cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
Tako je, Cole mafijo... povedu se neke 'čke i uzivaš...![]()
Ja stvarno utripovao da sam napisao "dupe"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, Cole mafijo... povedu se neke 'čke i uzivaš...![]()
bogami garantujem da će ta prva da leti kad tad
inače mi je to bljak, vodim se onim vara nju, verovatno bi i tebe jednom
Sa ovim se slažem apsolutno.vodim se onim vara nju, verovatno bi i tebe jednom
kako gledate na to ako ste sa nekim likom koji ima devojku? mi se tako samo neobavezno ljubakamo, na zadnjem seedistu autapricamo celu noc i tako a on ima devojku i nemam pojma da li je voli il ne...mislim da zavrsavam to il ono nek ide zivot?
ti likovi koji su u fazonu: "Ej hoćeš da raskinem zbog tebe" su najgori, majku im smrdljivu
Tako je moja drugarica zaebala jednog, bila pijana i rekla "da", on raskinuo i onda ga i moja drugarica ispalila
ko ga ebe
[Lust3r];22119306:Bratee, ja ne kapiram ovo.. Cim sam us'o u ozbiljnu vezu, odma' par riba pocelo da me spopada.. Znaci u zadnjih mjesec dana, sigurno njih 5-6 smaralo i htjele da budu sa mnom..
Sta je fora sa tim, cim vide nekog zauzetog, stvori se zelja da ga dobiju... Ah te zene![]()
Ne mogu da odgovorim na to pitanje zato sto nisam sa nekim likom koji ima devojku...![]()
ALi...ako hoces iskreno, po mom strucnom misljenju, ispadas bicarka, a on zesci majmun kom bih razbio glavu cisto da postane pametniji...tako da, zavrsavaj to.
Jer, pazi, sa njim se samo ljubakas, pricas celu noc i nemas zelju za nesto vise, a njega moze da kosta veze i njegovu devojku nesto patnje ukoliko ima osecanja prema njemu...ne vidim zasto ne bi mogla da nadjes nekog podjednako glupog i sa kolima, ali samca.
Koja kucka...nisu takvi likovi krivi, od davnina se zna da kucke imaju umece da malim prstom vrte seljake...
[Lust3r];22122869:Moguce, moguce.. Fora je sto je jedna od tih sto me muvaju, najbolja drugarica moje cure.. A prije nase veze htjeo sam s njom da budem, ali ona nije.. I sad sta, 'oce da me **** u mozak malo? Evo joj .!. , nek zajebava nekog drugog![]()
[Lust3r];22122869:Moguce, moguce.. Fora je sto je jedna od tih sto me muvaju, najbolja drugarica moje cure.. A prije nase veze htjeo sam s njom da budem, ali ona nije.. I sad sta, 'oce da me **** u mozak malo? Evo joj .!. , nek zajebava nekog drugog![]()
Zene to osjete i zbog toga si im zanimljiviji a ne zbog toga sto si zauzet.
U sličnoj situaciji je i jedan moj drugar...Muvao je neku likušu je'no god. dana i na kraju smuva neku klinku i tek tad mu ova smraduša šalje poruku na foru "E, ne znam šta mi bilo, ajde da pokušamo, bla, bla" idu mi na kur'c takvi ljudi...uuvek je u tudjem dvoristu vutra zelenija...