ТЕМА ЗА ФРУСТРИРАНЕ ....

gigule, moram da ti kažem (al' da se ne uvrediš :D ) slab ti ulog za frustraciju! Mislim da ne možemo da prifatimo! :P
Ako uzmemo u obzir celu forumsku populaciju, svaki drugi član (ili svaki prvi, zavisi kako se nameste :? ) može da se pohvali da ima debele i/ili dlakave noge...
Ee, al' ako ti te tvoje debele dlakave noge stvaraju neki "nagon ili želju... (kako beše, kako beše... :roll: ) koju ne možeš da ostvariš" ... onda ih slobodno istakinji ovde... prifatanje će biti monumentalno

Omen:
gigule, moram da ti kažem (al' da se ne uvrediš :D ) slab ti ulog za frustraciju! Mislim da ne možemo da prifatimo! :P
Ako uzmemo u obzir celu forumsku populaciju, svaki drugi član (ili svaki prvi, zavisi kako se nameste :? ) može da se pohvali da ima debele i/ili dlakave noge...
Ee, al' ako ti te tvoje debele dlakave noge stvaraju neki "nagon ili želju... (kako beše, kako beše... :roll: ) koju ne možeš da ostvariš" ... onda ih slobodno istakinji ovde... prifatanje će biti monumentalno

Eeeej, bre!!! :evil:
Ne vređaj moje lepe, duge, izvajane glatke noge!Š'a ti tu meni svaki drugi član ima dlakave noge-pa ovde smo svi taaako zgodni i uopšte nemamo mane, a ni frustracije. Ma ko je uopšte i zašto postavio ovu temu????

Queen_:
Omen:
Eeeej, bre!!! :evil:
Ne vređaj moje lepe, duge, izvajane glatke noge!Š'a ti tu meni svaki drugi član ima dlakave noge-pa ovde smo svi taaako zgodni i uopšte nemamo mane, a ni frustracije. Ma ko je uopšte i zašto postavio ovu temu????
:lol: :lol:
Ej, ljudi, sexam se, pre godinu dana je bila emisija (u okviru jutarnjeg programa, da ti se zgadi zivot :shock: ) na televiziji u kojoj je, izmedju ostalih, gostovala i neka zena koja kaze da su njoj glatke noge odvratne i kako ona svoje dlake na nogama neguje, hrani hranljivim vitaminima... I kako je ponosna na svoje dlake! Eto, nije sve tako strasno, ima medju dlakavima i normalnih ljudi! :lol:

Omen:
pa...ako je moj primarni cilj da biovladam znamo nad kim a noge su važan segment u ostvarivanju tog cilja (pored drugih udova i/ili delova tela) pa... dovoljno za prifaćanje il ne?

gigule:
raindog:
:shock: nije nevin :?: :shock:
oh, moj svet se upravo srushio... :roll:
a jel i ti sad imaš frustraciju?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: :!: :!:
jaoj IMAM :!: shta cu sad :?: :!: sad mu necu smeti reci da sam SAZNALA .... i onda cu da se nerviram, i nerviram i da patim shto mi je eto sad uskraceno pravo na 'potpuni' uzhitak prve brachne noci i onda....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
i onda ce iluzionista (pored toga shto nema stila),moci da uzhiva i u rasturu josh jedne divne veze ...:mrgreen:

gigule:
skontala šta me nenormalno nervira na ovom forumu:kada me neko iskulira...ono napišem nešto na PP a druga strana kao da sam vazduh...kako to frustrirajuće deluje na sujetnu i iskompleksiranu personu kao ja...uf...
gigo, druze...svi smo pomalo sujetni i pomalo iskopleksirani..i niko ne voli da mu ne otvore, ako je vec odlucio da kuca..
sta sad...na ta vrata vise nemoj kucati

Back