mirjana.gr
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Mi smo u soping isli u Santa Cruz, i mogu ti reci da su cene bas povoljne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da cemo za 10 dana uspeti da sve obidjemo i da uzivamo na plazi.
na juznom delu postoji i zuta podmornica kojom mozete da se prosetate po dnu mora. cena je oko 50 evra za sat vremena, s tim sto treba jedno 15 min da se svi smeste pa dok se spusti, uglavnom setnja ne traje bas sat vremena. na netu mozes da je nadjes i trazis 15% popusta, odgovaraju u roku od par dana i obavestavaju te da li imaju mesta za trazeni termin. ako te to interesuje racunaj da treba da trazis popust bar deset dana unapred i da je moguce da nemaju tacan termin koji si trazila nego ti predloze ono sto im ostaje za taj dan.
pitala si za kola - placam ih 27 evra na dan ali negde sam procitala da to moze i mnogo jeftinije da se nadje. ja sam ih uzela u vuelingu.
ako te interesuje aqualand cene su duplo skuplje na salteru nego preko neta - na netu imas popust od skoro 50 % (zavisi koliko vas ide), meni je za nas troje izaslo 33 evra sa nekim spec. popustom - sa detetom.
ako ide samo vas dvoje onda valjda kosta oko 13 evra po osobi preko neta (25 na salteru).
cene ronilackih klubova su oko 25 evra za sat, ali 150 evra za inicijaciju, sto znaci da imas teoriju, dva vodena "krstenja" i jedno ronjenje + iznajmljivanje opreme, na galletas ima puno klubova.
to je sve cega mogu da se setim.

То је више него џабе, али једино добро дође онима који планирају летовање на толико дана... а таквих је мало.Pre pola sata mi priča drug, na Tenerifima je prošle sedmice uzeo rent-a-car Citroen C3 i platio kešom 280e za mesec dana. Dakle, vredi pogledati što više sajtova i tražiti.
Pre pola sata mi priča drug, na Tenerifima je prošle sedmice uzeo rent-a-car Citroen C3 i platio kešom 280e za mesec dana. Dakle, vredi pogledati što više sajtova i tražiti.
, mora da je ostavio broj kreditne kartice jer to traze.... 

Ти НЕ ВИДИШ онолику тему о Тенерифима, па си морала још једну да отвориш?!Da li je neko bio tamo, utisci, preporuke...isla bih tamo na odmor

Ма јок, пошто тамо не иду "парадајзери".Reci ce ti da si snob ove sitne duse.

Da, čim budem pričao sa njim pitaću. Možda bude još neka korisna informacija.
A čekam i da *mamini* prenese svoje utiske sa Tenerifa preko agencije CMC![]()

Da li je neko bio tamo, utisci, preporuke...isla bih tamo na odmor