Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam passat b5.5 2.5tdi 2003 ali problem je u tome što mi tempomat neće da radi, upali se lampica palica je ispravna kao i senzori za kočnicu i kvačilo dali može pomoć ako se neko razume?
Imam passat b5.5 2.5tdi 2003 ali problem je u tome što mi tempomat neće da radi, upali se lampica palica je ispravna kao i senzori za kočnicu i kvačilo dali može pomoć ako se neko razume?
Proveri kontakte na pedalama.. Ako dijagnostika ne pokazuje ništa onda je to ili ti ručica gubi signal prašina izlizana.. Probaj da očistis (naspricaj za čišćenje u nju) ako je prašina ako ne zameni ručicu.. Nesto od toga nema tu neke velike filozofije..sretno,
Meni nije radila lampica i proradila sama od sebe,slabije mi radi kocenje nego dodavanje gasa,a bas dosta vozim tempomatom i ovim mojim manjim ulicicama i dalje se cudim ljudima s manuelnim menjacem koliko je to cimanja
Djorde prikaci ga na vagcom ne lutaj ako ima neki defekt pokazati će ti.. Evt možeš skinuti ručicu i očistiti je sa sprejom za čišćenje elektronike za to ti ne treba 10min .. Memorija mora da se prazni preko brave.. .. Kasnije češljaj žice tj protok.. Verujem da si prvo pregledao osigurač ..