Temperamentnost

imo sam i jednu taku komsinicu. Kad joj dodje svaler, celo naselje izlazi na terase, seda, pije pivo, i ceka da ova pocne da se dere........sve dok jedan od tih svalera nije reko jednom komsiji da njeno deranje nema veze sa ye.banjem, nego ona voli da se igra sa xxxl seks- igrackama dok on cita novine dok "stvar" ne dodje do "usijanja" pa onda krene da joj zavrsi poso.
Koliko traje ta akcija?

Teško mogu da zamislim...vatra živa mi je nekako vezano za izgled a temperament za narav...

Pa ti znaš podelu temperamenata onu staru na sledeće
jak i brz - koleričan
slab i brz - sangviničan
jak i spor - melanholičan
slab i spor - flegmatičan

to nije vezano za narav (karakter), već podosta i za telesne karakteristike.
Imaš ljude koji uvek hodaju sporo, a imaš i one koji su vatra, stalno u pokretu..
Oni koji su sposobni da rade fizički brzo neke stvari sa jakom energijom, ali i one kji to ne mogu nije im u prirodi, tj u temperamentu
Tako da ne može biti da je narav ili samo narav.

kako kad ... to nije pravilo uopste ..

Pa eto za mene jeste. Probla sam seks sa osobama koji su totalno drugačijeg temperamenta od mog i to njihovo sporo i njanjavo mi se nikada nije sviđalo. Drugo je kada je melanholično, to može. ali mora da ima JAK temperament, da li spor nekada ili jako brz, ali da je JAK. ali kada je tu neko ko sve reakcije ima spore ili mlake i nikada drukčije to je... očajno i ne mogu u tome da se nađem.. mogu samo da počnem da zevam.

Pa eto za mene jeste. Probla sam seks sa osobama koji su totalno drugačijeg temperamenta od mog i to njihovo sporo i njanjavo mi se nikada nije sviđalo. Drugo je kada je melanholično, to može. ali mora da ima JAK temperament, da li spor nekada ili jako brz, ali da je JAK. ali kada je tu neko ko sve reakcije ima spore ili mlake i nikada drukčije to je... očajno i ne mogu u tome da se nađem.. mogu samo da počnem da zevam.
To sto si opisala je opsteneprihvaceno ponasanje :mrgreen:

Back