Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e da i mozes i na internetu da pratis us open
odes na eurosport.com i tamo imas 5 terena koje uzivo mozes da pratis ali kad udjes na jedan teren ne smes da izadjes jer vise neces moci uci!

Ana glatko izgubila od Serene. 6/2 6/4

Cekao sam do pola 1 nocas da gledam mec. Igrala je mnogo lose. Igrala je ko Jelena Dokic u najgorim danima.

Neshto se cudno desava sa Anom.

Da se nije zaljubila?

Bas mi je drago shto je pobedila Dementijevu.

To je teniserka koja me ubedljivo najvise nervira. Posebno onaj njen budjavi servis. Zato mi je i drago shto nije osvojila nijedan gem na svoj vrljavi servis. Kolko ono bese 7 brejkova.

Posle nje me najvise nerviraju ona baba Lindzi i Morezmo. Josh njih dve da dobije u polufinalu i finalu i to je to.

Bice nash broj 1.

Tzar:
Bas mi je drago shto je pobedila Dementijevu.

To je teniserka koja me ubedljivo najvise nervira. Posebno onaj njen budjavi servis. Zato mi je i drago shto nije osvojila nijedan gem na svoj vrljavi servis. Kolko ono bese 7 brejkova.

Posle nje me najvise nerviraju ona baba Lindzi i Morezmo. Josh njih dve da dobije u polufinalu i finalu i to je to.

Bice nash broj 1.

Davenport je ispala tako da Jelena igra u polufinalu sa Henin-Hardenne.
Napred Jelena!!!!

Mogao je Andy to i bolje da odigra.Svidelo mi se kad se culo iz publike "We still love you".Federer je kao masina, zato i pobedjuje.Andy je bas sladak.
Kad kazem sladak, mislim "bas je sladak dobra mu je zurka dala bih mu ****** iako nisam pukla xe xe xe xe" :D Ha ha ha ha, salim se! Kad kazem sladak, mislim, zelim ga, mnogo mi se svidja, sve mi se manta kad ga vidim, "manta, manta, manta, sve mi se manta kad vidim te, manta, manta, manta, da li i tebi manta se, obavezno dodji sam, dodji mi na noc dodji mi na dan, obavezno dodji sam dodji mi na stan dodji mi na dlan", to dodje na isto? :D Da, dodje na isto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back