Tema samo za zhene

radim tibetance kod kuće ko i svaka baba kojoj je stalo da održi telo u kondiciji a čakre probuđene i aktivirane :lol:
to je pet vežbica koje su vrlo jednostavne i ne uzimaju previše vremena. radim ih svako jutro proteklih nekoliko meseci i za sada mi prijaju:)

Da li radite yoga-vezbe? Jel odlazite na Kurs ili to obavljate kod kutje? Kako se osjetjate misim razlika pre i sad....ajde pa tako:)
A zasto samo zene , koj ti je opet ***** ? Najpoznatiji joga majstori su muskarci . Druga je prica sto to
ovdje vjezbaju uglavnom zene . Vjezbao sam jogu dok su se ovdje neki jos mutjkali u jajjcima .
Jogu mozes vjezbati bez problema sama kod kuce . Preporucujem knjigu HATHA YOGA
Jasmine Puljo .

A zasto samo zene , koj ti je opet ***** ? Najpoznatiji joga majstori su muskarci . Druga je prica sto to
ovdje vjezbaju uglavnom zene . Vjezbao sam jogu dok su se ovdje neki jos mutjkali u jajjcima .
Jogu mozes vjezbati bez problema sama kod kuce . Preporucujem knjigu HATHA YOGA
Jasmine Puljo .

Lijepo sam naglasila da je tema uputjena zhenskom svijetu

radim tibetance kod kuće ko i svaka baba kojoj je stalo da održi telo u kondiciji a čakre probuđene i aktivirane :lol:
to je pet vežbica koje su vrlo jednostavne i ne uzimaju previše vremena. radim ih svako jutro proteklih nekoliko meseci i za sada mi prijaju:)

Cuj nju- kako baba! Koliko bas mladih ljudi ih radi i prezadovoljni su. Moj drug i njegova devojka samo te vezbe i upraznjavaju i zive na zelenom soku.

Ne radim jogu, nikada i nisam. Probala sam svesta (aerobik, teretana, plivanje, kucni steper, vijaca, kucne vezbe, trcanje,...) i skontah da mi najvise prijaju a i da su mi najdelotvorniji roleri. Volim i klizanje.

Cuj nju- kako baba! Koliko bas mladih ljudi ih radi i prezadovoljni su. Moj drug i njegova devojka samo te vezbe i upraznjavaju i zive na zelenom soku.

Ne radim jogu, nikada i nisam. Probala sam svesta (aerobik, teretana, plivanje, kucni steper, vijaca, kucne vezbe, trcanje,...) i skontah da mi najvise prijaju a i da su mi najdelotvorniji roleri. Volim i klizanje.

ne mogu ti dam repku
ali i ja volim rolere
ali sam ih zapostavila

Лења сам и не радим ништа.

У задње време играм Твистер са ћером сваки дан, ја бих и то рачунала :rumenko:

Стварно ми прија кад се истегнем и промрдам мало.

Da li radite yoga-vezbe? Jel odlazite na Kurs ili to obavljate kod kutje? Kako se osjetjate misim razlika pre i sad....ajde pa tako:)

vezbala sam yogu i kuci, ali sam mnogo bolje efekte primecivala kada sam vezbala na kursu
yoga je za mene savrsen (hajd da kazem) sport - bila sam zategnuta, disala duboko, manje sam se nervirala, manje osecala neke bolove
vec dugo ne upraznjavam nikakav fitnes i sve se odlucujem da krenem ponovo na yogu i sve nemam vremena, al sad sam bas zacrtala da od aprila kako znam i umem uglavim u raspored yogu, nasla sam bukvalno sebi iza coska salu, samo sto je neki fenseraj i bas je skupo, al kad nemam vremena da odem negde dalje, moracu ovde da se prostrem finansijski, ako hocu da se zategnem do sezone kupacih :malav:

Ne radim, nemam bas strpljenja za jogu a volela bih.
Uvek sam sebe videla kao zenu koja ide na jogu ali racunam, ima vremena.

Na casove odlazi moja najbolja prijateljica sa momkom. Kaze mi da je veoma zadovoljna.
Posto je joga vestima koja zahteva da se svaki pokret uradi pravilno, licno ne bih pocela sa kucnim vezbama, mislim da je kurs bolja opcija jer u suprotnom moze da nanese vezbanje vise stete nego koristi.

Ne radim jogu, meni to izgleda dosadno.
Idem u teretanu 3,4 puta nedeljno, radim kardio program, traka, bicikla, ono nordijsko skijanje, kako se vec zove i to je to.
Od proleca pa do tamo oktobra vozim bajs i leti na bazen.

dok sam radila, radila sam hatha yogu, kuci. elementi se koriste i pri istezanju. sad ne radim i sve se nesto mislim da pocnem opet. idem u teretanu.

- - - - - - - - - -

meni su zabranili rolere za sva vremena :(...moracu da sredim za ovo leto onaj bajs...blah, bajs uopste ne volim. :(

Back