Temperamentni ljudi

Idu mi na zvice jer sam ja obicno hladan, a i ne podnosim da je tu pored mene neko nervozan i (pasivno) agresivan.
Stoji, znam i ja da se iznerviram za nesto i da budem nervozan, ali daleko od toga da sam temperametan.

Šta mislite o temperamentnim ljudima?
Da li vas nerviraju?
Da li su vam smešni?
Da li ste vi temperamentni?
Uspevaju li da vas izbace uz ravnoteže?
Zavisi koliko su jako izrazene emocije kod neke osobe,i koliko dugo traju i koja je vrsta emocija u pitanju.
Uglavnom izbegavam osobe koje previse izrazavaju emocije i koji te emocije ne mogu da kontrolisu.
Druzim se sa onima koji su mirniji i koji mogu da se kontrolisu,jer sam i ja takva.
Iz ravnoteze mogu samo da me izbace izuzetno agresivne osobe.

Šta mislite o temperamentnim ljudima?
Da li vas nerviraju?
Da li su vam smešni?
Da li ste vi temperamentni?
Uspevaju li da vas izbace uz ravnoteže?

mislis, ako su ti ljudi temperamentniji od nas? posto, svako od nas je u izvesnoj meri temperamentan.
ako su uz to i pametni, rade pametne stvari i sve to intenzivno, znaci, extra!
u slucaju da su muzikalni, dobri igraci.
ako se osecaju nemuzikalnima(nemuzikalni ne postoje na planeti, izuzev gluvih), onda dobro igraju igrice:)
jedino nek ne rade nista oko posudja, da ne lupaju:)))

salim se, mislim da je svakom od nas dat temperament koji odgovara zadacima naseg duha i da je svako upravo tamo gde treba da bude i da je fenomenalno sto nas ima svakojakih :)

Postoje nijanse, neki uravnotezeni temepramentni ljudi su zabavni i prijaju mi, recimo moja najbolja drugarica, ona je mnoooogo temperamnetnija od mene, ali to je deo njenog sarma, nepresusna energija.
Neki zamaraju svojom histerijom,nervozom,bahatoscu, dramom... izbegavam ih u sirokom luku. Drama queen.

Back