Temperament-Ocenite sebe :)

Kolerik/Sangvinik/Melanholik/Flegmatik

• Kolerik

• Sangvinik

• Melanholik

• Flegmatik

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

SlAyEr_KiD 333

Domaćin
Poruka
3.734
Kolerik-crvena boja; negativan hedonisticki ton; brzo reagovanje i jake emocije; brzo eksplodiraju, brzo se odlucuju za akciju, ambiciozni;
Sangvinik-zuta boja; pozitivan hedonisticki ton; brzo reagovanje i slabe emocije; brzo planu, ali ih brzo i prodje;
Melanholik-plava boja; negativan hedonisticki ton; sporo reagovanje i jake emocije; cesto tuguju, setni su;
Flegmatik-zelena boja; nema hedonistickog tona;sve im je ravno na svetu; emocionalno stabilne osobe, smirene, dosta opustene;
Da vidimo ko preovladava.
Ko ste vi? :)

Ne znam odakle si video da su boje tako rasporedjene - ali ja sam razmisljanjem dosao do istog rezultata :)

Cak kazem da postoje 4 osnovne boje, te navedene, a mogu slikari da pricaju sta hoce :mrgreen:

U osnovi melanholik, ali mogu da budem skoro pa bilo sta... Citale se knjige :whistling: :mrgreen:

jake emocije.
mogu, ali i ne moram brzo da reagujem
lako explodiram
brzo planem, ali me brzo i prodje
cesto setna

mogu biti i kolerik i sangvinik i melanholik. jedino se ne uklapam u flegmatika.

ovo za boje mi je khm...nebitna mi je boja, sve su mi ok i zuta i plava i zelena, kod crvene mora da bude odgovarajuca nijansa.

najpribliznije, kombinacija kolerika i melanholika.

Poslednja izmena:
Za vodju (kolerika) je samo bitno da ne bude kao valjak koji ravna sve po spisku. Ako to izbacis, kolerik je odlican.

Xaxaxxaxa, pa to zavisi od mog karaktera.
Ponekad mogu stvarno i ovde i u stvarnosti da eksplodiram, sto je ponekad i bio slucaj, ali inace znam da kanalisem bes, najcesce baveci se ekstremnim sportovima i slusanjem muzike tipa hardstyle, death metal i black metal.... :) :heart:
Inace ja sam mesavina kolerika i melanholika, a 95% sam kolerik. :)

Da samo napomenem - niko nije samo jedno, nema sanse da bude. Svako od nas je kombinacija sva cetiri tipa, ponesto u dobrom a ponesto i u losem smislu.

Naprotiv, mada retko, ima ekstremnih slucajeva. :)

Xaxaxxaxa, pa to zavisi od mog karaktera.
Ponekad mogu stvarno i ovde i u stvarnosti da eksplodiram, sto je ponekad i bio slucaj, ali inace znam da kanalisem bes, najcesce baveci se ekstremnim sportovima i slusanjem muzike tipa hardstyle, death metal i black metal.... :) :heart:
Inace ja sam mesavina kolerika i melanholika, a 95% sam kolerik. :)

Dobro je ako si nasao neki nacin da zaobidjes lose strane kolerika. I generalno, imamo problema sa losim osobinama karaktera. Uglavnom ako se preteruje. Umerenost i prilagodljivost vladaju.

Kolerik-crvena boja; negativan hedonisticki ton; brzo reagovanje i jake emocije; brzo eksplodiraju, brzo se odlucuju za akciju, ambiciozni;
Sangvinik-zuta boja; pozitivan hedonisticki ton; brzo reagovanje i slabe emocije; brzo planu, ali ih brzo i prodje;
Melanholik-plava boja; negativan hedonisticki ton; sporo reagovanje i jake emocije; cesto tuguju, setni su;
Flegmatik-zelena boja; nema hedonistickog tona;sve im je ravno na svetu; emocionalno stabilne osobe, smirene, dosta opustene;
Da vidimo ko preovladava.
Ko ste vi? :)

:think: flegmatik izgleda :think:

Znam par vaga, dobro ih poznajem... a sam imam dosta melanholicnih cepidlaka osobina... :lol:

Ono sto ne razumem za vage - da mogu 100 godina da kombinuju a da ne donesu nikakvu odluku... Kao da je fora u samom kombinovanju :think:
Uistinu, nije sve ni u bezglavoj jurnjavi za rezultatom, ciljem.

Da vidis tek moje muke kada idem u kupovinu i treba da se odlucim izmedju vise stvari :lol: I na kraju ne kupim nista :mrgreen:

Izgleda da naginjem melanholiku.
Flegmatike dozivljavam kao osobe kojima je mrsko da zive,a sa kolericima se uopste ne slazem.

Da i cesto, ljudi koji su skoro pa ekstremni tip, tj. imaju samo jedan temperament od 4 osnovna imaju problema sa osobama suprotnog pola, jer prenagljuju i slusaju samo instinkt.
Jednostavno ne razmisljaju koje ce biti posledice. :)
Naravno, postoje i devojke koje to vole ali mali je broj u pitanju.
Meni se svidjaju bas takve.
Sto opasnije, sumnjivije i eksplozivnije. :)

Back