basketball
Početnik
- Poruka
- 48
koje vam informacije trebaju da se uverim da nije taj fajl infektor
i kako da instaliram preko ovoga starog ili sta vec
i kako da instaliram preko ovoga starog ili sta vec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima, i nadam se da ce mi neko pomoci da se resim napasti koje su se zapatile na mojem kompu, koje su mi dosadile sa stalnim iskakanjem na desktopu..Skenirao sam kompjuter sa Nod32 antivirusom, koji ga je skenirajuci, pronasao sledece:
c:\Dokument And Settings\Administrator\Local Settings\Temp\082.exe-Win 32/AutoRun.IRCBot.DZ worm
c:\Dokument And Settings\Administrator\Local Settings\Temp\736.exe-Win32\AutoRun.IRCBot.DZ worm
C:\RECYCLER\S-1-5-21-5257635944-25562115134-345340628-9602\MsMxEng.exe-a variant of Win32/Peerfrag.FX worm
C:\WINDOWS\SYSTEM32\killVBS.Vvbs-VBS/AutoRun.BKworm
Nisam bas veliki strucnjak po pitanju kompjutera, pa ako neko moze da mi pomogne, hvala mu unapred.Inace, koristim windows XP, SP2, nod 32 antivirus, koji redovno apdejtujem, ali mi u ovim situacijama bas ne pomaze mnogo, osim sto je detektovao ove viruse.
Ne znam zasto ti nece Kasper da se pokrene u safe modu,morao bi,prijavi da je safe mod,ali moze da se skenira.Probaj da skeniras sa Malwarebytes antimalware,isto u safe modu.Idi kao administrator,ako ti nalog nije sa admin privilegijama.
Ako ne uspes onda ti ostaje da probas Dr.Web Curelt
-preuzmi program Dr.Web CureIt!.
-posle preuzimanja restartuj racunar u safe mode-u
-kada se ucita safe mode pokreni Dr.Web CureIt!.
-kad se upali odaberi Start. On ce automatski poceti da skenira racunar. Pustiti da skenira (to je Express Scan).
-kada zavrsi sa skeniranjem odaberi kompletno skeniranje - Complete scan i sa desne strane pritisni dugme Start Scanning (izgleda kao Play dugme).
Pokazi log CureIt!-a koji se nalazi u C:\Documents and Settings\USERNAME\DoctorWeb\