telefoni SA DVE SIM kartice

@ Skipp....
Pa znas sta, kod tih modela ti je ono: ima sve a nema nista....***, neznam sta da ti kazem ali ako hoces da se odreknes nekih kvalitetnih stvari ti onda uzmi kineza.....znas kako, imaju TV a Wireless, imaju kameru ali to je jedna tuga....ma neznam sta da ti kazem

Kinezi su fantasticni, pruzaju dosta toga za male pare. Mnogo je proslo kineza kroz moje ruke, kupim ih tako iz ciste radoznalosti, testiram, pa prodam. I stvarno nijedan nije imao manu... Svi su radili perfektno. Naravno svi su bili sa 2 kartice. Jedino je Anycool T818 onaj "original" iz Get shopa bagovao... TV je meshao boje crvenu i plavu, nigde nije pisalo Anycool kad ga ukljucis...to i nije neki bag, ali ako je original onda treba da mu pise na ekranu kada ga ukljucujes. A na toj navodnoj kopiji sve radi Extra. Evo i sad sam ga ponovo nabavio jer je stvarno dobar. Izdvojio bih kao najbolje: Kopija E51, (N71 je kineska oznaka), K3000 ili T929 isti je model, samo je jedan sivi a drugi zlatni, T818, T808 sa punjnjem od dole. Najgore mi se pokazala kopija 6300, baterija je trajala jedva dan kao i na Iphone i9+. Toliko od mene. Pozdrav.

Kinezi su fantasticni, pruzaju dosta toga za male pare. Mnogo je proslo kineza kroz moje ruke, kupim ih tako iz ciste radoznalosti, testiram, pa prodam. I stvarno nijedan nije imao manu... Svi su radili perfektno. Naravno svi su bili sa 2 kartice. Jedino je Anycool T818 onaj "original" iz Get shopa bagovao... TV je meshao boje crvenu i plavu, nigde nije pisalo Anycool kad ga ukljucis...to i nije neki bag, ali ako je original onda treba da mu pise na ekranu kada ga ukljucujes. A na toj navodnoj kopiji sve radi Extra. Evo i sad sam ga ponovo nabavio jer je stvarno dobar. Izdvojio bih kao najbolje: Kopija E51, (N71 je kineska oznaka), K3000 ili T929 isti je model, samo je jedan sivi a drugi zlatni, T818, T808 sa punjnjem od dole. Najgore mi se pokazala kopija 6300, baterija je trajala jedva dan kao i na Iphone i9+. Toliko od mene. Pozdrav.

@Digi TV. Odgovorio sam Ti u mailu koji sam Ti poslao.Ali evo jis jednom.Nazalost ta mogucnost ne postoji kod ta dva modela telefona, jer posle detaljnog testiranja od po nekoliko dana paralelno,to nisam uspeo da pronadjem.Pozdrav.

Hvala Nele ali nisam dobio tu poruku čini mi se ali sada si mi rekao da ne može,ali evo sad mi neki Perafitilj kaže da to može NOKIA 5310 pa mi tek sada nije jasno:dash::dontunderstand:

Lako je napraviti telefon sa 2 ili više kartica. Ali se javlja tu drugi problem - zračenje. I sa ovim običnim sa jedno karticom zračenje je veliko, ali sa dvije već je prejako. Samsung je uspio da ga suzbije na neku manje više prihvatljivu mjeru i zbog toga mu je dozvoljena prodaja u EU. Ostali mogu da se trude. (treba li da napominjem da anycool i ostale krntije zrače mnogo više od propisanog maksimuma?)

Lako je napraviti telefon sa 2 ili više kartica. Ali se javlja tu drugi problem - zračenje. I sa ovim običnim sa jedno karticom zračenje je veliko, ali sa dvije već je prejako. Samsung je uspio da ga suzbije na neku manje više prihvatljivu mjeru i zbog toga mu je dozvoljena prodaja u EU. Ostali mogu da se trude. (treba li da napominjem da anycool i ostale krntije zrače mnogo više od propisanog maksimuma?)

Evo jedna informacija za tebe koju ocigledno nisi znao:
Dozvoljena doza zracenja kod mobilnih telefona u EU koja je uzgred receno veooooma rigorozna u tim stvarima iznosi mislim oko 2W.Ni jedan ali bas nijedan aparat koji ima dozvolu za upotrebu u EU, nema tu dozu zracenja ili SAR preko 0,9W inace ne bi usao u prodaju na teritoriji EU.Zato i jeste trend u poslednjih nekoliko godina da se rade aparati sa antenom u kucistu, da bi se ionako uslovno receno minimalno zracenje svelo na jos manju meru.Slicna stvar vazi i za sve uredjaje koji emituju bilo koji vid elektromagnetskog zracenja, kao sto su npr. monitori ( to je tzv. RSO 02,03 itd.).Pozdrav.

Evo jedna informacija za tebe koju ocigledno nisi znao:
Dozvoljena doza zracenja kod mobilnih telefona u EU koja je uzgred receno veooooma rigorozna u tim stvarima iznosi mislim oko 2W.Ni jedan ali bas nijedan aparat koji ima dozvolu za upotrebu u EU, nema tu dozu zracenja ili SAR preko 0,9W inace ne bi usao u prodaju na teritoriji EU.Zato i jeste trend u poslednjih nekoliko godina da se rade aparati sa antenom u kucistu, da bi se ionako uslovno receno minimalno zracenje svelo na jos manju meru.Slicna stvar vazi i za sve uredjaje koji emituju bilo koji vid elektromagnetskog zracenja, kao sto su npr. monitori ( to je tzv. RSO 02,03 itd.).Pozdrav.

svaka ti cast al se ti razumes u ovo!!!! :)

ili solarni punjac, rezervnu bateriju ako uspete da je nadjete.....Ma kad se setim alkatela, e on je bio zakon.Mislim da je bio model DB ili tako nesto, zanjega si mogao da koristis i AA baterije kad se isprazni njegova.Eeeeh, stara dobra vremena,,, :))

AA baterije nemogu da se pune. To su ti one valjkaste kao za sat.AAA takoodje nemogu da se pune ponovo a razlika je u velicini AAA su za trecinu manje od AA.One se najcesce nalaze u daljinskim upravljacima za TV.Litijum-Jon baterije su naravno punjive,ali imaju jednu manu a to je da "poseduju" takozvani memorijski efekat,koji ih ogranicava na to da moraju da se isprazne do kraja pre sledeceg punjenja kako bi im se produzio vek trajanja.Za razliku od njih NiMH ili NiklMetalHibrid baterije kao i LiPo odn. Litijum Polimer baterije nemaju tzv. memorijski efekat tako da ih mozete puniti i prazniti kada god hocete i svima je "rok" da tako kazem oko 1000 ciklusa punjenja.Zato je kod LiJon baterija bilo veoma vazno ono ako se secate: 12h puni, koristi dok se ne isprazne, i tako 3 puta i onda je spremna za upotrebu odn. "formirana". Pozdrav

Hvala na odgovoru ali zanima me još da li se te AAA i AA mogu izvaditi i zameniti drugim kada se potroše?Mene to zanima jer razmišljam uzeti uređaj MP3 isključivo zbog slušanja radija,pa mi reci koje baterije da uzmem,znači bitno je da dugo traju,nije mi problem ni svakih nedelju dana kupiti druge ako mogu one stare da se izvade kao na kuđnim satovima,i koliko komada stzaje u MP?

Back