- Poruka
- 121.960
TakkoКод госпођице је мало озбиљнији проблем, високо 1.80, а глистасто...па ти нађи гардеробу...
Oni imaju farmerice sa mesovitim brojevima (kombinuju duzinu nogavice i sirinu struka, ima za svakoga) pa probajte online njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakkoКод госпођице је мало озбиљнији проблем, високо 1.80, а глистасто...па ти нађи гардеробу...
To sam i napisala, da ćeš naći kod Kineza, ali ćeš ići po radnjama. Na Temu samo klikneš.Meni to nije uopste zanimljivo, ja volim da odem da kupim, a posebno mi nije zanimljivo da cekam mesec dana .....nego je problem sto nema sve kod kineza i nema kod svih, mora da se ide u odredjene radnje
Ja ovo klesta nisam nalazila nigde, danas tek nadjem u bas jako velikoj radnji koja je sam svoj dobavljac pa ima siri asortiman nego klasicna kineska radnja
To je dobro onda....To sam i napisala, da ćeš naći kod Kineza, ali ćeš ići po radnjama. Na Temu samo klikneš.
I niko nije čekao mesec dana. Oni napišu mesec dana, za slučaj da se nešto iskomplikuje. Ja pratim na FB grupu o Temu, niko nije čekao duže od 2 nedelje, a ima slučajeva kada stigne i za 8 - 10 dana.
Meni to nije uopste zanimljivo, ja volim da odem da kupim, a posebno mi nije zanimljivo da cekam mesec dana .....nego je problem sto nema sve kod kineza i nema kod svih, mora da se ide u odredjene radnje
Ja ovo klesta nisam nalazila nigde, danas tek nadjem u bas jako velikoj radnji koja je sam svoj dobavljac pa ima siri asortiman nego klasicna kineska radnja

Pise dole, ja danas htela da kliknem ova klesta, kaze dostava u periodu 14avg - 4 sept...pa hebo ga ti do septembra ne mogu da cekam
Zato sam i otisla u veliki kineski centar da iskopam analogno klesta danas

Nema sanse odecu da kupim online jer sam sva asimetricnaIsto
Još što imam problem sa veličinom, umem da budem izmedju s i m, pogotovo mi je problem za suknje i pantalone jer imam popriličnu razliku u obimu struka i kukova.
Onaj china town na ledinama, ogromna je radnja ko dva hangaraKoji? Da vidim da li ima neki koji nisam obigrala![]()
Мени си ти најдуховитија особа на овом форуму.A posle toga "torba za tatu"Pogledajte prilog 1590537
baš čudno, još nikada nisam čula da paket nije došao čak i prije onog krajnjeg rokaMoj paket jos nije stigao trebao je stici od 01-09.08 nije,posto nije stigao u tom roku uplatili su mi na racun 5€ .

E srećne žene. Kupuje i tako zarađujeNije,nadala sam se u petak da ce stici,nije,,, e danas sam se nadala isto i nije pa sam posla da vidim sto je problem samo su mi napisali da posto nije dosao u zadanom roku poklonili su mi 5€ na racunu ce biti uplaceno kroz 24h jer nije stiglo u zadanom roku,kakve sam srece sutra ce stici a nikoga kuci![]()

meni šalju u paketomat i moram sama po paket, ne nose kućiNije,nadala sam se u petak da ce stici,nije,,, e danas sam se nadala isto i nije pa sam posla da vidim sto je problem samo su mi napisali da posto nije dosao u zadanom roku poklonili su mi 5€ na racunu ce biti uplaceno kroz 24h jer nije stiglo u zadanom roku,kakve sam srece sutra ce stici a nikoga kuci![]()
ma da je samo to, koliko sam shvatila može i da jede koliko hoće a da se ne udebljaE srećne žene. Kupuje i tako zarađuje![]()

ma da je samo to, koliko sam shvatila može i da jede koliko hoće a da se ne udeblja![]()
To mogu i ja 
Nema toga kod menemeni šalju u paketomat i moram sama po paket, ne nose kući
To mogu i ja
![]()
ma samo ako onjušim miris dok prolazim kraj pekare dobijem bar 100 g 
Nema toga kod mene
Videla sam reklame ali mi cene deluju nekako nestvarno.Da li koristite aplikaciju Temu?
Da li ste nešto kupili preko nje?
Da li ste zadovoljni?
Imate li nešto da preporučite za kupovinu, ili nešto za izbegavanje?
Ja sa nestrpljenjem očekujem svoj prvi paket.![]()
Aj da mi naručiš ovo.Inace ne planiram, biznis sam korisnik na Aliekspresu, moja kartica to ne bi podnela.