Tek sad je razbijeno jednoumlje u Srbiji

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.652
Tek sad se pojavljaju oni koji ne misle isto , za razne stvari , tek sad imamo oslabljenu vodenicu koja melje svakog kao izdajnika, budalu , ludaka ili stoku ako nema prizemne , mediokritetske main stream standarde i misljenja o svemu ....

Tek sad moze da se govori o pocetku nastajanja opozicije, sve ovo do sad je bila namenska opozicija, tek sad ce poceti da se formira grupa po nekim merodavnim ponasanjima, a ne po tako treba instrukcijama..

Ne znaci da ce da traje dugo , moze da prestane brzo , a moze da se razvija, kao i sve, mora da se radi na tome i neguje taj nacin misljenja, i odbrane za razliku...

Tek sad se pojavljaju oni koji ne misle isto , za razne stvari , tek sad imamo oslabljenu vodenicu koja melje svakog kao izdajnika, budalu , ludaka ili stoku ako nema prizemne , mediokritetske main stream standarde i misljenja o svemu ....

Tek sad moze da se govori o pocetku nastajanja opozicije, sve ovo do sad je bila namenska opozicija, tek sad ce poceti da se formira grupa po nekim merodavnim ponasanjima, a ne po tako treba instrukcijama..

Ne znaci da ce da traje dugo , moze da prestane brzo , a moze da se razvija, kao i sve, mora da se radi na tome i neguje taj nacin misljenja, i odbrane za razliku...
ne brini se, ako vucic ne padne ove godine, uvodi se 1984 senzura online mreza da ne smes da vidis krezube placenike kako bacaju srpsku zastavu u podrum kulturnog centra, "pevaju jebenu himnu", i kriju glave ako ih slikas. Sve se cenzurise sve se gasi, bice gore nego 1803ce godine

osecas?
u vazduhu....?

Probleme u Srbiji (a da nisu u dilemi) jedino znaju da reše oni što ispijaju piva ispred prodavnice.

oni su po svojoj mogobrojnosti ozbiljna snaga izbornog tela.

Ako bi oni usvojili amandmane i odluke od opsteg dobra ukljuciv pad cena piva i unucica, mislim da bi se nesto pokrenulo u ovoj maloj zemlji u malenom cosetu globusa.

Eto 9 meseci i vise treba da se malo opusti stega u kojoj zive umovi Srbije...jos je to daleko od hajd parka, ili neke debate, ali je neki pomak tu...
Bar bezanija od kalupa i budala i pijanica i doktor nauka isto razmisljaju..
i za 9 meseci jel se pojavilo barem jedno ime?
ili neka grupa ljudi koja obecava da ce biti ispravni?

jel se nazire bilo gde neki odgovor na 200 gorucih pitanja?

ne i ne

niti ime, niti stranka, niti odgovori

*ne racunajuci pretnje vesanjem, jahanjem, bukagijama i ostalo

Naravno ne, niti ce se pojaviti...u sistemu gde se sve pljuje, ne pojavljuju se imena na bagli koga treba sledeceg zapljuvati...

Ali sad postoje ljudi koji vise ne cekaju da se pojavi ime i onda krecu onako da idu da zapljuju da bi bili Srbi , patriote....kao vecina na forumu..
Pojavljuju se nepljuvaci...
Mali broj, ali pojavljuju se ...
Za zemlju gde su svi pljuvaci , a Srbija je bila upravo takva, to je malecni uspeh..ali malecno je dobro ...

i za 9 meseci jel se pojavilo barem jedno ime?
ili neka grupa ljudi koja obecava da ce biti ispravni?
jel se nazire bilo gde neki odgovor na 200 gorucih pitanja?
ne i ne
niti ime, niti stranka, niti odgovori
*ne racunajuci pretnje vesanjem, jahanjem, bukagijama i ostalo

Ko bi normalan hteo da dodje posle ovih, i da dodje i posteno da radi, sta god da uradi nece da se lepo gleda na njega. Ovde je potreban vizionar koji ce da nadje nacin da dopre do ljudi, da ih inspirise drugacije. Ali, to su snovi i lepe zelje, to nije realnost. I studenti su na pocetku bile lepe zelje i snovi i zanos novog vremena, a onda je zapocela mracna i surova realnost. Al' su u zamenu prigodno razbucani univerziteti.

Sudeci po svemu, ovo mora da se iznutra urusi do besmisla, i tek onda u nekom buducem vakumu mozda da pocnu da se pojavljuju normalni ljudi da povedu (a mozda i nece). Moze da bude i jos gore. Zasto? Zato sto mi imamo tu urodjeno siromastvo u glavi i prvo se skuplja sto Mario rece: KRADOVINA :)

Ljudi ja znam da ja mogu , racunam da ima jos ljudi koji mogu da lepo zive i da drugi sa njima lepo zive, a da niko nikog ne ebe u glavu , ne otima po dzepu i da zna kako se organizuju bezbednost, sluzbe, drzava, ekonomija, finansijski sistem, pravni sistem, univerzitet, to je jos i laganica u odnosu na ovo pre...

Ali ja znam pa verujem da ima i drugih ljudi koji znaju znaci nismo afrika, ali nekako se uvek nachepe ljudi koji manje znaju a vise mlataraju i ja sam svedok da raja, ukljucujuci i studentsku raju vise veruje i ocekuje od takvih ispod prosecnih nego da puste ljude koji znaju da rade da rade..

