Tehnički duplo skuplji , a ne prođe ga 8 od 10 auta! Pada se zbog boje sedišta i tečnosti za staklo!

b92 je propagandna stranica Zutih.

Kazem ti, pojave se na tehnickom u "Mad Max" krntijama da bi blatili drzavu.
Sta bi ti npr. mislio kada bi ti na tehnicki dosao ovakav lik?

wells.jpg

ne

B92 je sajt u vlasnistvu SNS-a . Kupio ga SNS Od Grka. Kojem ga je prodao Soros.

Tehnički treba da ode na 200e

Navodno svako vozi Bajs a kmeci zbog pregleda...Ala vi volite tu Srbiju...ubilo se.
Pune reke plastike, ribe umiru, poplave, ruše se zgrade po Srbiji usled investitorskog urbanizma....
A vama je problem tehnički pregled ili kako će njemac da pošalje auto iz poplava da vi jeftino kupite dobra kola...marva.

Ja ne znam da li se državi isplati. Da uzmemo da je registracija 30 hiljada, pa ako gomila njih ne prođe tehnički, koliko je manje novca u kasi.
Plus akcize za gorivo....
Aman druže toliko je automobila u Srbiji da ne možeš više normalno da funkcionišeš..
Jedna kuća ima po 3-4 automobila...
Čak i manji gradovi su zagušeni..teško im dupe da idu 300 metara do prodavnice ide automobilom, svima deformisana kičma jbt , bogalji a mladi.
Imam jedan automobil, mogu da nabavim još 3 da vozim ali čemu, prso narod ne zna više ni sta radi ni kako će planirati da živi u budućnosti..
Parking mesta, zgrade, sve natrpano a zelenila sve manje...živimo neki jako ružan i tužan život.
Sela postala isto divljina...

Lazi koje su plasirali Zuti.
Zivim u drzavi koja gleda da mi zadnju kunu iscijedi iz dzepa, ali mi nitko nikada nije na tehnickom pregledavao ima li staklopera.
Ovo su izmisljotine, svi ti koji su popadali tehnicki pali su ga iz drugih razloga, sigunrno ne zbog boje sjedala ili staklopera.
Grešiš sinko u hr prolazi sve i svašta a u srbiji šilje khuratz na sirotinji sa ovim zakonima. Jhebbu ljude za matiralu boju!

Pre 3 godine cena tehnickog bila 1000 dinara.

Sad je 7000 dinara

Uzivaj narode zlatno doba....

Kad cutite ko p1cketine uskoro ce samo Audiji i Bembare drzavnih lopova politicara i tajkuna da se voze ulicama vi cete da se vratite na konjske zaprege ako ne krenete u borbu za svoja prava.
Isto kao S. Korea, uskoro i vozačke samo za privilegovane

Lazi koje su plasirali Zuti.
Zivim u drzavi koja gleda da mi zadnju kunu iscijedi iz dzepa, ali mi nitko nikada nije na tehnickom pregledavao ima li staklopera.
Ovo su izmisljotine, svi ti koji su popadali tehnicki pali su ga iz drugih razloga, sigunrno ne zbog boje sjedala ili staklopera.
Pa neće biti, ja treba uskoro da idem na tehnički i svratio sam danas da ih pitam šta treba, rekoše mi i za prskalice da obavezno moraju da rade.

Pa neće biti, ja treba uskoro da idem na tehnički i svratio sam danas da ih pitam šta treba, rekoše mi i za prskalice da obavezno moraju da rade.
Pa jedna je stvar da li prskalice rade, sasvim druga sto se onaj zalio da su ga rusili sto je tank sa stakloperom bio prazan.

Stvarno bokte, sad kad malo bolje razmislim, kod nas u NDH to nikada ne gledaju, cak za stop svjetla progledaju kroz prste, ali te opomenu.
Sto se tice onih sjedala druge boje, nema sanse da to povjerujem.

Да ли се неко сећа да је функција техничког прегледа да потврди да је ауто у фабричком стању?
Фабрика гарантује за свој квалитет, а ми само треба да га одржимо.
Kako misliš da auto star recimo 10 godina bude u fabričkom stanju?

Pa ako je bio prazan očito nisu radile, ne znam šta nije jasno?
Sve sto ja vidim je da u Srbiji stvari rade kao svicarski sat.
Jedino je mozda jos u Singapuru ili Japanu kontrola tako stroga.
Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic brine da cestama voze iskljucivo tehnicki 100% ispravna vozila, ne vidim sta je u tome lose, naprotiv, to je za svaku pohvalu.

Kako misliš da auto star recimo 10 godina bude u fabričkom stanju?
Да није крупно зарђао, да су фарови бистри, шајбна без пукотина, да мотор испушта гасове у предвиђеном опсегу квалитета, да су гуме међусобно исте и добре...

Могу делови да се мењају, али квалитет мора да опстане. Делове да уграђујемо оригиналне а не да на томе штедимо.

Каква је наша просечна свест о квалитету одржавања? Никаква.

Колико публике пита за цену годишњег сервиса и регистрације када купује ауто?
Да ли се овде аутомобили купују за "имам 2000 евра", "мало троши" или "мало се квари" ?

Pa jedna je stvar da li prskalice rade, sasvim druga sto se onaj zalio da su ga rusili sto je tank sa stakloperom bio prazan.

Stvarno bokte, sad kad malo bolje razmislim, kod nas u NDH to nikada ne gledaju, cak za stop svjetla progledaju kroz prste, ali te opomenu.
Sto se tice onih sjedala druge boje, nema sanse da to povjerujem.
Eto, pa ti sad napadaj Hrvatsku i premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića! Budi sretan što živiš u takvom raju na zemlji kao što je Hrvatska! Jesi li ikad pao na tehničkom, nisi, jel tako! Ne smije te nitko ni pipnuti jer si Srbin, odmah bi izbio međunacionalni i međunarodni škandal! A ja jadnik moram imati sve tip-top da prođem na tehničkom (ili da dam 200kn).

Back