Sara
Poznat
- Poruka
- 7.506
To su muskarci a i zene koji su sve samo ne ebaci .... meni ogavno i kad cujem uopste da se neko hvali na tu temu, ili je u klimaks ili je/ ga bog otac nece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko traje ta akcija?imo sam i jednu taku komsinicu. Kad joj dodje svaler, celo naselje izlazi na terase, seda, pije pivo, i ceka da ova pocne da se dere........sve dok jedan od tih svalera nije reko jednom komsiji da njeno deranje nema veze sa ye.banjem, nego ona voli da se igra sa xxxl seks- igrackama dok on cita novine dok "stvar" ne dodje do "usijanja" pa onda krene da joj zavrsi poso.
..zbunjuje me ta mala razlika...
Temperamentna žena u seksu mi je veća enigma..
Izvinjavam se svima koji to kažu, ali smiješno je ahahahaŠta znači kad neko kaže -ja sam temperamentna žena ili ja sam temperamentan muškarac u seksu?
Kako to izgleda u praksi..![]()
kako kad ... to nije pravilo uopste ..Da bi temperament nekog u seksu došao do izražaja, potrebno je da oba partnera budu temperamentna
ako jedan jeste u seksu koleričan a drugi flegma, nisu baš neki par ?
To je ona koja je vatra živa... ne možeš to da zamisliš ili šta?![]()
tesko je proceniti al oko 20-tak minuta,....... uz primedbu da je dama punacka i ima "kapaciteta" za taku rabotu.Koliko traje ta akcija?
Teško mogu da zamislim...vatra živa mi je nekako vezano za izgled a temperament za narav...
Ovo mi je sad tek nejasno..Izgleda kao 2 meseca praznjenja max
a tek ovo ?tesko je proceniti al oko 20-tak minuta,....... uz primedbu da je dama punacka i ima "kapaciteta" za taku rabotu.
kako kad ... to nije pravilo uopste ..
Kao francuska sobarica.naivna si ti barb![]()
To sto si opisala je opsteneprihvaceno ponasanjePa eto za mene jeste. Probla sam seks sa osobama koji su totalno drugačijeg temperamenta od mog i to njihovo sporo i njanjavo mi se nikada nije sviđalo. Drugo je kada je melanholično, to može. ali mora da ima JAK temperament, da li spor nekada ili jako brz, ali da je JAK. ali kada je tu neko ko sve reakcije ima spore ili mlake i nikada drukčije to je... očajno i ne mogu u tome da se nađem.. mogu samo da počnem da zevam.
pa neko tako doživljava kao da uvek mora da bude neka nežnost i nešto sporo..To sto si opisala je opsteneprihvaceno ponasanje![]()
mozda...pa neko tako doživljava kao da uvek mora da bude neka nežnost i nešto sporo..
pa ne možda nego sam to slušala od žena..mozda...
nikad nisam cula za takvu pojavu...pa ne možda nego sam to slušala od žena..
Ako je uhvati nešto jače ili lupi po guzi dođe joj da zaplače
Svi se razlikujemo, jer nemamo svi isti temperament. To je urođena karakteristika čoveka. Sastav nervnog sistema.
Kako oni uopste dodju do seksa?pa ne možda nego sam to slušala od žena..
Ako je uhvati nešto jače ili lupi po guzi dođe joj da zaplače
Svi se razlikujemo, jer nemamo svi isti temperament. To je urođena karakteristika čoveka. Sastav nervnog sistema.
Ljube se i mazeKako oni uopste dodju do seksa?