Telenor internet

Ne bih se složio,opet sve zavisi od pokrivenosti...Meni je drug koji radi u Telekomu rekao uzmi Telenoraz;)

Pa kazem proso mts 3g a telenor nema ni edge sta tu ima vise da se diskutuje gprs vs 3g, gprs gubi. Ako telenor bude dobio tender za fiksne telefone (nedo Bog), i budu radili ovako azurno kao sa 3g i njihovim internetom naebali smo blago receno. Morace jednog dana i na ovom polju da se zavede red. Pisah na nekoj slicnoj temi po ugovoru korisnik se obavezuje na sve, a na sta se oni obavezuju, da ce da prime uplatu i nerade nista. To je bas lepo. Ebo ih onaj ko im dade licencu...

Pokusavao sam vise puta... Nema 3G signala... Na momente se kao nesto pojavi ali mi "zakuca" sistem... Medjutim, i EDGE radi sasvim solidno...
I ja ponekad prebacim na edge,ali kad baš moram.Savet...Modem natakni na usb kabl i stavi ga u pravcu prozora ili na bilo koju više površinu...Ako je uključen u kućište imaš dosta ometanja od ostalih uređaja,odvoji ga od toga...Moj je na USB kablu na kućištu,dakle podignut.

I ja ponekad prebacim na edge,ali kad baš moram.Savet...Modem natakni na usb kabl i stavi ga u pravcu prozora ili na bilo koju više površinu...Ako je uključen u kućište imaš dosta ometanja od ostalih uređaja,odvoji ga od toga...Moj je na USB kablu na kućištu,dakle podignut.

Ja sam stavio kuciste na prozor i nista.z:(

Ja sam kupio Telekomovu Data karticu, ubacio je u matoru Motorolu A835 (3G) i uopste nisam zadovoljan! Imam 3G signal i testirao sam konekciju na www.speedtest.net skida ponekad i na 384kbs (toliko moze motorola) i to mi je ok. Problem je u losem pingu koji je od 300 do 600 ms (manje je bolje).

Zamolio bih i vas da probate da testirate Telenor/Telekom ping na sajtu www.pingtest.net i obavezno javite ovde...

Pozdrav

Pozdrav,
Pre oko godinu i po uzeo sam mts 3g surf paket.Prva 3 meseca je sve bilo u redu,a onda sam 2 meseca uzastopno dobio racune od oko 4500din.Zalio se....bla..bla...bla i na kraju raskinuo ugovor.Tacka na mts!!!
Nakon toga napravio sam ugovor sa telenorom 3g ista cena(da ne mogu da me oderu).
Opet krenuse problemi....Veza puca rafalno :( ,a zivim u centru centra Kikinde.Diskonektujem se,konektujem se i opet radi (kratko).Na telenor forum je nemoguce registovati se.Uposlovnici se cudom cude,a meni je 3g net preko potreban.Ne znam sta da radim.Ukoliko neko ima ideju ili savet za resavanje mog problema,molim za pomoc.
Pozdrav od ocajnog Ruleta :) :(

Razmisljam da uzmem Telenor internet paket "Ista cena" dok je ova majska promocija 5GB+1GB(i 1000sms) pa me interesuje da li neko ima iskustva sa ovim internetom da mi kaze koliko se isplati , jer kad pitas u njihovom Call Centru sve je ekstra , mada znam da ima ljudi koji se zale na kvalitet konekcije

zavisi gde zivis..
ako zivis blize centru grada ok je konekcija.. ako zivis u kumodrazu, ok je konekcija kraj prozora :D

ako odes u selo kod babe i dede neces se usreciti ako ga poneses...

ali recimo, ovde, u kancelariji na vozdovcu, je ok.

znaci veci paket interneta , treba mi nesto da imam na laptopu kad sam na poslu ili u pokretu , vecinom vremena sam u Beogradu , tacnije Novom Beogradu znaci trebalo bi da radi , hvala na korisnim savjetima :D ali pouka svega sto sam pregledao niko nista pozitivno o 3g internetu mozda to i jeste promasaj

Poslednja izmena:
Ne zaboravite da su Vam na raspolaganju 3 dana za testiranje Telenorovog interneta. Ukoliko se pojavi bilo kakav problem ili jednostavno niste zadovoljni brzinom i kvalitetom konekcije, potrebno je da opremu vratite, a Telenor će Vam vratiti novac.

Opširnije o ovoj proceduri možete pogledati na sledećem linku, u delu: Opšti uslovi za prodaju Modema i Telenor Interneta - http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...pste-informacije/Procedure-i-uslovi-kupovine/

Pozdrav.

Back