Telestar DIGINOVA 2 PNK DVB-C Receiver

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
10.473
Јесте да ова тема није за овај подфорум али пре ћу добити одговор овде него у секцији за телевизију. Тамо као да је мртво. :mrgreen:
Моје питање је следеће, да ли ово може да послужи као ДВБ-Ц који преко кабловског оператера претвара канале у дигиталне? Имам у граду Јотел компанију и они рекли да је потребан ДВБ-Ц и ја случајно нашао ово старо чудо. Кад га упалим делује ми као да је за сателит. Користим скарт који иде из кутије у телевизор. Има и да антена иде у кутију од Јотела па онда из кутије у телевизор. То нисам пробао али овако ниједан канал нисам нашао јер мислим да тражи сателитске канале :think:

Ako je DVB-C oznaka onda je za digitalnu kablovsku ako je DVB-S onda je za satelitsku digitalnu , postoje još i tv kartice koje su hibridne one su analogno digitalne ili čisto digitalne kod hibridnih piše da su za oba a čisto digitalne zemaljske kanale onda imaju oznaku DVB-T ili najnoviji standard na kome se emituju digitalni kanali usrbiji DVB-T2 standard , znači T i T2 terestrial tj zemaljski , C kao cable tj kablovska ili S kao sattelite tj satelitski birač kanala

Када антену од кабловског ставим у овај уређај па из уређаја у телевизор онда добијем као да је у питању сателит, односно закључани су програми. Има их доста. Морам да напоменем да повезујем уређај са телевизором преко скарт-а. Да можда не треба обична антенски кабл? Мушко женско?

http://www.amazon.de/Telestar-DIGINOVA-PNK-Receiver-geeignet/dp/B000ALZ71Q То је ово.

Poslednja izmena:

Back