Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wooohoooo!!!!! :D Svaka cast Avali! Samo tako neka nastavi... Ne znam kada je sledeci mec.
A bilo bi mi posebno krivo da je danas izgubio, jer mi se cini da je sada zreb na njegovoj strani sve do polufinala (u koje ako i dodjes, zreb vise nije bitan jer je igrac koji te tu ceka svakako zasluzeno dotle dogurao)... Napred Nole, idemo na 4., pa na 3. mesto... Onda mali odmor, pa na 1. :D

Meni se iskreno uopste ne svidja kako igra u poslednje vreme, mislim na sljaci, i zaista bih voleo da se pokaze da mu samo ne ide u poslednje vreme, pre nego da se ispostavi da on nije igrac svetske klase za sljaku!

polako bre. decko ima 19 godina! ko je jos sa 19 godina bio 5. na svetu???! naucice vremenom da igra na sljaci dobro koliko i na tvrdoj podlozi! a sigurno ce cak i igru na tvrdoj podlozi jos usavrsiti. verujem da ce mu i trava odgovarati jer ima precizne i jake udarce, a od ove godine i isti takav servis.
anyway, ako bih birao na kojoj podlozi zelim da nole igra najbolje- izabrao bih bas tvrdu, jer mi se cini da ona traje bukvalno pola godine, a trava i sljaka po cetvrt! :D
i da ne zaboravimo- andreev je igrac koji samo formalno zauzima 177. mesto- ove godine je mnoge asove namucio, i cini mi se neke i izbacio! nole u 1. kolu nije mogao da prodje gore.... ali zato verujem da ima dobar zreb do polufinala...
sledeci mec- u sredu! ne znam u koliko sati, a protiv nekog tenisera za koga nisam cuo (nisam expert u svakom slucaju).

ATP turniri:
38 turnira na tvrdoj podlozi i tepihu ( od toga desetak je na tepihu)
6 turnira na travi,
24 turnira na sljaci,
Dakle, morace da bude i na sljaci jednako dobar kao na betonu!

///Milena///:
U pravu si, ali neka on za sada bude dobar na ostalim podlogama a igru na šljaci će nadam se vremenom popraviti,
ipak on ima tek 19 god. tako da ima vremene i za to.
to i ja pricam...
to sto je nadal bio 2. sa 19 godina... pa, u principu, da je djokovic osvojio jos jedan masters pre ovoga i da nema nadala- i on bi bio drugi sada... i nije neka preterana razlika! :D
sa tim sto je nadal onda morao da gazi preko svih, a POSEBNO (tesko) preko federera, a nole mora sada da gazi preko svih a POSEBNO preko federera i Nadala.
uostalom nije ni bitno- ono sto je sigurno je da ne trebas brinuti za coveka koji je sa 19 godina dosao do 5. mesta na svetu, tj. za to da li ce uspeti da se snadje na sljaci. :D Koliko god razlicite ove podloge, i to je tenis... a drugo- nole je imao problema i sa disanjem, pa zato i sa umaranjem, a i sa vidom! to polako odstranjuje, i ne znam koliko igraca na svetu ce mu biti ravno... ne vise od 2- ja mislim.

carolina 212:
Andrejev je poslednji koji je na sljaci pobedio Nadala
A Nole je poslednji koji je srusio poslednjeg koji je srusio Nadala... A Federer nikada i nije dobio Nadala na sljaci... Dakle, kada pricamo o sljaci....... NOLE JE NAJBOLJI NA SVETUUUUU! :D :D :D :D :D
A posto je najvise napredovao na rang listi ove godine tj. na tvrdoj podlozi, a sredio je i Nadala i Federerovu nocnu moru (Kanjasa)... Onda sto se tice tvrde podloge.... NOLE JE NAJBOLJI NA SVETUUUU :D :D
A posto je na travi svega nekoliko turnira... Sto se tice tenisa... NOLE JE NAJBOLJI NA SVETUUUUUU!! :D
Sutra u 17h uzivo na Avali- Nole, Srbin, najbolji teniser koga je svet ugledao! :D

