Telo i mozak

Styler

Primećen član
Poruka
813
Ajde devojke,kako bi uklopile savrsenog od poznatih licnosti. Cije telo,ciji mozak s' time sto mozak mora da bude muski :D

Molim bez slika,ipak sam i ja musko a nije mi da gledam albume Depovih golopsih slika xD

I tako-voala...:mrgreen:

...
george_clooney-1-leatherheads-1.jpg

Jes vidla ti to Mileva?
E pa eto joj Kluni. Nek je on onodi i nek joj piše vruće pepeje.

Ma zezam se bwe. Normalno je da se okrene onome što joj je dostupno, pa makar to bilo i manje dobro, kad već ne može da ima onog kojeg bi tela.
Pametna žena.

Kako zgodni, poželjni i neosvojivi muškarci znaju da budu surovi??!

d035.gif

sto se tice Kluniaj ne biste se urecile,voli taj covek karijeru vise od bilo koje zene,a prema svojoj mrtvoj svinji gaji veca osecanja nego prema bilo kojoj zeni,ne deluje ko da ima neku empatiju a ne bih rekla ni da ga briga :mrgreen:

Colin Farrel

i karakter i telo i pamet,inace je decko uzasno inteligentan

sto se tice Kluniaj ne biste se urecile,voli taj covek karijeru vise od bilo koje zene,a prema svojoj mrtvoj svinji gaji veca osecanja nego prema bilo kojoj zeni,ne deluje ko da ima neku empatiju a ne bih rekla ni da ga briga :mrgreen:

Colin Farrel

i karakter i telo i pamet,inace je decko uzasno inteligentan
e cuj ne bih se ja udavala za istog,nek voli on svinju i posao,volim i ja svoj posao,eto nam zajednicke teme :malav:

Hvala mu za podrsku nasem narodu i sve to al' nije neki glumac :D
je l ti se desilo da odbijes ribu jer nije bas neka prodavacica/frizerka/racunovodja? :lol:

Cula sam (od ocevidaca i nosonjuhaca) za ovog lika da je shtrokav i da smrducka.
joj boze,pa ljubomorni ,sve je jasno

al morala bih da nadjem novog,malo je ostario dzordzi iako je i dalje dobar,ali moram da pravdam svoju buducu titulu cuguar ,samo nema bas nekih medju mladim narastajima

Back