NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
pa dobro, verujem ti ja..
al ne deluješ tako...misim ne zbog izgleda, da me ne sfatiš pogrešno...
nego ovako...
a ne secam se kakvu sam ti sliku poslala, ne znam el ti tamo delujem kao da se ne mackam ili sta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, verujem ti ja..
al ne deluješ tako...misim ne zbog izgleda, da me ne sfatiš pogrešno...
nego ovako...

mislio sam na duhovno stanje, da si prilično gruba ovako...
a ne fizički...
jeote mora ti crtam...![]()

svi u zadnje vreme nešto pominjete hemiju, feromone i tako te telesne neke nevidljive stvari...
a znam da ste svi uvek čisti, uredni, da se kupate po triputa dnevno, da menjate gaće dvaputa dnevno, da perete zube posle svakog obroka, ruke obavezno pre i posle jela...i sve to, jel...
e pošto se svi jelda parfimišemo, misim neki koristimo dezodoranse sa buvljaka, a neki koristite jelda najskuplje i proverene svecki poznate marke parfema, ja se ondak pitam dali se ti feromoni, ta hemija oseća kad se namirišeš...?
hvala...
meni ce se zgaditi, ta glupa bez ukusa osoba 
ja gruba
joooooooj![]()
zajebana ko mačeće uvo...

e to...na to sam i ja mislio...
znam kad sam tek dosla na forum, pa posle nekoliko meseci, neka tema o stiklama, ja kazem da sam skoro uvek na stiklama itd, a neko prokomontarise da ne moze da veruje jer ovde zvucim kao neko ko ne izlazi iz patika i trenerke, skoro ko bokser![]()
e to...na to sam i ja mislio...
nekako nemogu da te zamislim tako dameći...nego više ko neku koja trenira kik boks i koja bije muškarce...

Naravno.svi u zadnje vreme nešto pominjete hemiju, feromone i tako te telesne neke nevidljive stvari...
a znam da ste svi uvek čisti, uredni, da se kupate po triputa dnevno, da menjate gaće dvaputa dnevno, da perete zube posle svakog obroka, ruke obavezno pre i posle jela...i sve to, jel...
e pošto se svi jelda parfimišemo, misim neki koristimo dezodoranse sa buvljaka, a neki koristite jelda najskuplje i proverene svecki poznate marke parfema, ja se ondak pitam dali se ti feromoni, ta hemija oseća kad se namirišeš...?
hvala...
na shta mirishe...? misim na shta najvishe pocetja...?
misim pitam da bi znao dal smo pocheli da se napaljujemo hemiski...

shta..ako mi se na njoj dopadne neshto, znachi da je ona pochela da ispushta te mirise, ili...?![]()

svi u zadnje vreme nešto pominjete hemiju, feromone i tako te telesne neke nevidljive stvari...
hvala...
e ne znam , sace da dodje neko pametan uskoro
ja ljudi ovo stvarno ne kontam...misim to oko mirisa, tih enzima i to...što ja juče u hodniku zgrade svoje osetih neki miris sineee
izlazim na vrata kad ono neka ženska parfemčina ubica
msm osetio sam ja vazdan tih ženskih miriseva al ovo što me pogodi negde tamo unutra u neku žilu
pazi kad bi bio spreman da potpišem da bi babetinu neku izbambuso samo kad bi nako mirisala
i to sa slašću izbambuso
a to sa feromonima je posebna priča
jednom neka rođaka imala neke boginje ili šta već pa se nije kupala nekolko dana
sedim ja s njom i ona tako povremeno ustane pa me zapahne
i nije to miris znoja, ne, da me neko tipa ankore ne shvati pogrešno
to je neki tako napaljujuć vonj slatki milozvučni da umal nisam počinio incest
eto toliko je napaljujuć bio
ja ljudi ovo stvarno ne kontam...misim to oko mirisa, tih enzima i to...
reci ženi da se ne kupa jedno tri dana al da se ne preznaja i vidićeš

Nemam naviku da koristim parfeme... kad ja stavim parfem to znači da sam spavala sa bratovom džukelom (pravi ker je u pitanju) u krevetu, nisam stigla da operem kosu pa maskiram mirise...svi u zadnje vreme nešto pominjete hemiju, feromone i tako te telesne neke nevidljive stvari...
hvala...