Televizija i forum

ovde se kače teme sa fejsbuka...kako ko objavi nešto na fejsu oni dođu ovde i otvore temu o tome

pogle sad politiku
direktno sleteli sa pinkovih vesti na teme

- - - - - - - - - -

Nije bas moguce,sine jer su vijesti i na radiju i na tv iste.Razlika je samo u pristupu temi.Ali svi prepricavaju iste teme.
Nema nezavisnih medija.

ja pricam iz prve ruke i od ljudi s kojima vodim licne prepiske a imaju pristup odredjenim informacijama

pa utoliko jadnije ako je tako
ne gledam tv, tako da neam pojma šta tamo objavljuju
al jadno u svakom slučaju

- - - - - - - - - -

željko mitrović i vučićević...bagra u službi režima...svakog pa i ovog
trebao je taj pink da izgori petog oktobra dvehiljadite

ustvari sad je kasno...čak i sutra da nestane pink, hepi i sve te televizije koje propagiraju trenutne vrednosti, ostalo bi isto jer to je sad uhvatilo korena i nema spasa...bar za izvesno vreme dok se ljudima očisti mozak i dok se uliju prave vrednosti

Vidite li da je ovaj forum postao skroz jednolican.Samo na vijestima zene sa atributima i faze veze......
Osjecam se deplasirano.Nisam starleta i niko me nece.....:(

ybg ovo je alternativa mejnstrim mreza i TV-a pa ti vidi gde si onda...
sto reko amadus rambo - ostaje ti samo da ugasis sve to,odmoris mozak i manes se od budala...

- - - - - - - - - -

pa kad im se dozvoljava da bi obogaćivali forum
zamisli da i oni ne pišu koji bi to pustoš od foruma bio :lol:

ma i to sto kazes
ja onda kao odreagujem na tu kossku i nesto se pise...

ne gledam TV pa mi je cudno kad dolaze ljudi ovde i prenose TV medjisku mantru u svom pisanju
dal je moguce igde i ikako ne doci u dodir sa TV masinom cak i u prepricavanju od strane mediokriteta

Ne iz mog iskustva a podosta godina nemam TV, ali tacno znam sta je bilo sinoc na tv, po reakcijama putnika u busu ili na pijaci, u prodavnici i slicno..

- - - - - - - - - -

Vidite li da je ovaj forum postao skroz jednolican.Samo na vijestima zene sa atributima i faze veze......
Osjecam se deplasirano.Nisam starleta i niko me nece.....:(

Neda krem foruma da odstupas od FARME....

ne gledam TV pa mi je cudno kad dolaze ljudi ovde i prenose TV medjisku mantru u svom pisanju
dal je moguce igde i ikako ne doci u dodir sa TV masinom cak i u prepricavanju od strane mediokriteta

U informatickom dobu homosapiensa, ti bi zeleo da se zastitis od hiperinformacija? Pa ne moze.
Kao kada bi se englezi nekada pobunili jer nemaju vise cist vazduh sumski jer pocela industrijalizacija, i to ona najprljavija.

Kao kada bi se prosecan Bosanac (mala stereotipna sala) zalio sto mu voljeni najnoviji Golf zagadjuje okolinu i puno trosi posle Dizelgejt afere !

U informatickom dobu homosapiensa, ti bi zeleo da se zastitis od hiperinformacija? Pa ne moze.
Kao kada bi se englezi nekada pobunili jer nemaju vise cist vazduh sumski jer pocela industrijalizacija, i to ona najprljavija.

Kao kada bi se prosecan Bosanac (mala stereotipna sala) zalio sto mu voljeni najnoviji Golf zagadjuje okolinu i puno trosi posle Dizelgejt afere !

samo od dezinformacija i propagande i kica

Back