tegovove iskljucivo koristite na travi ili nekoj mekoj podlozi, na betonu nikako nevalja, jer oni koji imaju slabe noge obole i bez tegova, a sa tegovima moze oboliti ko hoce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam ih koristio, i nisam imao nikakve probleme, ali stvarno ako pogledas- potpuno je neprirodno. stavi te tegove u ranac, ranac na ledja i onda skaci_ILIJA__:evo ja koristim tegove godinu dana i sve je ok ..![]()
hahaahahahahahahaha...... voda u kolenima.....od tegova..... ma dajte ljudi.....nista gluplje nisam skoro cula.....evo jos uvek se smejem.....kuli-kuli:Nemoj da se sezas sa tim. Ti tegovi su opasni zato sto mozes da dobijes vodu u kolenu. Ovo mi je rekao trener kada sam u srednjoj trenirao odbojku i hteo da poboljsam odraz isto kao i ti.
ovo bi bilo bolje da je neki sarkazam....u protivnom je glupo za medalju....harvester:ja koristim tegove za noge,teski su po 1,5 kg svaki...a cuo sam da osim za kolena i zglobove,nisu dobri ni za OCI!!!valjda,kad skaces,vuces neke misice kod ociju i onda sve ode u q...
pa i meni deluje jako debilasto,al tako sam cuo pa vam samo prenosimBu_Rek:ovo bi bilo bolje da je neki sarkazam....u protivnom je glupo za medalju....
Bu_Rek:hahaahahahahahahaha...... voda u kolenima.....od tegova..... ma dajte ljudi.....nista gluplje nisam skoro cula.....evo jos uvek se smejem.....![]()
![]()
![]()
Vodu u kolenima dobijes samo ako ti se ne resorbuje sinovijalna tecnost,koja podmazuje i ishranjuje sam zglob.
Ono sto moze da ti se desi jeste da istegnes ili cak pokidas ligamente,ako su tegovi preteski,a vezbe neadekvatne. Sa tegovima se rade vezbe izdrzljivosti i podizanja misicne snage tj, jacanje.
Savetujem ti vezbe za sve misice nogu,natkolenice i potkolenice,pogotovo triceps sure(zadnja loza potkolenice). Jedna od vezbi ti je na primer da stanes gornjim delom stopala tj. prstima na neku dascicu,u ruke uzmes teg(mozes i od 10kg,jer ga samo drzis u rukama) i podizes se na prste sa zadrskom od 6 sekundi. Za pocetak uradis 3 serije od 15 ponavljanja, a kasnije povecavas broj serija.
Srecno...
Nema na cemu.... Tu smo da se pomazemo....Grunt:Hvala na savetu![]()