MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.208 07.07.2023. u 19:04 - Telefon sa sisama #51 Hvala lepa, muzika, romanticna bas. Jesu divni nokti. Jel znas mozda gde ima da se kupi ta ruka?
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.208 07.07.2023. u 19:04 - Telefon sa sisama #52 I da se savijaju prsti, napravio bih vazu od nje, da drzi cvece u mojoj spavacoj sobi.
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.208 07.07.2023. u 19:06 - Telefon sa sisama #53 Mozda da joj nalakiram nokte... U Crveno!
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.119 08.07.2023. u 12:15 - Telefon sa sisama #54 Zabole me sto će neko da reaktivira slike sisa Jel se sjeca još neko bizarne smrti Davida Carradina? E to je katastrofa ! Kao i igračke sto će pronadju kad vas više ne bude I katastrofa je da ljudi nemaju pare za nov telefon već kupuju polovan i umjesto sto se zahvalni oni reaktiviraju fotografije
Zabole me sto će neko da reaktivira slike sisa Jel se sjeca još neko bizarne smrti Davida Carradina? E to je katastrofa ! Kao i igračke sto će pronadju kad vas više ne bude I katastrofa je da ljudi nemaju pare za nov telefon već kupuju polovan i umjesto sto se zahvalni oni reaktiviraju fotografije
bmaxa Legenda Poruka 70.808 08.07.2023. u 12:22 - Telefon sa sisama #55 Miris Pokošene Trave: Zabole me sto će neko da reaktivira slike sisa Jel se sjeca još neko bizarne smrti Davida Carradina? E to je katastrofa ! Kao i igračke sto će pronadju kad vas više ne bude I katastrofa je da ljudi nemaju pare za nov telefon već kupuju polovan i umjesto sto se zahvalni oni reaktiviraju fotografije Pogledajte prilog 1374414 Kliknite za proširenje... Karadin je bio Brus Lijev ucenik...
Miris Pokošene Trave: Zabole me sto će neko da reaktivira slike sisa Jel se sjeca još neko bizarne smrti Davida Carradina? E to je katastrofa ! Kao i igračke sto će pronadju kad vas više ne bude I katastrofa je da ljudi nemaju pare za nov telefon već kupuju polovan i umjesto sto se zahvalni oni reaktiviraju fotografije Pogledajte prilog 1374414 Kliknite za proširenje... Karadin je bio Brus Lijev ucenik...