Secam se crnogorka sa fakulteta cita moj oglas za davanje casova i ne veruje u reference koje sam napisao...takav smo narod, a na fakultetu je ali limit je daj da uzmem ili uznem , kako ko diplomu i da imam jeftin i siguran lebac i sve mimo toga je lazno i daleko..

A stvarno jeste kad se dokopaju svega, nauka je daleko , sve profesore koji su bili na 0.2 od prosecnog ka naucniku , to je 1 znaci samo 20% da su ka tome su eliminisali , sa postovanjem i autoritetom ali su eliminisali , takvo je vreme , suprotno od SFRJ, tu su izvlacili naucnike da se oko njih okupljaju drugi , kao jezgra...

Stvarno sad kao imaju silne reference, a da vam kazem iskreno i ja imam mnogo referenci , i ne znam kako da izvucem glavu iz tog problema, jer rad nije moj, samo sam ga uploadovao da bih mogao da skinem knjigu koja mi je trebala, ali su poceli da mi stizu pozivi sa kongrese, pa poziv u strucne zirije, pa su me uvrstili u reference , pa sam poceo da dobijam ponude od vaznih kongresa i univerziteta sa svim placenim troskovima i boravkom samo da odrzim predavanja o tome sto je uploadovano , sto nije da ne znam, ali nije moj rad..
Neko je radio rad kad sam i ja visio po racunskom meni trebala knjiga iz necega, antena, analogije stampanih sistema i zicanih sistema, ili ko zna sta i otud sad problem..A inace o svojim idejama i radovima ne pisem javno, sto sam pisao to su pokrali...

Naravno ne, niti ce se pojaviti...u sistemu gde se sve pljuje, ne pojavljuju se imena na bagli koga treba sledeceg zapljuvati...

Ali sad postoje ljudi koji vise ne cekaju da se pojavi ime i onda krecu onako da idu da zapljuju da bi bili Srbi , patriote....kao vecina na forumu..
Pojavljuju se nepljuvaci...
Mali broj, ali pojavljuju se ...
Za zemlju gde su svi pljuvaci , a Srbija je bila upravo takva, to je malecni uspeh..ali malecno je dobro ...
uvek krene da curka iz slavinice a na kraju dodje poplava

Domanović je ovo govorio još pre 100 godina, ali kako ćeš ih ukloniti ako će ih zameniti Indijci i crnci?
Nema govora kod mene da je kapital iznad ljudi , ja nisam za komunizam iako ovde pricaju da jesam, ja jesam Titoista, ne u smislu da patim nego u smislu da postujem lik i dela....tako da nema govora da ja budem za useljavanje i nasilno menjanje demografije, pa ja sam mrzitelj srpsko srpske demografske nasilne i obilne promene, tj ogromno doseljavanje koje je promenilo i urusilo kulturne norme sredina i identitet, to se ne radi , to je veliki faul...

Sve te ugovore ce neko pratiti i sve osobe iseliti iz srbije kad im isteknu ugovori , cak i ako je drugacije naznaceno , a mislim da cak i ako se pozene po Srbiji , ne treba nam ekspanzija socijalnih slucajeva radi picheceg zadovoljstva pojedinih zena..

Nema govora kod mene da je kapital iznad ljudi , ja nisam za komunizam iako ovde pricaju da jesam, ja jesam Titoista, ne u smislu da patim nego u smislu da postujem lik i dela....tako da nema govora da ja budem za useljavanje i nasilno menjanje demografije, pa ja sam mrzitelj srpsko srpske demografske nasilne i obilne promene, tj ogromno doseljavanje koje je promenilo i urusilo kulturne norme sredina i identitet, to se ne radi , to je veliki faul...

Sve te ugovore ce neko pratiti i sve osobe iseliti iz srbije kad im isteknu ugovori , cak i ako je drugacije naznaceno , a mislim da cak i ako se pozene po Srbiji , ne treba nam ekspanzija socijalnih slucajeva radi picheceg zadovoljstva pojedinih zena..
Ne pričaš kao Titoista niti je vredno da budeš kao jedan ni zbog lika ni dela. Tito je bio podvala Zapada jer je Draža bio nesposoban da okupi narod. Tito je bio pametan, ali nama iskreno beskoristan. Više bih rekao da je Miloš Obrenović bio bolji od Tita s obzirom na vreme u kojem je živeo, Tito je imao zaleđinu dobru. Ti zvučiš više kao neko engleskog i nemačkog razmišljanja.

Ne pričaš kao Titoista niti je vredno da budeš kao jedan ni zbog lika ni dela. Tito je bio podvala Zapada jer je Draža bio nesposoban da okupi narod. Tito je bio pametan, ali nama iskreno beskoristan. Više bih rekao da je Miloš Obrenović bio bolji od Tita s obzirom na vreme u kojem je živeo, Tito je imao zaleđinu dobru. Ti zvučiš više kao neko engleskog i nemačkog razmišljanja.
Pa jeste, prosao sam i engleske i nemacke skole, salim se, mislim jesam prosao u filozofiji , prosao sam i Ruske skole u psihologiji , samo da mi je znati za koga su pisali tu psihologiju , mnogo dobro a rusi nemaju pojma o tome, sve ih shebao staljin ....

U svakom slucaju , nisam za nepostovanje coveka, a svaki uvoz radnika je nepostovanje ljudi...

Back