Telekineza

Pozdrav svima, svuda sam citao, po hiljadu puta, na raznim forumima, i raznim jezicima, na razne nacine i od razlicitih ljudi, ali nikako da pronadjem odgovor...
Tacno i precizno, Kako izvesti cuvenu "Telekinezu" ???

Da li neko moze tacno da objasni kako to uraditi, nisam pitao da se objasni da li postoji ili ne, tako da oni koji traze dlaku u jajetu ovog puta mogu da pronadju samo zumance i belance....

Ja molim one koji znaju da mi posalju na PP ili da objasne ovde kako to tacno uraditi.

Hvala. :)

Kad das tele kinezu eto tako izvrsavas telekinezu sama rec ti govori sve...
Logika bato samo logika...
Verovatno si vc dobio ovaj savet ali eto ja pisem za svaki slucaj ako nisi, ne moze daskodi a ako ne skodi znaci da koristi...

Evo vežbe za razvijanje sposobnosti telekineze uz pomoć viska.. pa ko je entuzijasta može da proba :D

Mislim da visak nije dobar izbor. Visak svatko može vrtiti u smjeru kojem hoće i to bez ikakvih problema. Uzmeš visak i kažeš mu idi udesno i on će ići. Netko (više njih) je ovdje napisalo da se sve može ako se vjeruje u to. Mislim da je to ključ uspjeha kod telekineze.

Previše je to pojednostavljeno.
Možda su neki ljudi prijemčiviji ili osećajniji za takve pojave, ali ne možemo sve svoditi na volju.
Meni se recimo baš sviđa Rtanj planina, prelepa je, i voleo bi da je tu negde blizu NS, makar i na drugu stranu od
Fruške gore... i imam ja volju da pomerim Rtanj i privedem ga ovamo, ali on tvrdoglav, neće da se makne sa mesta pa
nikako...:)
Šalim se malo, hoću da kažem ne može to tako jednostavno, naravno jaka volja i verovanje u sopstvene mogućnosti
su jako bitne u životu, ali ne mogu se ovakve pojave svoditi na to tako pojednostavljeno. Većina koja vežba neće pomeriti ništa.

Sve vreme sam mislio da je telekineza novi kanal na kineskoj televiziji...

Čudni su putevi spoznaje, a još čudnija spoznaja koja ih pohodi.
Usamljen Tigar korača tim putem, vreba iz senki koje budalaštine čine, da tamo ne čeka veštica zla i skrene ga na puteve bananaland paradise-a...

Iz knjige Kontovi i dugokontovi prirode, kazivanje po Džeku svih zanata. Prvi pasus, poglavlje "Putevi forumski i Tigar koji po njima korača"

Pa veoma je jednostavno u suštini, stvari se pomeraju pod uticajem nekih sila, lepo gurneš (upotrebiš silu) i po trećem Njutnovom zakonu, dobiješ željeni rezultat.

dali je neko od vas sebe upoznao po tom pitanju?

shto se kaze , ne verujem dok licno ne vidim . nazalost ispostavilo se sad da je i uri geler varao. vecina klipova su prevare , mada jedan jedini sam nasao za koji mislim da nije . LICNO sam prisustvovao ne telekinezi vec (privatnom )dogadjaju savijanja kasika i kutlaca , i stvarno ne znam koja to sila radi , ali je mocno . ako te ta osoba dodirne , i ti to tad verovatno mozes .

Pozdrav svima, svuda sam citao, po hiljadu puta, na raznim forumima, i raznim jezicima, na razne nacine i od razlicitih ljudi, ali nikako da pronadjem odgovor...
Tacno i precizno, Kako izvesti cuvenu "Telekinezu" ???

Da li neko moze tacno da objasni kako to uraditi, nisam pitao da se objasni da li postoji ili ne, tako da oni koji traze dlaku u jajetu ovog puta mogu da pronadju samo zumance i belance....

Ja molim one koji znaju da mi posalju na PP ili da objasne ovde kako to tacno uraditi.

Hvala. :)

dobro pitanje , to se ne uci , to se dobija rodjenjem a kasnije otkriva u zivotu da neko poseduje . mani se svih klipova , nekih saveta itd. kad cujes da neko to radi lepo odes i licno vidis , opipas i tek se onda uveris . oni pravi nit su na postovima , niti ih mozes videti na tvu . licno tu postoji jedna caka , nema veze sa nekom koncentracijom , i jednostavno kad krene ono je krenulo .

Zdravo. Ja se zovem Milan. Interesuje me sta mislite o ovim snimcima na kojima sam ja? Da li mislite da je rec o obicnoj telekinezi ili o aerokinezi? .... Napomena... ( kada pokusam da ovo uradim ispod staklene cinije ili u providnoj hermeticki zatvorenoj kutiji,nema nikakvog rezultata tj. kretanja) i ako se radi o aerokinezi,kako da je unapredim tj. podignem na visi nivo.... p.s. ... tokom ovih vezbi stopala mi postaju hladnija a po rukama i licu osecam "blag i hladan" povetarac....bez glavobolje...

Back