tegovi i proteini za devojcice

DiVljA

Elita
Poruka
15.395
Dobar dan, nadam se da ce neko da odgovori. :P

Pitanje broj jedan- moze li neko da mi preporuci dobru firmu za proteinske shejkove i da mi kaze gde ima da se kupi kod nas i koja je cena, i kako se uzimaju? Da li su stetni?

Pitanje broj 2- posto ne idem vise u teretanu i hocu da kupim tegove za kucnu upotrebu, da li znate gde u BG-u ima da se kupe jeftinije? Gledala sam set tegova, onih sa sipkom kojima se dodaju razlicite tezine, oko 5000 dinara su.

Hvala, unapred. :D

U metrou su tegovi active najjeftiniji..10kg oko 1600din..2x2.5+2x1.5+rucka u koferu

Jao majstore hvala ti! To mi je dovoljno!:D

ultimate nutrition, scytec nutrition...(Pansport prodavnice)...2,5 kg kanta oko 3,500 din traje oko mesec, mesec i po...nije štetno ako se poštuje propisana mera...uglavnom svi se uzimaju posle treninga (može i pre i posle) i uveče, pred spavanje...

http://www.pansport.rs/new/welcome.php

Super. Samo ne znam kako se oni ubace u ishranu. Kao uzina 2x dnevno ili samo posle vezbica?

Jao majstore hvala ti! To mi je dovoljno!:D

Super. Samo ne znam kako se oni ubace u ishranu. Kao uzina 2x dnevno ili samo posle vezbica?

To su u stvari suplementi...nadopuna ishrane...jer potrebnu količinu proteina nikad ne možeš da uneseš kroz normalnu ishranu... Jedeš normalno... Kad odradiš trening, nakon pola sata, sat jedeš...posle toga popiješ prvu dozu... Druga doza se obično pije između ručka i večere...kao neka užina... Treća doza se uzima neposredno pred spavanje... Imaš mericu...umutiš sa mlekom ili sa vodom... Takav režim unošenja suplemenata podrazumeva određeni tempo vežbanja, inače ćeš da se ugojiš...

onda ti treba nizak bf,tj odlicna definicija...proteini naravno da nisu stetni,uzimaj ih nakon treninga i pred spavanje,moze i za dorucak sa ovsenim...

zatezanje?? sigurno nemas puno misica ako ti treba 'zatezanje" ....a bices zategnutija kada budes imala vise misica a manje masti...SALO SE NE MOZE ZATEGNUTI.... ;)

Evo jedno pitanjce. Da bi zena izgledala kao ta u tvom profilu sta treba da radi? :P

treba da radi sa velikim tezinama,i da ima neki osrednji bf...da ima dosta znanja po pitanju ishrane,suplementacije i treninga i da bude disciplovana po tom pitanju...a ne kao 99% zena da gladuje i radi samo kardio,a od tegova da bezi...meni se u teretani cude devojke sto radim cucanj sa opterecenjem 50-60kg,dizem velike tezine...ali zato izgledam 100 puta bolje od njih z:p

Ma ne ispadne, sve sam sracunala. Doduse, kupila sam tegove u Pevecu, onaj hrvatski mega market.
Ovde u kutiji imas jednu rucku, a sta ja da radim sa jednom, kad mi treba dve. I ne treba mi set tegova 2x2,5kg sa sipkom to iznosi 7kg po tegu, sad imam teg od 5 hg, a posle cu da dodajem ove male 2x1.5kg. :P

Back