Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kako ne treba... evo Ana na sav glas prica kako bi joj bila ogromna cast da igra za Srbiju, i da joj je to zivotna zelja... da nije bilo dobre komunikacije izmedju nje i teniskog saveza (u sta ne sumnjam) prethodnih godina, i da veruje da ce se sve to promeniti.
znam da sve to deluje izlizano kada su devojke vec dosle na korak od najviseg ranga, ali zaista bih voleo da zaigraju zajedno. poznato je da se devojke i inace slabo mirisu, i bilo bi mi srce puno kada bi igrale zajedno u reprezentaciji, ili npr. dubl :D

Videcemo,videcemo...;) Bilo bi lepo da napokon i Roze osvoji neki turnir na sljaci,npr. Roland Garos,haahhaha..I jos ova dva da dodje do finala,pa dosta bi mu bilo :D

mozemo valjda da sredimo slovacku! ako bude igrala ana- verujem da je to izvesno :D
za bozoljca me nesto nije mnogo briga, morace da zaradi moju paznju tako sto ce da udje bar u prvih 100. Za tipsu mi je krivo... deluje mi kao da kod njega nema mnogo mesta za popravku... deluje kao da je vec u svom maximumu... ali taj maximum zasluzuje top 50 mesto... verujem da ce doci do njega!

Tipsarevic je imao talenta,imao je i trenere OK,ali mi se cini da ga sve to nije previse zanimalo.Kao sto ga ne zanima ni sada.Objektivno,on je mogao da bude Top 50 igrac,mozda i nesto vise od toga.Medjutim,on je takav,i nikad nece biti vrhunski igrac,zato ga i ne volim.da je dao celog sebe tenisu sigurno je mogao da psotane odlican igrac,ovako....

Nadal pobedio Kanjasa i osvojio Barselonu.Bice bas interesantan egzibicioni mec koji ce odigrati Federer i Nadal na Majorci.Jedna polovina terena je trava,a druga sljaka...

Lana M.:
Nadal pobedio Kanjasa i osvojio Barselonu.Bice bas interesantan egzibicioni mec koji ce odigrati Federer i Nadal na Majorci.Jedna polovina terena je trava,a druga sljaka...
interesting.... bice posebno zanimljivo onima koji to budu mogli da gledaju... ja se nadam da cemo uloviti bar neku vest.... mada- sutra nole pocinje svoj turnir... doduse ne verujem da ce ga igde prenositi... ali ko zna- mozda avala uleti? da po drugi, ili mozda treci put prenosi nesto sto nije istovremeno islo na eurosportu.

Avala prenosi meč između Đokovića i Andreeva, baš čudno jel je ovo ipak prvo kolo a oni uglavnom prenose kada naši prođu malo dalje. Ko zna, možda će sada malo češće prenositi kada naši igraju.:D

djokovic bas i nije za besomucno udaranje na sljaci, ali verujem da dobija ovog adreeva... nema bas srece za zrebom u poslednje vreme nole.... opet u 1. kolu nije mogao dobiti tezeg protivnika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back