SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 4.392
Gadan..Al naučio sam da se kontrolišem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrv misle dominantan.Šta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
Kako to izgleda u praksi..![]()
Šta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
generalno muskarci izgleda ne vole takve zene..vise one mirnije?U seksu izgleda predobro, dok se to "temperamentno" ne preslikava na svakodnevni karakter.
Drugim riječima, divlje, dalmatinsko, žensko govedo, lapača, udav, išijas, čobanka (ne u agrarnom smislu), pičija, ćakulona, kurjoža...
Evo, skočio mi tlak od samog nabrajanja, ča to meni triba...
Prvo šta mi pada na pamet jeste da takve osobe nemaju verbalnu kočnocu kada dođe do seksa te se izražavaju gotovo kao da nema publike oko njih, tipa vriska kao kada kovčeg u raku spuštaju ili kao da su u nekom od SAW delova.Šta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
ovo je opis ninfomankePrvo šta mi pada na pamet jeste da takve osobe nemaju verbalnu kočnocu kada dođe do seksa te se izražavaju gotovo kao da nema publike oko njih, tipa vriska kao kada kovčeg u raku spuštaju ili kao da su u nekom od SAW delova.
A ako bi se odnsilo na to kakvi su u seksu kontam da bi to bio neki opis za osobe koje ne praktikuju seks, nego ono što se kod nas naziva - jebacina
Ne znam za druge, ali volim bijele, kršćanske, trudne žene malih stopala, tek toliko da stanu uz špaher.generalno muskarci izgleda ne vole takve zene..vise one mirnije?
Valjda sam dobro procitala, a mozda i ne ...Ne znam za druge, ali volim trudne žene malih stopala, tek toliko da stanu uz špaher.
A kad je nervozna ?Obavezno je tempirana bomba u krevetu a u zivotu mala mica
Kontam da se umesto temperamentan može kotistiti epitet - strastven(a)
Jesi...Valjda sam dobro procitala, a mozda i ne ...
Beli luk,ako je cesce kolac u srceA kad je nervozna ?
ne znam sta je spaherJesi...
Trudnu, bijelu, kršćansku domaćicu uz špaher.
![]()
vreme je za neznosti, probaj prvo tamjan...Beli luk,ako je cesce kolac u srce
Za početak...a šta to radi strastvena od manje strastvene..čupa, grebe, ujeda?![]()
AuuŠta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
Ne bih davao toliko prostora vampirimavreme je za neznosti, probaj prvo tamjan...![]()
ne bih ni ja, zato ih teram..Ne bih davao toliko prostora vampirima
Znači da se unapred hvali kako bi postigao cij.Šta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
prvi put cujem ovaj izrazŠta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
Zaboravio si ti i to.prvi put cujem ovaj izraz
nisam mislila na sex, znas sta pisemverovatno nisam nikad bio temperamentan u seksu![]()