Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rujevit:
A sta si ocekivala da ce Bagdatis da pobedi?! Ovaj Nadal se zaukao i sad gazi sve redom...uf sto bi voleo da ga Federer pobedi.....bice dobro musko finale, ali zato zensko....katastrofa....ne smem da gledam onog muskarca Morezmo...fuj...napred Arden :razz:

Kad ostari bice deda. :lol: :lol:

Ja sam navijao za Federera. Dobro znam da devojke vise preferiraju Nadala:) ali moras priznati da mora jos da poradi na nekim stvarcicama. Dobar je teniser i tesko ce biti svakome proiv nadala na iducim turnirima.

E a u sledecem postu moram da ukazem na veliku razliku izmedju lepseg pola.

E sad gledajte ovo......Ana i Morezmo. Da li je ova Morezmo zaista zensko? Garant se puca sa muskim hormonima, pogledajte joj vilicu....to je strasno...Ana deluje pored nje k'o detence

Bilo kako bilo, Ana je najlepsa...pa nije u redu da poredim ovog muskarca sa njom :lol:

Rujevit:
Ja sam navijao za Federera. Dobro znam da devojke vise preferiraju Nadala:) ali moras priznati da mora jos da poradi na nekim stvarcicama. Dobar je teniser i tesko ce biti svakome proiv nadala na iducim turnirima.

E a u sledecem postu moram da ukazem na veliku razliku izmedju lepseg pola.

Uvek navijam za slabije. :)

Rujevit:
A sta si ocekivala da ce Bagdatis da pobedi?! Ovaj Nadal se zaukao i sad gazi sve redom...uf sto bi voleo da ga Federer pobedi.....bice dobro musko finale, ali zato zensko....katastrofa....ne smem da gledam onog muskarca Morezmo...fuj...napred Arden :razz:

Sad ochekujem da ce Andy Roddick da pobedi Nadala u polufinalu, ili u finalu, to mi je najveca motivacija da ih pratim na ovom ATP masters turniru u Sinsinatiju.

Cao ljudi. Ja sam stefan, a ovo mi je prvi post na forumu. Inache treniram 6 godina, a u septembru se selim u Bg da bih isao u srednju dizajnersku skolu :-? :roll:
Sad ne znam koliko kosta clanarina po klubovima, gde da se upisem i kod kog trenera. Ako bi neko od vas mogao da mi pomogne bio bih zahvalan :D :D

ana veceras u 20:oo h igra protiv martine hingis!
direktan prenos na eurosportu 2!
a najlepsi teniser je osvojio prvu titulu ove sezone pred svojom publikom!
napred endi!
i jos jedna novost?
pogadjajte ko je njegova nova devojka???!!!!!!!!!!

Odlican uspeh Ivanovicke. Stvarno odlicna stvar za 18 godishnju devojku.

Odlicno odigran mec protiv Hingisove.

Mada ja i nisam neki ljubitelj te run and gun igre koju igraju nasa Ana i Jelena.

Vise volim stil Martine Hingis ili Jelene Dokic. Mada se danas bas videlo da takav tenis nema u danashnje vreme nikakve shanse.

97102_anahq4_122_566lo.jpg

ovo je istorija !!!

svaka cast ana !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back