Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste da je izgubio, ali svaka cast Djokovicu kako je odigrao onaj drugi set! Vratio oduzet servis, spasio dve mec lopte i jos na kraju uspeo da dobije set. Najbolja njegova partija sa Federerom do sad

Federer u njegovim godinama nije bio poznat,samo sto je sa 18 godina dobio Samprasa u cetvrtfinalu Vimbldona,i prekinuo njegov niz od trideset i nesto uzastopnih pobeda na Vimbldonu....Da,stvarno,u njegovim godinama Federer BAS NISTA nije uradio....Ccccc....

Svaka cast Noletu za danasnji mec!OK,po ocekivanju dobio je Federer,ali ako Nole bude ovako igrao i protiv ostalih,bice veselo!Ali onaj smec sto je promasio,jooooooooooooooooooj....:)

nole legenda!!! jos je mlad, a ako ovako nastavi za godinu dve ce biti NAJMANJE ravan federeru! Samo da jos malo popravi servis, umor polako sredjuje... malo iskustva, i on je kralj tenisa!! bas mi je drago!
Sutra navijamo za jelenu u 14h na avali... nadam se da joj je noga sada vec ok... kada je odvalila onu neku sa 6:0, 6:1 jos je copala... Kako se samo njena protivnica obradovala za taj jedan bedni gejm... Ma i meni bi bilo zao da je sa 0 operem, pogotovo ako igram sa jednom nogom pa da je rodjena majka zayebava posle :)

e i da... neko je dirao noleta sto ispada od juznjijeg... kazem ja da je juznji samo tako jak.... al evo i kratkog i jasnog citata sa eurosporta:
Youzhny dispatches Nadal
Mikhail Youzhny sent Rafael Nadal crashing out of the Dubai Open beating the defending champion in straight sets 7-6 6-3.

steta je sto djokovic nije bio u tom delu zreba. verovatno bi se i on provukao, sa obzirom na igru proiv federera... inace federer je nahvalio djokovica:
srecan sam sto sam prosao dalje... djokovic je odlican igrac koji je i u usponu! (mozda se samo pravi fin, ali ja znam da je bilo gusto). A juznji je, kao sto rekoh i federera dobio prosle godine.. zato me je i cudilo da nije bio u top 12... pa kada je serena osvojila australian open (juznji nije to uradio, ali je bas dobro bas svima pomrsio racune (da ne kazem yebo kewoo)) skocila je u prvih 20!! A bila jeeee.... Uh, pa ja mislim 80-a!

Evo jos jednog citata (malo sam dosadan, ali cekali smo svi srpskih 5 minuta):

Zimonjic osvetio Djokovica :D
Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju u konkurenciji parova. On je u tandemu sa francuskim teniserom Fabrisom Santoroom pobedio švajcarski dubl Iv Alegro – Rodžer Federer sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

Juznji nije nijednom do sada pobedio Federera, u direktnim mecevima skor je 8:0 u korist Federera
Jelena je igrala danas i nazalost izgubila, mec je bio jako izjednacen i mislim da nije tog Jeleninog problema sa zglobom da bi pobedila Arden u dva cista seta

slazem se... arden se ionako mucila i pre jelene.. sorry ako sam pogresio za juznjijeg- bio sam prilicno ubedjen da je pobedio na nekom turniru gde je igrao federer... mislio sam da ga je bas on direktno syebao.

Toliko o tome koliko znate o Federeru...Nahvali juznjija ko da je u najmanju ruku ravan Rozeu sto nema veze sa zivotom.I nahvali ga da je dobio Federera a on jadan ni blizu...Mozda danas,ali ne verujem.Uostalom,SAMO Nadal ima pozitivan skor sa Federerom.Ne racunam ono kad igra jedanput ili dva puta sa nekim(npr. sa Marejom koji ga je dobio JEDINI prosle godine sem Nadala).l Nemam nista protiv ako neko ne voli Federera,ali se malo obavestite o njegovim uspesima,a ne napamet da se prica...Kao malo ranije sto je neko izjavio da sa 18 godina Federera nije bilo nigde.On je tek tad postao profi i dobio Samprasa na Vimbldonu.Uostalom,nije vazno ako sa 18 cak i nisi nigde ako ti sa 25 vec govore da si najbolji svih vremena.DAJ BOZE da Djokovic bude kao Roze,ali to sto je sa 19 godina 14.na svetu ne mora da znaci da ce za 2 godine biti prvi!Pogledajte kroz istoriju tenisa kako je islo,mnogo je talenata bilo koji su posle nestali.Nadam se da Nole MOZE da bude prvi za par godina,ali ima ima jos mnogo da uci.

Srlesrle:
Federer u njegovim godinama nije bio poznat,samo sto je sa 18 godina dobio Samprasa u cetvrtfinalu Vimbldona,i prekinuo njegov niz od trideset i nesto uzastopnih pobeda na Vimbldonu....Da,stvarno,u njegovim godinama Federer BAS NISTA nije uradio....Ccccc....
uh, kakav je to bio mec, kad se samo setim......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back