivano, a i drago mi je. sigurno da je bolji i da ce koliko toliko imati vece sanse u sledeceom kolu... cini mi se protiv safin-a koji je proleteo kroz prvi krug...

carolina 212:
Drago je i meni, ali mi je bas bezveze bilo kada sam videla da igraju jedan protiv drugog i to u prvom kolu
pa dobro, bar nije i pasanski upao kod djokovica :D a i ovako je jedan morao da prodje u drugo kolo!
koga zanima bilo sta- najbolje na officijelni sajt. npr. eurosport je najavio jelenu za 11 ujutro, a na http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html lepo pise da igra poslednji mec u danu...
nole igra u utorak (kao i ana) ako ne bude jos kise (koja mi MNOOOOOOOGO ide na onu stvar).
srecno nasi!!! :D

Sa sajta Novaka Djokovica:
Dok kiša neumorno pada u prestonici Francuske i onemogućava planirano odigravanje mečeva prvog kola Rolan Garosa, Novak Djoković još jednom dokazuje zašto važi za jednog od najvećih šoumena u muškom profesionalnom tenisu. Za francusku televiziju Novak peva "I will survive". Dobro zezanje, i lepa poruka za Nadala i Federera :D
Video klip (manje od 6 MB):
http://nole.beocity.net/video/2007/other/novak_singing_i_will_survive_rg_2007.mpg

ala delju nasi. od ovo 4ovoro do 3. kola imamo samo 1 izgubljen set (od strane noleta)! a bas mi je drago da ana & nole preskocise kisu danas :D ne secam se kada je kisa kvarila turnire kao u ovoj godini.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back