Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam za taj put dao samo 500 dindzi i to za bus do BGa :P
cak sam dole dobio 4 knjige, od raznih iskuseniha ratluka,keksa,brojanice, ikonice,svasta po nesto :)

plus sam jos posetio Kareju bio u drugim manastirima,ma sve je bilo super :) i u povratku posetio Solun

jedino nisam mogao na Atos,a on je po lepom vremenu izvanredan ;)

http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=view&id=409&Itemid=168

meni je sve delovalo jednostavno :)

za put nekako se raspitaj da ides sa nekim ako ko vec ide,pa da ti prevoz kao i meni bude dzabe,mada tu treba da imas srece da uhvatis nekog kad tebi treba da ides a i da se vratis :)
cini mi se ima neko ko ide kombijem pa uvek poveze nekoga...al ima ovako dosta ljudi koji dolaze kolima prazni...

pokusaj :) i srecno :D

evo malo pre sam 20km obisao,to je samo nekih 45min i ne boli me vise glava, a i sad cu opusteno da zalegnem :P

odakle si?

plavusa? xD

pa sta ces...probaj il da joj ne objasnjavas il da ukapiras kojim recima ona razume pa se spustis na njen nivo kako bi ista shvatila :D mada verujem da nije tako bas za svaku situaciju,mozda si se samo iznervirao 1-2put :D
Ma nije,al cesto me dovede do ovog stadijuma:
http://1.***************/-38Or80_CcWg/T2GKmR2YIBI/AAAAAAAAJwE/K2jN2vtuex8/s1600/618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg

Imam ja sličan problem, mada gori od tvog...Imam ortaka koji je mnogo glup, a pritom istripovan i sedi iza mene...Vec godinu dana pokusavam da se spustim na njegov nivo i ne ide...I skontala sam da sam mnogo bezobrazna prema njemu, stalno vicem na njega i milion puta dnevno mu ponovim da je glup...I nekako mi bude zao i taman ja odlucim da budem dobra prema njemu, on uradi neku mnogo glupu stvar, npr. polije me ili me potkači i ja opet počnem da histerišem...Mada čim sam ja ološ prema njemu on se nekako unormali, a kad sam tolerantna on se gubi...tako da sam ga izdresirala lepo...

Imam ja sličan problem, mada gori od tvog...Imam ortaka koji je mnogo glup, a pritom istripovan i sedi iza mene...Vec godinu dana pokusavam da se spustim na njegov nivo i ne ide...I skontala sam da sam mnogo bezobrazna prema njemu, stalno vicem na njega i milion puta dnevno mu ponovim da je glup...I nekako mi bude zao i taman ja odlucim da budem dobra prema njemu, on uradi neku mnogo glupu stvar, npr. polije me ili me potkači i ja opet počnem da histerišem...Mada čim sam ja ološ prema njemu on se nekako unormali, a kad sam tolerantna on se gubi...tako da sam ga izdresirala lepo...

Abell, jel to ja sedim iza tebe?

Samo ako si ti zagrejao nozic i pipnuo me s njim :evil: Ali nije on zato glup, nego je ovako glup, glup...Rekao mu je da mu je ćale PROFESIONALNI DRIBLER, kao dribla u fudbalu, a i u košarci :rotf: i to mu je zanimanje...Stalno mi se hvali kako izlazi u neki Rubikon, to je neko elitno mestu u njegovom selu...:dash: Isao je u drugu skolu i dosao je kod nas u 2. godini, a u prvoj je radio neorgansku hemiju, koju mi sad radimo u drugoj...I on, znaci radi sve ponovo, i uspeo je da ima keca...Rekao je da zub ima jednu stranu i da covek ima dve donje vilice...Mislim, koliko glup mozes biti da izjavis tako nesto?

Samo ako si ti zagrejao nozic i pipnuo me s njim :evil: Ali nije on zato glup, nego je ovako glup, glup...Rekao mu je da mu je ćale PROFESIONALNI DRIBLER, kao dribla u fudbalu, a i u košarci :rotf: i to mu je zanimanje...Stalno mi se hvali kako izlazi u neki Rubikon, to je neko elitno mestu u njegovom selu...:dash: Isao je u drugu skolu i dosao je kod nas u 2. godini, a u prvoj je radio neorgansku hemiju, koju mi sad radimo u drugoj...I on, znaci radi sve ponovo, i uspeo je da ima keca...Rekao je da zub ima jednu stranu i da covek ima dve donje vilice...Mislim, koliko glup mozes biti da izjavis tako nesto?

Ok to nisam ja, bas toliko glup nisam... A ne bih te ja pipnuo nozem, radije necim meksim :per:

Samo jednom sam se vozio vozem i to sarganskom 8. u osnovnoj skoli na exu. tako da ne bih znao da li je bolji od busa, ali ako budem isao na more ici cu vozem... :P

Sto kaze North bus je klimatizovan (osim ako se ne vozis u nekoj kanti), ali u vozu lepo otvoris prozor i uzivas...a i vise prostora imas...samo ne znam cime se brze stize, da l' vozem ili busom...

Najgluplje je kad si u vozu bez kupea, bude ti isto kao u busu jos milis do mora... A u normalnom vozu je super, mozes i da rasiris sediste da spavas i sve, ali je meni bilo grozno kad je bila neka baba s nama u kupeu i jela neku slaninu, salamu, nemam pojma, bilo mi je toliko muka da sam mislila da cu umreti...

To je jako rizicno posto ne znas ko moze da ti uleti u kupe.
Zato je najbolje da se skupite u ekipu i vas sestoro u jednom kupeu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back