Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U septembru igramo protiv Australije za ulazak u svetsku grupu Dejvis kupa, mada bih ja više volela da kao i prošle godine igramo protiv Švajcarske pa da uživo gledamo Đokovića protiv Federera.

ako nole odigra i dobije dva singla, i pomogne mozda zimonjicu u dublu... progurali smo se :) mada, cak je i janko skoro dobio hjuita! a ako i ne uspe- moguce je vrlo da ce srediti filipusisa ! :D
a ovo sa federerom... dajte bre, dobro je da ih nismo izvukli! igrace nole protiv federera jos ko zna koliko puta, ovako na turnirima... a preveliki ulog je ulazak srbije u svetsku grupu- samo da bismo mi pogledali jos jedan njihov fantasticni duel! ..... + onaj drugi svajcarac, onaj mali svinjoliki rosavi (jbt ne mogu da se setim kako se zove) ume da bude vrlo nezgodan!
i dobro je sto igramo ovde- nasi ce imati veliku podrsku publike i sto je mozda i vaznije- birace na kakvom ce se terenu mecevi igrati :D
sve u svemu mislim da australijanci treba vise da se plase nas nego mi njih! verujem da prolazimo dalje iako opet nismo imali preterane srece sa zrebom.

Taj svinjoliki nezgodni se zove Wavrinka :D :D :D No,i sam Nole je rekao da je dobro sto nismo izvukli Svajcarce,ipak je Roze jos uvek prevelik zalogaj,nemojte da letimo previsoko....Za sada! Hjuit i Filipusis,hmmmm,ne znam ko im je treci,nije ni to za zezanje!Pogledajte ko je osvojio prethodni Dejcis Kup pa ce vam biti jasnije o cemu pricam.Upravo to iskustvo moze biti presudno u tim mecevima.Objektivno,Djokovic bi trebao dobiti oba meca,ali Tipsarevic?Jako tesko! Zimonjic je fenomenalan u dublu,ali ne sa nasim igracima vec sa stranim,ne zaboravite to..Bice to tezak duel.Ipak,mislim da smo bolji u ovom momentu! ;)

da da... vavrinka... sad sam se setio i imena- stanislas ;)
jbg sta je tu je... mozda se neko i povredi do septembra i odmah resi pitanje pobednika. (a racunam da su nole i tipsa jos uvek mladi i elasticni) :D

Jankoviceva u cetvrtfinalu... Cekamo Anu :D
Prenosa ima na Eusrosportu, ali za sada samo 1 na dan :( Verovatno ce prenositi polufinala i finale (ako ne sva cetvrtfinala). Mozda se i Avala umesa ;)

tTxt sa b92: Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Čarlstonu. Ona je u trećem kolu savladala Italijanku Maru Santanđelo sa 2:0, po setovima 6:3, 6:0. Meč je trajao samo 48 minuta, a naša teniserka se tako revanširala Italijanki za poraz sa turnira u Majamiju, kada je izgubila u 3. kolu, iako je imala prednost od 1:0 u setovima i 5:2 u drugom setu.
Janković je u Čarlstonu postavljena za drugog nosioca, a u četvrtfinalu igraće protiv pobednice duela Slovenke Katarinje Srebotnik i Kineskinje Đi Ženg.
Turnir u Čarlstonu ugra se za nagradni fond od 1.340.000 dolara.

da se ne lazemo ali nasi teniseri uzasno malo zaradjuju,jer je tenis jako skup sport, osim novaka i zimonica,nema pas za sta da ih ujede,,na zalost to nase sponzoruse koje vijaju janka,bozoljca i pasanskog nemaju pojma,verovatno bi ih sutnule posle 2 dana

fancy, kakve to veze ima sam prethodnim komentarima?!?!!??!
ne vidim da je neko pominjao sponzoruše, već njihovu igru, o tome je ovde i reč, zar ne!?!?!??

razumem ako je akcenat stavljen na to liko zarađuju, ali onaj komentar o sponz. ... mislim da mu tu nije mesto..
sorry..
pozzz...

U tom Davis kupu je sve moguce, evo sada je Blake pobedio Robreda sa 6:2 , 6:3 , 6:4 !
Pocepao ga je, a kvota ne Robreda je bila 2,70 , dosta velika! Da se igralo na nekom turniru bila bi mnogo manja! Motivacija je tu jako vazna, a mislim da smo tu dosta jaci od Australije!!! Jos ako drzava uleti sa nekim nagradama u slucaju pobede!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back