ok,sacuvala si se batina
back to topitz 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sal:ma znate sta, moji dragi ( uistinu mislim tako ) Sf ljubitelji, moje drustvo, prijatelji i istomisljenici okupljeni pod kisobranom Sf Tim-a ( kisobran ne radi kise, nego primata....ma znate...)
kontam ne demokratski, nego apsolutisticki....da j..emo teletabise...Mr. Oxim, ajde katanac...
Toliko se ppostova naguzujemo sa ovim teleblahima, da vise nema zaista smisla....Umesto svoje malobrojno slobodno vreme da utrosim na kviz ili diskusiju o gen brodovima, primenjenoj antimateriji ili napretku ili propasti cloveka u sveogromnoj vasioni nasuprot ostalih civilizacija, ( kao sto prilici Sf-fanu, iako se blizi 40 godini svog postojanja, ja moram laprdati sa teletabisima ????? )
Mr.Oxime, shvati svoju Mod obavezu malo ozbiljnije....mislite da ja nemam sta postovati ozbiljno? ( ono kao SAL- zajebant ? ),,,,imao bih...da me budalastine ne odvlace od moje i vase osnove, koja se i dalje zove SF...a ne teleblahbah ili krava u sarena vrata ili " ja dizem case bez kontakta znanoj sav.fizici....ma jbte mater...."
Mislim moji dragi Modo-vi i prijatelji da zaista stavite veliki lok na teleblahbah i vampire i ostale van Sf zajebncije, koje su do te mere kontaminirali ovaj podforum, da ja moram biti cirkuzant da bi moj nik uopste opstao ovdje...A verujte mi da zaista sa voljom i " merakom " provodim sate i sate zeleci se s vama druzeci u nasoj istoj interesnoj sferi Sf-a
Mr. Oxime...uvazi ovaj moj post, samim tim sto sam dosao naliven pred monitor...znaci laprdam iz srca uz postovanje prema ostalima sa potpisom Sf-team...
I ona lopata Kiti...obecala neki film, ovo ono a nista...Ista je ko psiho i telemasca ili vec kako se zove expert....
jeste da mi je Psiho u nekim segmentima drag, ali mislim da je on u stvari neki maloletnik koji samo provocira i srnda....moj sin BokiSmoki, ako bi vec hteo laprdati i naprdzivati, radio bi to mnogo namazanije od njega....i ionteligentnije....
Eto, ja pijan pa rekoh sta mi je na dusi...a ti psiho, mani se suplje i malo se druzi s nama, a nemoj nam uz ****** ici...vazi??

Roger roger.Sal:Mr. Oxim, ajde katanac...

Evo i mene, po cenu da izlupetam gomilu gluposti.
Ovo sto cu vam ispricati (a tice se telepatije) je apsolutna istina, potvrdjena,ispitana i prihvacena od strane ljudi koji su ucestvovali u dogadjaju.
Postoji tacan i precizan postupak iniciranja telepatske veze izmedju dve osobe,nezavisno od rastojanja.
Postupak sam ja razvio putem eksperimenata koje sam sprovodio sa svojim prijateljima.
Napominjem da sam blizi srednjim godinama,porodican covek i da ne zelim da pravim famu oko ovoga.Niti mi treba ta vrsta reklame.
Dogadjaj koji cu prepricati se desio pre 15 godina,ali uprkos tome, i danas mogu u svakom (ili skoro svakom) trenutku da ga ponovim, bez obzira da li poznajem osobu sa kojom komuniciram ili ne.
Ako to prihvatate , da pricam...ako ne...da prekinem dok je vremena?

Moze li mi ko pomoci da to ovladam tim vjestinama? (ali konkretno a ne tipa "savladaj prepreke u dusi i predji na 3 nivo karme u 2 stepenu aure" itd... =)

Evo i mene, po cenu da izlupetam gomilu gluposti.
Ovo sto cu vam ispricati (a tice se telepatije) je apsolutna istina, potvrdjena,ispitana i prihvacena od strane ljudi koji su ucestvovali u dogadjaju.
Postoji tacan i precizan postupak iniciranja telepatske veze izmedju dve osobe,nezavisno od rastojanja.
Postupak sam ja razvio putem eksperimenata koje sam sprovodio sa svojim prijateljima.
Napominjem da sam blizi srednjim godinama,porodican covek i da ne zelim da pravim famu oko ovoga.Niti mi treba ta vrsta reklame.
Dogadjaj koji cu prepricati se desio pre 15 godina,ali uprkos tome, i danas mogu u svakom (ili skoro svakom) trenutku da ga ponovim, bez obzira da li poznajem osobu sa kojom komuniciram ili ne.
Ako to prihvatate , da pricam...ako ne...da prekinem dok je vremena?