Telenor uveo novu kradju za uslugu provajdera.

I dalje je vanredna situacija...a smanjili su broj zaposlenih...zato kažem fb ili tviter jer za call centar izgleda nemaju dovoljno ljudi ili su sve linije zauzete...nekada su imali i chat na svom sajtu...
Rekoh kako da ih kontaktiraš kao i da priveriš u aplikaciji moj Telenor...sve sam napisao.
Na tebi je.
Imam instaliranu aplikaciju "MOj Telenor",ali nema nikakvog objasnjenja za neku naplatu provajderu.

https://www.telenor.rs/media/TelenorSrbija/Opsti uslovi Telenor.pdf

Annotation 2020-05-11 210623.png

Rekao sam ti da u mom paketu ima mali iznos neta,kad bi ga ukljucio,otislo bi sve na apdejte i mnogo vise.Koristim kod kuce WiFi sa modema kompa.Inace imam dosta minuta za razgovor i u svojoj i u drugoj mrezi,ali ima i drugu karticu,na koju pisem zeni poruke,a inace koristim najvise Viber,koji je besplatan za sve mreze.Na telefonu mi je destikliran net Telenora,a stikliran WiFi.I na racunu i na aplikaciji le potrosnja 524 din i nesto para,a usluga provajdera 960 din.Tu stavku nisam imao za godinu dana koristenja paketa.ne idem ja skoro nigde od kuce i nemam potrebe da ukljucujem net iz paketa.

meni je telenor ekstra. Bio sam kod mts i gomila lopova.
Citao sam na dosta mesta po netu,da gazda telenora hoce da proda Telekomu,a to ti je opet MTS.Ne zalim se ja na njih,sto nisu dobri,ne bih toliko dugo bio kod njih.Recimo sad da predjes u VIP,mozes da preneses i pozivni broj,tako da ostane isti,ali sto bih to radio,kad ovi do sad nisu imali neke kikseve.sem ranije dok sam bio pripeid,biki dosadni sa porukama za nove i povoljne pakete.zamolio sam ih da mi vise ne salju te poruke i prestali su.Posto su smanjili ovo vreme vaznosti kredita sa godinu na 3 meseca,odlucio sam da uzmem ovaj paket i to bez telefona,jer mi je Tesla bila ne starija od godinu dana,a i kupljena,tako da nisam bio vezan za neki ugovor.Pa sam tako resio da bolje predjem na paket i placam mesecno,nego da razmisljam dal cu da potrosim kredit i da li ce da propadne,ako ne potrosim.Inace sam uplacivao po 1000 din. kada je vazilo godinu dana,pa kad dodje do 200 onda opet doplata.Ovako nije lose i nije skup paket,a ja i ne potrosim mnogo,jer ne koristim net.samo mi je cudnosto je dosla ta cifra za provajdera,koju nisam imao godinu dana,a nista me nisu obavestili da je nesto promenjeno u paketu.I ne bi smelo bilo sta da se menja dok ne istekne ugovor.Krivo mi je sto me zajebava onaj Call centar i ne mogu da dobijem operatera,da vidim kakav je problem,a probao sam mnogo puta.pa sam im poslao nekoliko poruka na njihov sajt,ali odgovormoze da mi stigne i do 10 dana,a ja treba da uplatim za 5 dana ovaj iznos.I nije to neki iznos,ali mi je krivosto ja to ne mogu da saznam zasto.Znam sigurno da nisam prekoracio 5000 minuta razgovora u mrezi 400 u drugoj mrezi i 390 poruka.Plus imam i pripeid 064 sa koje se sa zenom dopisujem,kada nisam kod kuce.Inace koristimo Viber na Wi Fi,ja a ona ima vise Gb neta,ali opet s posla koristi Viber.tako da ne potrosim oko 20 dinara za 3 meseca na 4-ci

Back