Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova jedna tema je ostavljena ovde za one kojima je premeštenja ovakvih tema u podforum "teško palo". Ovo je iznimka od pravila iz respekta prema tim članovima.Meni su ove top liste što ste ih postavili u glavni dio foruma teško degradiranje istog. Kakva je u njima priča sa edukacijom, pa su postavljene tu gdje jesu? Jedino bi imalo smisla da se postavlja samo novija muzika. Ovako su pomiješane babe i žabe. Te top liste ne želim ni da otvorim, a kamoli da nešto u njih postavljam.
Ova jedna tema je ostavljena ovde za one kojima je premeštenja ovakvih tema u podforum "teško palo". Ovo je iznimka od pravila iz respekta prema tim članovima.
Na ostalim temama zagovaramo priču.
pa sad, moguće je da je mislio na pesmu nedelje, ali zašto komentar u ovoj temi?Evo, javljam se kao neko kome je 'teško palo', čisto da ostanem dosledna ranijim stavovima vezanim na muzički deo foruma.
Da li si pravilno razumeo pitanje i šta je kazao ambidekster?
Možda ja ne kontam poentu?! Ubi me vrućina ; )
Zašto komentar u ovoj temi?pa sad, moguće je da je mislio na pesmu nedelje, ali zašto komentar u ovoj temi?
Pesma nedelje, komplet koji se sastoji od tri povezane teme, je kao anomalija foruma postavjena u lepljive teme upravo da se odvoji od regularnih tema za diskusiju. Shvatam animozitet ali upravo zato što su odvojene, pogotovo sa prefiksom, "viču" na one koji to ne vole da ih zaobiđu.
evo od skoro i ovde imaš temu u glavnom forumu kao i na drugim forumima da samo postaviš jutub link ka pesmi koja ti se svidja ili trenutno slušaš.Zašto komentar u ovoj temi?
Tema je otvorena kao protest na koncepciju kompletnog foruma Muzika, svidelo se tebi ili ne
Uvodni postovi su jasnu, verovatno je čovek procenio da jedino u ovoj temi može da iskaže svoj stav.
I ambidekster je bio vrlo aktivan u forumu Muzika, verovatno, kao i ja, ne želi da se zavlači po sporednim delovima foruma.
Na svu sreću, u svakom podforumu, od Religije do Igrica, možemo postavljati ono što nam se sviđa i što volimo.
odgovor leži ovdeI ne razumem animozitet koji ti shvataš ; )
kad tako odgovori meni to znači da ima animozitet (netrpeljivost) prema takvim temama. Prilično je jasno i glasno rekao (napisao).... Te top liste ne želim ni da otvorim, a kamoli da nešto u njih postavljam.
ovo ti je super!!!Pokušavam da se setim imena gitariste na kog otkidam, i kao... jao, šta su mu atributi... i ukucam ''najbolji ćelavi gitarista'' na engleskom.
It worked!
Nocni program na radiju je pocinjao ovom muzikomJoš jedan 'ćelavi gitarista' kojeg obožavam godinama...