User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Vise se dodirujte,mazite,lizite,trljajte dok ne ovlazis posteno,e onda bi trebalo da ide dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde se mogu upoznati filozofi a da nije filozofoski ili slicno sran je? ali pravi filozofi, ne ovi Internet filozofi.
i ima li uopste takvih filozofa kod nas ili su to sve propalice koje je smorila filozofija pa su sad poceli da nadoknadjuju ono sto su propustili dok su bili mladi?
edit: nema veze jeb ote, sad shvatih koga ja pitam lol
Imam problem
Imala sam momka 3 godine sa njim sam izgubila nevinost, ni tad mi nije lijepo bilo, nekako mi see gadi pomisao na sex (vjerova li ili ne ), sad sam pokusala da spavam sa momkom sa kojim sam vec neko vreme zajedno, ali ne mogu boli me, i ne osjecam se lijepo, ne znam sta da radimpomozite mi
a jes sigurna da pustas pitona u pravu pecinu?
msm jes da su vrata do vrata ali nije isto![]()
Imam problem sa deckom...
U vezi smo skoro mesec dana, retko se vidjamo, ne dopisujemo se kao i ranije... Na pocetku je sve bilo super, a sad ami se cini da mu uopste nije stalo do mene i do nase veze...
Kada se dopisujemo on mi stalno spominje druge devojke, a kada mu ja kazem da se meni neko nabacuje, on ga podrzava...
Jako mi se dopada, ali ne znam sta mu je u poslednje vreme...
Razmisljam da raskinem, ali ne znam kako. Ni sama ne znam da li to hocu, ne znam da li te devojke spominje namerno.
Da li da mu dam jos malo vremena, ili da raskinem?![]()
nema od toga nista. Teraj dalje.Imam problem sa deckom...
U vezi smo skoro mesec dana, retko se vidjamo, ne dopisujemo se kao i ranije... Na pocetku je sve bilo super, a sad ami se cini da mu uopste nije stalo do mene i do nase veze...
Kada se dopisujemo on mi stalno spominje druge devojke, a kada mu ja kazem da se meni neko nabacuje, on ga podrzava...
Razmisljam da raskinem, ali ne znam kako. Ni sama ne znam da li to hocu, ne znam da li te devojke spominje namerno.
obicno ti sto non stop pominju druge devojke, uglavnom zenski rod i ne vidjaju, nego te pravi ljubomornom
problem je, u stvari, kad ne pominje devojke, drugarice, nego kad je stalno sa ''drugovima''tad treba da se zabrines
ja ne filozofiram, samo pricam sta se desavalo meni, licno i personalno
draga, na svetu ima x milijardi ili koliko vec zena, ovo je sitan uzorak
a ovo je kurvinjski nacin da se rastosiljas nekog![]()