Tema za korisnike koji imaju zaražen računar

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I, šta ćeš riješiti sa ovim logovima, misliš li da ćeš mu riješiti problem?? Pa ovaj HJT više niko ne koristi za te stvari jer on odavno više ne vidi ono za šta je namijenjen....Misliš li da je dovoljno log prekopirati na http://www.hijackthis.de/
fixirati i gotovo....

Prvo,ja mu nisam rekao da stavi HJT,vec je sam stavio!A drugo,logove ne kopiram na doticnu adresu vec ih manuelno analiziram!Trece,predlozi sam neko resenje.Toliko!

За просечног корисника и HJT је сасвим довољан. Нема разлога гурати га у запећак, кад је до скоро био програм избора за овакву врсту проблема. ;)

Slažem se ali često upotrebom ovog programa problem se samo djelomično riješi.....

Kao prvo hvala vam svima! Naročito niceboy-u.

Situacija se sada znatno popravila. Žena može ući svugdje osim u vkontakte (a to joj je kao "matična" strana), nakon onih silnih skeniranja raznim zaštitnim programim netbuk čak po njoj i brže radi.

Intersantno je to da na te adrese sada više ne može preko internet eksplorera, nego samo preko mozile (na vkontakti ne može ni preko nje), a opet kod mene (na istoj smo liniji) ulazi ko od šale gdje god hoće i preko eksplorera i preko mozile.

I eto to bi bilo to.

HELP :besna:

Prvo je iskočilo ovo

untitled-9.jpg

onda se pojavilo ovo

unt-1.jpg

ja sam dwl. sta je rek'o i pokrenula instalaciju ali dok se instaliralo, iskočilo je ovo

secal.jpg

s' tim što je prozor u kom se kao odvijao proces instalacije samo treperio i kao nešto "radio"-instalirao se 10 min. ali se uopšte nije pojavio i shortcut na desktopu kao što to bude kad se završi proces instalacije. Niti sam ga videla na listi instaliranih programa.
Ja sam u task menadžeru stopirala proces, obrisala skinutu instalaciju za to, ugasila mozilu i restartovala komp.
I trenutno se ništa ne dešava
smilie_girl_189-1.gif

Dok ja videh ovo ti si se odvezo u krevet
Одлично... и следећи пут кликћи на све што те буде упозоравало и инсталирај свакакве лажне антиспајвер - антивирус програме!
stid-1.gif

____
Скини Malwarebytes и њиме прескенирај систем.
smilie_girl_249-1.gif
109
obrisano
smilie_girl_252-1.gif

zahvaljujem
smilie_girl_258-1.gif

@hardal...

Ја бих рекао да то нема баш везе са вирусима, али ок, нека проба и то.

Углавном, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL сугерише на:
1. на хардверски проблем - RAM меморија,
2. проблем са неким од драјвера,
3. прегревање процесора...​

@hardal...

U pravu si...nisam obratio pažnju....Ja otišao sasvim na drugu stranu.....izbrisano....

Zanima me da li na USB stick-u koji je prednodno bio cist bez virusa (nezarazen) napunjen nekim podacima, ostavi se i ne ubacuje se ni u kakav uredjaj, i kasnije se uspostavi da ima virusa na njemu? Mozda sam zakomplikovao ovo, jednostavno receno, da li se u USB stick-u moze pojaviti virus sam bez icijeg uticaja??? Hvala unapred! :)

Ma, hajde, ako i rikne majstori sve naprave. Tvoje je samo da poneseš novčanik. Naravno, novčanik sa parama..novčanik sa parama... .

:think: i to sto kazes,nije mi prvi put da rikne ,samo novcanik se dosta istanio usla kriza i na vrata i na prozor i na otvor za ventilaciju a i komin mije malo sumniv,ali hajde dosta da ne spamujem temu :besna:\
novčanik sa parama... ???? nepoznat predmet

Poslednja izmena:
@hardal...

da li je moguce da prasina je kriva za to?izduvan je malo sa fenom i sad radi .samo da kazem da posle toga je poceo da krci ,pisti i izbacio i MACHINE_CHECK_EXCEPTION

Back