MASTER OF DISASTROUS
Zainteresovan član
- Poruka
- 351
da ne otvaram novu temu,pitacu ovde.
u pitanju je SAMSUNG D880-da li taj mobilni ima Wireless?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne otvaram novu temu,pitacu ovde.
Tacno,imao sam prilike da se "druzim" sa par modela, ali ipak bih uzeo nesto drugo....
@ Skipp....
Pa znas sta, kod tih modela ti je ono: ima sve a nema nista....***, neznam sta da ti kazem ali ako hoces da se odreknes nekih kvalitetnih stvari ti onda uzmi kineza.....znas kako, imaju TV a Wireless, imaju kameru ali to je jedna tuga....ma neznam sta da ti kazem
Kinezi su fantasticni, pruzaju dosta toga za male pare. Mnogo je proslo kineza kroz moje ruke, kupim ih tako iz ciste radoznalosti, testiram, pa prodam. I stvarno nijedan nije imao manu... Svi su radili perfektno. Naravno svi su bili sa 2 kartice. Jedino je Anycool T818 onaj "original" iz Get shopa bagovao... TV je meshao boje crvenu i plavu, nigde nije pisalo Anycool kad ga ukljucis...to i nije neki bag, ali ako je original onda treba da mu pise na ekranu kada ga ukljucujes. A na toj navodnoj kopiji sve radi Extra. Evo i sad sam ga ponovo nabavio jer je stvarno dobar. Izdvojio bih kao najbolje: Kopija E51, (N71 je kineska oznaka), K3000 ili T929 isti je model, samo je jedan sivi a drugi zlatni, T818, T808 sa punjnjem od dole. Najgore mi se pokazala kopija 6300, baterija je trajala jedva dan kao i na Iphone i9+. Toliko od mene. Pozdrav.
@Digi TV. Odgovorio sam Ti u mailu koji sam Ti poslao.Ali evo jis jednom.Nazalost ta mogucnost ne postoji kod ta dva modela telefona, jer posle detaljnog testiranja od po nekoliko dana paralelno,to nisam uspeo da pronadjem.Pozdrav.
Lako je napraviti telefon sa 2 ili više kartica. Ali se javlja tu drugi problem - zračenje. I sa ovim običnim sa jedno karticom zračenje je veliko, ali sa dvije već je prejako. Samsung je uspio da ga suzbije na neku manje više prihvatljivu mjeru i zbog toga mu je dozvoljena prodaja u EU. Ostali mogu da se trude. (treba li da napominjem da anycool i ostale krntije zrače mnogo više od propisanog maksimuma?)
Evo jedna informacija za tebe koju ocigledno nisi znao:
Dozvoljena doza zracenja kod mobilnih telefona u EU koja je uzgred receno veooooma rigorozna u tim stvarima iznosi mislim oko 2W.Ni jedan ali bas nijedan aparat koji ima dozvolu za upotrebu u EU, nema tu dozu zracenja ili SAR preko 0,9W inace ne bi usao u prodaju na teritoriji EU.Zato i jeste trend u poslednjih nekoliko godina da se rade aparati sa antenom u kucistu, da bi se ionako uslovno receno minimalno zracenje svelo na jos manju meru.Slicna stvar vazi i za sve uredjaje koji emituju bilo koji vid elektromagnetskog zracenja, kao sto su npr. monitori ( to je tzv. RSO 02,03 itd.).Pozdrav.
Imao sam nekada Mp3 plejere mislim da su bili Xwave ili tako nesto, i u njih je isla jedna AAA baterija, a ja sam tada uzimao samo duracell jer su stvarno najbolje.