Telepatija i telekineza

ma znate sta, moji dragi ( uistinu mislim tako ) Sf ljubitelji, moje drustvo, prijatelji i istomisljenici okupljeni pod kisobranom Sf Tim-a ( kisobran ne radi kise, nego primata....ma znate...)
kontam ne demokratski, nego apsolutisticki....da j..emo teletabise...Mr. Oxim, ajde katanac...

Toliko se ppostova naguzujemo sa ovim teleblahima, da vise nema zaista smisla....Umesto svoje malobrojno slobodno vreme da utrosim na kviz ili diskusiju o gen brodovima, primenjenoj antimateriji ili napretku ili propasti cloveka u sveogromnoj vasioni nasuprot ostalih civilizacija, ( kao sto prilici Sf-fanu, iako se blizi 40 godini svog postojanja, ja moram laprdati sa teletabisima ????? )

Mr.Oxime, shvati svoju Mod obavezu malo ozbiljnije....mislite da ja nemam sta postovati ozbiljno? ( ono kao SAL- zajebant ? ),,,,imao bih...da me budalastine ne odvlace od moje i vase osnove, koja se i dalje zove SF...a ne teleblahbah ili krava u sarena vrata ili " ja dizem case bez kontakta znanoj sav.fizici....ma jbte mater...."

Mislim moji dragi Modo-vi i prijatelji da zaista stavite veliki lok na teleblahbah i vampire i ostale van Sf zajebncije, koje su do te mere kontaminirali ovaj podforum, da ja moram biti cirkuzant da bi moj nik uopste opstao ovdje...A verujte mi da zaista sa voljom i " merakom " provodim sate i sate zeleci se s vama druzeci u nasoj istoj interesnoj sferi Sf-a

Mr. Oxime...uvazi ovaj moj post, samim tim sto sam dosao naliven pred monitor...znaci laprdam iz srca uz postovanje prema ostalima sa potpisom Sf-team...

I ona lopata Kiti...obecala neki film, ovo ono a nista...Ista je ko psiho i telemasca ili vec kako se zove expert....

jeste da mi je Psiho u nekim segmentima drag, ali mislim da je on u stvari neki maloletnik koji samo provocira i srnda....moj sin BokiSmoki, ako bi vec hteo laprdati i naprdzivati, radio bi to mnogo namazanije od njega....i ionteligentnije....

Eto, ja pijan pa rekoh sta mi je na dusi...a ti psiho, mani se suplje i malo se druzi s nama, a nemoj nam uz ****** ici...vazi??

Sal:
ma znate sta, moji dragi ( uistinu mislim tako ) Sf ljubitelji, moje drustvo, prijatelji i istomisljenici okupljeni pod kisobranom Sf Tim-a ( kisobran ne radi kise, nego primata....ma znate...)
kontam ne demokratski, nego apsolutisticki....da j..emo teletabise...Mr. Oxim, ajde katanac...

Toliko se ppostova naguzujemo sa ovim teleblahima, da vise nema zaista smisla....Umesto svoje malobrojno slobodno vreme da utrosim na kviz ili diskusiju o gen brodovima, primenjenoj antimateriji ili napretku ili propasti cloveka u sveogromnoj vasioni nasuprot ostalih civilizacija, ( kao sto prilici Sf-fanu, iako se blizi 40 godini svog postojanja, ja moram laprdati sa teletabisima ????? )

Mr.Oxime, shvati svoju Mod obavezu malo ozbiljnije....mislite da ja nemam sta postovati ozbiljno? ( ono kao SAL- zajebant ? ),,,,imao bih...da me budalastine ne odvlace od moje i vase osnove, koja se i dalje zove SF...a ne teleblahbah ili krava u sarena vrata ili " ja dizem case bez kontakta znanoj sav.fizici....ma jbte mater...."

Mislim moji dragi Modo-vi i prijatelji da zaista stavite veliki lok na teleblahbah i vampire i ostale van Sf zajebncije, koje su do te mere kontaminirali ovaj podforum, da ja moram biti cirkuzant da bi moj nik uopste opstao ovdje...A verujte mi da zaista sa voljom i " merakom " provodim sate i sate zeleci se s vama druzeci u nasoj istoj interesnoj sferi Sf-a

Mr. Oxime...uvazi ovaj moj post, samim tim sto sam dosao naliven pred monitor...znaci laprdam iz srca uz postovanje prema ostalima sa potpisom Sf-team...

I ona lopata Kiti...obecala neki film, ovo ono a nista...Ista je ko psiho i telemasca ili vec kako se zove expert....

jeste da mi je Psiho u nekim segmentima drag, ali mislim da je on u stvari neki maloletnik koji samo provocira i srnda....moj sin BokiSmoki, ako bi vec hteo laprdati i naprdzivati, radio bi to mnogo namazanije od njega....i ionteligentnije....

Eto, ja pijan pa rekoh sta mi je na dusi...a ti psiho, mani se suplje i malo se druzi s nama, a nemoj nam uz ****** ici...vazi??

Više nikad neću da vam kontram....

Nemoj, i neces, nego se baci u ozbiljne teme...daj ozbiljne postove, kazi nesto Sf ozbiljno, budi nas clovek....:)

Zaista mislim, gledajuci tvoj br p[ostova....gde bre zastrani ???

Evo, ja cu se uhvatiti obaveze da te ovde branim i opravdam skupi advokati, ja to radim upola...znas ono " djeca i vojnici pola od toga... )...ako ne budes o teleblahbahu serndo...

