Teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jomini

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.118
Da li vidite na koji način, kojim rezonom otvarate teme?
O porukama da i ne govorim?

Mislite o tome.

Nastavićemo večeras.

bezkorisnickogimena

Iskusan
Banovan
Poruka
5.547
samo se ne ljuti ...

Prilozi

• eraser.jpg
    eraser.jpg
    4,3 KB · Pregleda: 71

DukeofSerbia

Domaćin
Poruka
4.720
Јомини није у реду, што ниси спојио све у једну тему, овако си све обрисао (знам да можеш вратити). И откључај тему о Косову и Метохији.
Ајд онда бар залепи нову тему коју си отворио: Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

SANDRINAbg

Elita
Banovan
Poruka
16.741
Јомини није у реду, што ниси спојио све у једну тему, овако си све обрисао (знам да можеш вратити). И откључај тему о Косову и Метохији.

Ko je ustvari otvorio temu o Kosovu i Metohiji?????

Prvo je to zalepljeno kao Strelina, da bi le na volšeban način, preobratila u temu nekog?:shock: Majora...i tako...:-|

jomini

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.118
Ајд онда бар залепи нову тему коју си отворио: Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

Ova druga tema je svakako nastavak one o Kosovu, tako da stara nema potrebe da bude otvorena.
A neću je lepiti jer je aktuelno i biće na vrhu svakako. Lepljiva varijanta će da ostane za eventualna obaveštenja i te stvari.

jomini

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.118
Ko je ustvari otvorio temu o Kosovu i Metohiji?????

Prvo je to zalepljeno kao Strelina, da bi le na volšeban način, preobratila u temu nekog?:shock: Majora...i tako...:-|

Ne znaš princip rada oko spajanja tema, te bih te molio da se ne mešaš u rad moderatora. I kad pitaš ubuduće, bio bih ti zahvalan da izbegavaš izraze tipa ''volšeban''...

SANDRINAbg

Elita
Banovan
Poruka
16.741
Ne znaš princip rada oko spajanja tema, te bih te molio da se ne mešaš u rad moderatora. I kad pitaš ubuduće, bio bih ti zahvalan da izbegavaš izraze tipa ''volšeban''...[/QUOTE]

Ne znam niti me interesuje...zašto je izraz " volšeban" nepoželjan ?????:-|

O Bože...ne moraš ni da mi odgovaraš...baš me briga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.