Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTXT:
Cekaj mozes mi objasniti kako mogu da se kladim na toj solo kladionici.
Jeli Virtualno ili za prave.
Ovo je regularna kladionica u ceskoj. Mozes se samo kladiti ako dodjes u kladionicu. U njoj je doduse moguce uplatiti tiket i preko telefona ali moras pre toga biti registrovan. Jos ne znam da li mogu da se registruju i stranci. Ako te to interesuje ja cu pitati.

Inace, svaki tiket uplacen kod njih mozes videti i kontrolisati na internetu. To ima svaka ceska kladionica.

ako mene pitate... nadal je samo nesto iskusniji i fizicki snazniji igrac! nole je igrao kao zmaj, a nadal kao zmaj ipo!
a znam da ce nole iz ove partije nauciti jos nesto novo, i da ce za koju godinu postati fuzija nadala i federera u jednom srbinu :D
-----
Ana u polufinalu! Nisam mogao mnogo da je gledam zbog Noleta, ali ono sto sam video je... Uh- potpuno nova Ana. Kao stara, samo sa mnogo manje gresaka! Ako ovako nastavi, vraca se u top 10!
----
A Jeca i Enan... vidim da je mec prekinut... nadam se samo da nije jeca predala i da ce pobediti (sada je 3:2 za enan). mora da je kisa... enan ne verujem da moze da se povredi :) jel zna neko da li se ikad i povredila?

Ljudi, ne znam kako se vama čini, ali ovakva kukavička Jelenina igra me dovodi do ludila. :x Ej breee vodila 4:0 u trećem setu i onda htela da igra "bunker". Pa nije ovo fudbal, ovo je TENIS. Tako je izgubila i prošli meč od iste protivnice - kukavički. Nije imala toliku prednost, ali je način igre bio isti. Ne mogu da verujem da se od kada je povela sa 4:0 brani od udaraca Enan. A Enan kao na treningu, malo bekhend, malo forhend; pa malo sa osnovne linije, pa malo na mrežu,.. :-? Dopustila joj je da se vrati u igru iako je bila o nokdaunu, nije mogla mrežu da prebaci. :|
Kad se pogleda u celini Jelena je bolja od Enan, što se jasno vidi na terenu i što niko ne može da ospori. Mogla je da je samelje u 2 seta. Ali ona je toliko olako izgubila i taj drugi set pa još kad se doda i ovaj treći onda prevazilazi meru. Što je mnogo, mnogo je. :evil:

ukenjala se i gotovo... ima strah od pobede, to je toliko puta pokazala :( naam se da ce nauciti da se nosi sa time..... a voleo bih da dodbije enan bar jednom, pre nego sto se ova penzionise... i steta je sto je nije dobila... mozda juce da se nastavio mec....
eh sta bi bilo kad bi bilo...
videcemo kako ce ana da se nosi sa enan.... ako je onako iscimanu i ne savlada kuznjecova...

teeeniseeerrka, al naaaaajleeepsaaaa :D
ipak je teniserka! potpuno zasluzeno je osvojila ovaj turnir. odlicno je igrala- i jako i precizno. cak se i bolje krece.. od sutra - 8. na svetu! kakav napredak!! mislim da 1. put u istoriji imamo 2 teniserke u top 10! :D jeca od sutra 5. na svetu!!! I vec sutra- novi turniri!!! Ahhhh- uzivam ovih dana! :D
SVAKA CAST ANI, jos jednom!
Jeste li navijali i vi koji ste joj debelo zamerili sto nije igrala za fed? :P

Ana ipak 8., odlicno!
Nisam cula za Miljanu Adanko, verovatno je mlada, ali mi je drago da imamo novih mladih snaga i bilo bi super da se uskoro pridruze cuvenom triju, tako da joj i ja cestitam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back