Tema o Temu

Onda sam razmisljala o fimo, al da pecem u rerni mindjuse malo mi je to tu mac, a i nije me glina opcinila kao smola....
I tako....idu dani ja se mislim....
Glina je baš sjajna za rad. A što se pečenja tiče, peče se na slaboj temperaturi i posle izluftiraš i ćao. Ili uzmeš onaj rešo sa rernom i bude samo za to. Veća je zahebancija dobar lak, nego pečenje.

Maltene pravis cilibar :lol:
Pa zbog prostorije se i razvlacim.... Inace bih do sad probala....imam spaiz koji sam pretvorila u garderober, pa kao aj mozda tu da susim, al de cu da radim, treba mi sto u nekoj prostoriji da ja tu prljam....takoreci treba mi kancelarija :lol:
E sad za uv treba onda odmah kupiti svu tu skalameriju, i ako mi se ne svidi onda sam bacila pare
Onda sam razmisljala o fimo, al da pecem u rerni mindjuse malo mi je to tu mac, a i nije me glina opcinila kao smola....
I tako....idu dani ja se mislim....
I fimo je odličan, ima toliko tutorijala na netu. Prava umetnost. A smola je sad aktuelna, lakše se prodaje

:mrgreen:
Screenshot_2024-07-31-14-32-23-589_com.twitter.android-edit.jpg

А какав им је накит, јел поручивао неко?
Мени се допале неке тиркизне наруквице...
nakit je ok, jedino što su neke narukvice nekako onako manje
ogrlice su super
uz to sam naručila i nekakve jednokratne stisnute ručnike (više kao maramice) za skidanje šminke kada sam na putu i baš mi se sviđaju

nakit je ok, jedino što su neke narukvice nekako onako manje
ogrlice su super
uz to sam naručila i nekakve jednokratne stisnute ručnike (više kao maramice) za skidanje šminke kada sam na putu i baš mi se sviđaju
Домаћица је стварно домаћица жена, ја само накит и гардеробу гледам :lol:
Е, сад знам шта ћу да наручим :z;:

Narucio sam stvari preko kolege jer mi je bila istekla kartica a banka mi tada nije poslala novu.
On je sa devojkom narucio brdo stvari i plasi da mu zena ne zapleni karticu kako bi ostalo nesto para za hranu.

Meni je stiglo nekoliko sitnica, za pare je dobar kvalitet jer je sve bilo oko 10 evra (za manje sume ovde ne salju).
I devojka i žena, i svi znaju, prepredeno, nema šta.

Back