Tema za korisnike koji imaju zaražen računar

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da bi obrisala ona .sys fajl u drajverima,probaj sledece: tools-folder options-view,pa onda decekiraj zadnju stavku(da bude prazna kucica) use simple file sharing.
A da li si prvo ovo uradila,da bi videla security karticu?

Pa na ovaj kljuc idi desni-permissions i dalje kao sto sam napisao da bi ga izbrisala.Jesi li to probala?

Ti "bledunjavi" folderi/fajlovi su se pojavili zato sto je ukljucna opcija da se vide skriveni i sistemski fajlovi.Ne diraj ih.

Poslednja izmena:
Види овако, да ти скратим време, а и овоме фином момку који жели да ти помогне.
Иди на касперски сајт, скини касперски рескју диск. Нарежи га и бутуј после рестарта.
Након тога, када се подигне апдејтуј његову базу и закажи скенирање.
Кад све то завршиш побриши оно што је детектовао.

Стави сервис пек 3. Време је.

Poslednja izmena od moderatora:
Види овако, да ти скратим време, а и овоме фином момку који жели да ти помогне.
Иди на касперски сајт, скини касперски рескју диск. Нарежи га и бутуј после рестарта.
Након тога, када се подигне апдејтуј његову базу и закажи скенирање.
Кад све то завршиш побриши оно што је детектовао.

Стави сервис пек 3. Време је.
Uopšte nije neophodno, to joj neće doneti maltene ništa novo.

Poslednja izmena od moderatora:
basketball, није ми јасно, тражиш помоћ на форуму и кад је добијеш, ти то игноришеш и бираш нешто по свом нахођењу. Мислим да то није у реду, али ок, ако си успео да решиш проблем.

И још нешто, одлучи се за једну од две теме у којој си поставио исто питање, јер овако не иде. Уосталом то би и модератори требало да регулишу, кад су већ "ажурни" код брисања неких других порука.

Ako ja tebe nesto razumem....Jel ti se dalje pojavljuje virus.
Skeniraj naravno i sa mbam-om i sa nekim av programom ako imas,ako ne skini Kasperskog i skeniraj sa njim.
Najbolje skini Hijack This na desktop,preimenuj ga u bilo sta,pokreni, klikni scan and save logfile,kad zavrsi izbacice ti log koji ces ti ovde postaviti(copy/paste).

virus se ne pojavljuje vise uzeo sam link od tebe i skenirao racunar nema ga(spy hunter)
imam dosta cookies ali kad probam da ih uklonom(remove) trazi da se registrujem pa se bojim da nije opet neka podvala.
znas ono koga zmija ujede i gustera se plasi
nemoj samo da se nerviras ja se sa ovim prvi put srecem jer mi je ovo racunar od kcerke
ja imam laptop i sa njim nemam problema jer puno ne svrljam po internetu a za Vas sam cuo danas od drugarfa i za pocetak LAFCINE STE PRAVE

Skontala sam u medjuvremenu ovo za nevidljive fajlove...
Sve sam odradila kao sto mi navodis ali jednostavno ne mogu da ga obrisem...
Ne razumem zasto...

Ukoliko nisi ocistila racunar, javi mi se na pp. U pitanju je drajver zato ne mozes da ga obrises. Mozes samo da vidis njegov file cylnt.sys ali ne i drajver.

Back