gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Da li radite yoga-vezbe? Jel odlazite na Kurs ili to obavljate kod kutje? Kako se osjetjate misim razlika pre i sad....ajde pa tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto samo zene , koj ti je opet ***** ? Najpoznatiji joga majstori su muskarci . Druga je prica sto toDa li radite yoga-vezbe? Jel odlazite na Kurs ili to obavljate kod kutje? Kako se osjetjate misim razlika pre i sad....ajde pa tako![]()
A zasto samo zene , koj ti je opet ***** ? Najpoznatiji joga majstori su muskarci . Druga je prica sto to
ovdje vjezbaju uglavnom zene . Vjezbao sam jogu dok su se ovdje neki jos mutjkali u jajjcima .
Jogu mozes vjezbati bez problema sama kod kuce . Preporucujem knjigu HATHA YOGA
Jasmine Puljo .
radim tibetance kod kuće ko i svaka baba kojoj je stalo da održi telo u kondiciji a čakre probuđene i aktivirane![]()
to je pet vežbica koje su vrlo jednostavne i ne uzimaju previše vremena. radim ih svako jutro proteklih nekoliko meseci i za sada mi prijaju![]()
Cuj nju- kako baba! Koliko bas mladih ljudi ih radi i prezadovoljni su. Moj drug i njegova devojka samo te vezbe i upraznjavaju i zive na zelenom soku.
Ne radim jogu, nikada i nisam. Probala sam svesta (aerobik, teretana, plivanje, kucni steper, vijaca, kucne vezbe, trcanje,...) i skontah da mi najvise prijaju a i da su mi najdelotvorniji roleri. Volim i klizanje.
vezbam na muzaaa puzaaasvakog jutra djudo i karateeee
![]()
ne mogu ti dam repku
ali i ja volim rolere
ali sam ih zapostavila
ehhh....babe na rolerima...
i posle puna ortopedija
Da li radite yoga-vezbe? Jel odlazite na Kurs ili to obavljate kod kutje? Kako se osjetjate misim razlika pre i sad....ajde pa tako![]()
Da li radite yoga-vezbe? Jel odlazite na Kurs ili to obavljate kod kutje? Kako se osjetjate misim razlika pre i sad....ajde pa tako![]()
Mogu ja tebi
Izgleda da ce lepo vreme potrajati, pa se mozemo popeti na tockice. Ja cu mozda vec ujutru. Dosta je bilo lencarenja sa moje strane!