- Poruka
- 27.804
Ima ima. I za tuš kabinu. I zidne... i podne.. i ugaone... sve sam prostudirala...Мени треба она полица која се намешта изнад и око машине за веш. Ваљда имају.
Али габаритно је то...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ima. I za tuš kabinu. I zidne... i podne.. i ugaone... sve sam prostudirala...Мени треба она полица која се намешта изнад и око машине за веш. Ваљда имају.
Али габаритно је то...

Kakva kanta, čim vidiš da će da zeleni, namažeš providan lak gde je do kože i traje.Da, onda je samo za kantu.
Имам једну мању на машини, и радила је посао док се мазалице, купке, шампони, регенератори и кремице нису одједном дуплирали, сад је машина прекривенаIma ima. I za tuš kabinu. I zidne... i podne.. i ugaone... sve sam prostudirala...![]()

Ja sam takvu kupila u Lindi. Za 6000 dinara. Međutim, morala sam da je vratim, jer nije mogla da stane u kupatilo.Мени треба она полица која се намешта изнад и око машине за веш. Ваљда имају.
Али габаритно је то...

He he, spemila sam alat.Биће монтирања ако имају...
AlergijaKakva kanta, čim vidiš da će da zeleni, namažeš providan lak gde je do kože i traje.
Isti slučajИмам једну мању на машини, и радила је посао док се мазалице, купке, шампони, регенератори и кремице нису одједном дуплирали, сад је машина прекривена![]()

Pa za 1€ ili 2€ ne može da se ne ljuska nekad.Само да се не изљуска тај сјајни премаз...и да не оставља зелени траг.
Ma jok, naruci sofu, donece je postar na ledjima.Мени треба она полица која се намешта изнад и око машине за веш. Ваљда имају.
Али габаритно је то...
E superSkinu onoliko koliko piše. Nema nikakvog konvertovanja.
Meni treba alat za nakit...zato ste me i navukle na ovo cudoJa sam sve sitnice i naručila. Tako sam naručivala i sa Alija. Skoro sav alat koji imam za torte je kineski, sa Alija, kupljen za sitne pare.
Plaćam Yettel karticom, u dinarima.E super
Je l placas karticom sa din ili e?
Videla sam da ima alat za nakit nešto oko 200 din 3 komada. I mene interesuje vredi li čemu.Meni treba alat za nakit...zato ste me i navukle na ovo cudo
Da iskoristim telenor karticu a? Tu prebacim neke sitne dinare pa da tako kliknem?
Ne smem ovu intesinu od plate

E too, znaci moze, onda cu i ja takoPlaćam Yettel karticom, u dinarima.
Tu uplatim sama koliko hoću para, ne usuđujem se da plaćam sa one gde su nam kućevne pare.
crce juce zmaju hard disk ne moze da klikne platu, valjda ce do petka moci 
Uzecu ih, videla sam komplet razlicitih vrsta klesta ....samo cekam platuVidela sam da ima alat za nakit nešto oko 200 din 3 komada. I mene interesuje vredi li čemu.
Ovde sečice kad kupim , pokvarim jako brzo![]()
Javicu...uzecu jos nesto...trebaju mi i udice i alke i osnova za prsten....svasta od tih sitnih cudaJavi kakav je alat. Najviše me interesuju ove sečice![]()
Cena za set je 1000din, sigurno krs kvalitet. Imali ste u Lidlu ta klesta za iste pare.Uzecu ih, videla sam komplet razlicitih vrsta klesta ....samo cekam platu
Ovo
Pogledajte prilog 1586917
Ja uzimam kod kineza sve to i nista im ne fali, stos je sto je skuplje kod kineza u radnji nego direkt ovo kad narucisBaš me interesuju kakvi su im delovi za nakit. Malo sam skeptična. Mada, vredi probati za tu cenu

Das malo vise od 250 din za secice.@Metla na vestici
S čim sečeš memory žicu ako radiš sa njom? Meni ostavi udubljenja na svim sečicama![]()
Izgleda da ću morati. Samo mi žao da bacim 2000 a da prođem isto kao sa ovim od 250.Das malo vise od 250 din za secice.
zrela sam za shoping