Telekom Srbija kupio Telekom Srpske

Banshee:
ako nije bitno koliko je placen,razbacuj se svojim parama pa tako reci.
telekom ima ocajne usluge i on je nasao nekoga da kupuje :roll:

koja glupa investicija....

nije mi jasno zasto je glupa investicija,kupiti nesto sto se pokazalo da sigurno donosi profit...:roll: i "telekom srpske"je do prije par godina imao ocajne usluge,ali su one dosta poboljsane za relativno kratko vrijeme...zasto to ne bi moglo da se desi i sa telekomom srbije?

vuk.k:
Da si Srbin a netreba ti, ti bi taj isti pentijum poklonio
a065.gif

vuk.k:
Sve je to Srbija, manjino
sve da sam manjina,a nisam,radije bih to bila nego dileja....
limunada:
nije mi jasno zasto je glupa investicija,kupiti nesto sto se pokazalo da sigurno donosi profit...:roll: i "telekom srpske"je do prije par godina imao ocajne usluge,ali su one dosta poboljsane za relativno kratko vrijeme...zasto to ne bi moglo da se desi i sa telekomom srbije?
pa ako ti tvoje ulsluge ne valjaju,da li ces prvo da poradis na popravljanju njihovog kvaliteta,ili da ulazes pare gde stignes pa kud puklo? :roll: nije bas u skladu sa ekonomskom logikom.mislim ti si ovde rekla da bi nesto mozda moglo da se desi,sledeci logiku na osnovu toga sta se desilo u republici srpskoj.a te dve stvari nisu ni u kakvoj korelaciji da bi se mogla izvuci neka pravilnost u ponasanju...

elem,ne potresa me nekvalitet telekomovih usluga jer sam korisnik telenora,nego poigravanje novcem kojeg nema na pretek i to bas uoci....izbora :)

Banshee:
..
.

elem,ne potresa me nekvalitet telekomovih usluga jer sam korisnik telenora,nego poigravanje novcem kojeg nema na pretek i to bas uoci....izbora :)
Ja sam korisniki Telekoma i Telenora a obiso sam Srbiju uzduz i popreko i ne bih se bas slozio sa tvojom konstatacijom da Telenor pruza bolje usluge.Za mene je naj vaznije kakav prijem ima koja mreza.Uzmimo za primer pogranicne delove sa R.Srpskom korisnici Telekoma Srbije normalno koriste svoje tel. dok korisnici Telenora moraju biti bar 5 km. udaljeni od granice da bi mogli da koriste svoju mrezu.

Banshee:
sve da sam manjina,a nisam,radije bih to bila nego dileja....

pa ako ti tvoje ulsluge ne valjaju,da li ces prvo da poradis na popravljanju njihovog kvaliteta,ili da ulazes pare gde stignes pa kud puklo? :roll: nije bas u skladu sa ekonomskom logikom.mislim ti si ovde rekla da bi nesto mozda moglo da se desi,sledeci logiku na osnovu toga sta se desilo u republici srpskoj.a te dve stvari nisu ni u kakvoj korelaciji da bi se mogla izvuci neka pravilnost u ponasanju...

prvo cu da ulozim pare u nesto sto donosi profit,pa cu od toga da poboljsam svoje usluge...:)

salu na stranu...ali mislim da je kljucna rijec u ovom tvom iskazu..."ulozis pare gdje stignes"...mislim da to ipak nije bas samo eto tako "gdje stignes ",vec je oblast telekomunikacija veoma profitabilna...ipak to nije npr.poljoprivreda...a ekonomsku logiku su ipak valjda procjenjivali mnogo veci strucnjaci od mene i od tebe...:wink:
i zasto mislis da te dvije stvari nisu ni u kakvoj korelaciji? ipak su to slicna trzista i slicno okruzenje...

Back