polarnimeda:
A Nole je poslednji koji je srusio poslednjeg koji je srusio Nadala... A Federer nikada i nije dobio Nadala na sljaci... Dakle, kada pricamo o sljaci....... NOLE JE NAJBOLJI NA SVETUUUUU! :D :D :D :D :D
A posto je najvise napredovao na rang listi ove godine tj. na tvrdoj podlozi, a sredio je i Nadala i Federerovu nocnu moru (Kanjasa)... Onda sto se tice tvrde podloge.... NOLE JE NAJBOLJI NA SVETUUUU :D :D
A posto je na travi svega nekoliko turnira... Sto se tice tenisa... NOLE JE NAJBOLJI NA SVETUUUUUU!! :D
Sutra u 17h uzivo na Avali- Nole, Srbin, najbolji teniser koga je svet ugledao! :D
Majke mi si lik....lud si samo teko!!!!!!!!!!!
Ala ce Nole da polomi sve pred sobom "POLOMI CE CASE OD KRISTALA"........... :lol:

///Milena///:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Nadal pobedio Federera sa 7-5 4-6 7-6 :(
pa, ne moze federer da radi noletov posao :D
NOLE 90% PROLAZI U 3. KOLO :D 1:0 u setovima za njega, i 5:2 u drugom setu :D EVO- POBEDIO JE! Ma Djokovic je sila :D
(bas steta sto su iskulirali prenos :(, ali nisu ovi sa Avale krivi )

MEKINRO O DJOKOVICU!

Jedan od najboljih tenisera u istoriji belog sporta, osvajač 76 titula u singlu i 70 u dublu, Amerikanac Džon Mekinro imenovao je srpskog tenisera Novaka Djokovića za najboljeg igrača marta meseca.

Mekinro je otkrio da je iskreni obožavalac Djokovića, koji je nedavno osvojio Masters titulu u Majamiju, i došao do finala na turniru iste kategorije u Indijen Velsu.

"Novak će postati velika sila, mnogo veća nego što je sada," istakao je Mekinro.

"Vidjaćete ga u samom vrhu svetskog tenisa narednih godina, kako potiskuje Federera i Nadala. On veruje u sebe, i treba da veruje u sebe. On ima udarce, ima igru, ima moć i kreće se dobro.

"Svidja mi se kao igrač jer je pametan. Stalno teži da napreduje, i zna na čemu treba da radi da bi uspeo. Ima sve što je neophodno za igru na osnovnoj liniji i ako tome doda još jedan mali element - da "dokrajči" protivnika na kraju meča (kao i izlasci na mrežu), biće veliki izazov momcima iz prvih nekoliko na svetu. Tenis treba "sveže krvi" i novih izazova, koje će Novak po mom mišljenju doneti ovom sportu," završio je Mekinro komplimente na račun trenutno petog tenisera sveta.

-
-
Ja se slazem. Nisam ni znao da procenjujem igrace dobro kao Mekinro :lol: :lol: :lol:

Uh covece,izhvalio si Noleta samo tako..OK decko zasluzuje sve pohvale,ipak...Stani malo,sta ako se radi o trenutnoj formi?Ima da s eigra jos mnooooogo turnira do kraja.Onda mozemo da sabiramo rezultate ;)
A to sto je Roze izgubio od Rafe..Egzibicioni mec,to sluzi samo da se uzmu pare ;)

Srlesrle:
Uh covece,izhvalio si Noleta samo tako..OK decko zasluzuje sve pohvale,ipak...Stani malo,sta ako se radi o trenutnoj formi?Ima da s eigra jos mnooooogo turnira do kraja.Onda mozemo da sabiramo rezultate ;)
A to sto je Roze izgubio od Rafe..Egzibicioni mec,to sluzi samo da se uzmu pare ;)
Nemoj mi reci da mislis da ja onako ozbiljno razmisljam? :D
Noletu stvarno svaka cast, ali do svetskog vrha je put mnogo dalji nego do 5. mesta. Istina je da verujem da moze, ali ne slepo ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back