I jos cu te zaduziti d prozivas, zajbavas i pishas po onoj Kiti koja je izmisljala i zaludjivala moju raju...

lopata se nije udostojila ni negacije u namazanom obliku svoje tvrdnje...:)

a srnda fol ona i sestra....:)

Pokusacu teleblahbahom da te olesim...evo, fokus, evo i bele mrlje ispred treceg oka....ebi ga, skrenu trece ka spanskoj seriji...opet na fokus, koncentracija i ispaljivanje blahbah- beama....Teletabisi, First line of blahbah defense, padaju mrtvi pogodjeni...Mr Oxim, you can run, but you can't hide, Teleblahbah is everywhere....:):):)

mnogo puta sam sanjao da pomjeram stvari i sl i da lebdim malcice iznad tla dovoljno da se krecem bez hodanja, a dok pomjeram stvari osjecao sam energiju uz pomoc koje to obavljam tj nisam tek tako u snu pomjerao stvari, sve se nekako odvijalo kao da je zasnovano na realnim osnovama-dogadjajima, tj kad bi tu energiju znao sad primjeniti da bi mozda uspio nesto pomjeriti. takav mi je osjecaj bio u snu mada odavno nisam to sanjao :shock:

Ma pusti, tema je i onako sj.bana
boese028.gif

Ja govoriti
gathering.gif

Evo i mene, po cenu da izlupetam gomilu gluposti.

Ovo sto cu vam ispricati (a tice se telepatije) je apsolutna istina, potvrdjena,ispitana i prihvacena od strane ljudi koji su ucestvovali u dogadjaju.
Postoji tacan i precizan postupak iniciranja telepatske veze izmedju dve osobe,nezavisno od rastojanja.
Postupak sam ja razvio putem eksperimenata koje sam sprovodio sa svojim prijateljima.
Napominjem da sam blizi srednjim godinama,porodican covek i da ne zelim da pravim famu oko ovoga.Niti mi treba ta vrsta reklame.
Dogadjaj koji cu prepricati se desio pre 15 godina,ali uprkos tome, i danas mogu u svakom (ili skoro svakom) trenutku da ga ponovim, bez obzira da li poznajem osobu sa kojom komuniciram ili ne.

Ako to prihvatate , da pricam...ako ne...da prekinem dok je vremena?

Ovo sto cu vam ispricati (a tice se telepatije) je apsolutna istina, potvrdjena,ispitana i prihvacena od strane ljudi koji su ucestvovali u dogadjaju.
Postoji tacan i precizan postupak iniciranja telepatske veze izmedju dve osobe,nezavisno od rastojanja.
Postupak sam ja razvio putem eksperimenata koje sam sprovodio sa svojim prijateljima.
Napominjem da sam blizi srednjim godinama,porodican covek i da ne zelim da pravim famu oko ovoga.Niti mi treba ta vrsta reklame.
Dogadjaj koji cu prepricati se desio pre 15 godina,ali uprkos tome, i danas mogu u svakom (ili skoro svakom) trenutku da ga ponovim, bez obzira da li poznajem osobu sa kojom komuniciram ili ne.

Aj pricaj. Jeste da su prethodni postovi pre 3 godine ali ja sam i dalje zaintereseovan... z:)

Sama srz, tj sustina telepatije i telekineze je zlostavljanje zivotinja.
Sad se vi cesete po glavi i kontate "sta je hteo ovim da nam saopsti", ali nema potrebe da budete u takvoj dilemi jer cu vam sada reci...

Elem, da bi ste ovladali tim vestinama, morate biti kinez, a morate i da zlostavljate zivotinje.

Kada tele pati i to tele kineza, onda ste ovladali tim vestinama. Alp tel;e ne pati, nema nis od toga, pa ni kod kineza.

Iz ličnog iskustva, napisaću vam moj postupak pripreme za telekinezu. Amater sam i to sam uradila samo jednom. Udahnite i izdahnite. Protrljajte dlanove. Ispred sebe stavite nešto lako što bi želeli da pomerite, ja sam stavila cigaretu. Zamislite svoje čakre, samo ih zamislite u sebi (možete naći sliku na netu kako one izgledaju). Onda zatvorite oči i zamislite kako te iste čakre šalju energiju ka vašem trećem oku (čelo, predeo izmedju obrva). Ispod kapaka trebalo bi da primetite kako energija u snopovima vijuga. Sad tu energiju zamislite kako šaljete ka svojim dlanovima. Otvorite oči. spojite palčeve obe ruke sa domalim prstom. Skoncentrišite se. Fiksirajte pogled na objekat koji želite da pomerite, i probajte da pogurate zamišljenu energiju iz šaka ka objektu. Objekat (trebalo bi biti okrugli ili valjkasti) trebalo bi Zakonom privlačenja krenuti ka vama. U istom momentu osetićete elektricitet počev od stopala ka glavi da prolazi. Ja sam se uplašila i ustuknula. Samo onima koji veruju u to, koji su psihički pripremljeni da ovo urade i vide preporučujem, ostalima ne.

U ***...opasna stvar...ja ipak mislim da mi to prepustimo Gokuu....te dzidzabidze su moguce samo ako se urokas kao majka i onda se ujutru nadjes u horizontali na sopstvenom krevetu...pa onda, kao ***,kako sam se ja teleportovo ovde?:eek:

ja bih te zamolio da ispricas sta si hteo, ukoliko je problem na temi poslji mi pm sa tom pricom. necu ovde to kopirati jer me stvarno interesuje tema a vidim da je u zestokom off topiku.

Back