Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno je da si mala us rana kucka koja smrdi na go vna i koja mnogo prdi i smrdi i se re i jede go vna
Dakle, dont bi a bic bikoz ju are a bictchtcth
Onda si stvarno stoka nevidjenja kad pokusavas da druga odvuces u krevet, go vno malo
Zamisli da se ja lozim na svog druga, pa ispo bi gej je b te
to je ruzno mnogo
ti si ruzna
i nikad neces imati decka
jer si ruzna
ko krava
i
jos ruznija
smradu
ne se ri
bre

dok groblja se ruse u tisini
ja daleko
a ti jos blize
sto sudbina kaze
i za kazat ima
ti
sreco
najvise nad svima
sto u tami grokce
duse tamne lebde
nad pokrovom
vecnim srca
moga tamo
i mozda vamo
i ti si smrad

:eek::eek::eek::eek::eek::roll:

Caos, svima. Imam problem zato sam ovde. Zaljubljena sam u extra druga vec godinu dana, sa kojim se vidjam i cujem svaki dan. I jako smo slicni. Ali problem je u tome sto sam mu rekla skoro da ga ne gledam kao druga. I sto je On bio iz fazona : Opusteno,sve je ok,vazno da si ti to rekla. I ni jednom nije spomenuo nista npr. Ne zelim da budem sa tobom, ili Hajmo da udjemo u vezu. Nego kao sve je ok, vidjamo se i dan danas,zove on mene,zovem ja njega. Ali se i dalje nista ne desava. Treba mi savet, ako neko moze da mi kaze sta mogu jos da uradim,i da li on zeli da bude sa mnom ili ne ?? Upomoc... Hvala! :) Pozz. :heart: P.s. I love you. :-)

Ne svidjas mu se,ne voli te... :( Ali hej! Meni bi se sigurno svidela. :flert: Pusti pp! :per: :cmok:

Hmmm... iskreno-Nisam ocekivala neke odgovore! Ali Hocu da kazem unapred Hvala! :) Inace Ja i kada zelim da potisnem svoja osecanja,pa ''nestanem'' od njega na par dana,on zove i zali se sto me nema da se javim,i onda super razpolozen bude i ja opet krenem da se nadam. I tako vrlo cesto! U jednom trenutku mislim da ima dosta sanse,a u drugom da nema. I ne znam sta da mislim.
P.S. Shvatam da mi treba psihijatar! :dash: :zcepanje: :heart:

Naravno da ne kapiram! Ne kapiram kako mozete da kazete da volite nekoga sa 16 godina. Alo ....

U tim godinama se samo porodica voli.

Sad kad bih pitao devojku koja je postavila pitanje, da li voli tog decka kao sto voli mamu, recice ne. A ako kaze da, onda je debil.

ironija u svemu tome je shto shesnaestogodishnjakinja tu svoju emociju dozhivljava maksimalno autentichno, nije nikakvo foliranje :)
razlika je shto nju to prodje kroz mesec dana.

Fifty verovatno da si u pravu...koje si godiste ?

:hahaha:

Jel' me lozis? Ja kazem isto to, sa mnom se ne slozis. Ona kaze isto to, a sa njom se slozis.

Ajme vi ste zene stvarno posebna vrsta.

@Krepto:

Upravo je u tome poenta. Toliko su utripovane da vole nekoga, a zapravo je dovoljno da naprave malu pauzu i ta ljubav negde ispari. Dje ode da mi je znati?

Slozila sam se sa Fiftty u pogledu toga da ta ljubav(ako se po tvom misljenju tako moze nazvati) dok traje predstavlja u TIM godinama nesto veliko. Covek i u sesnaestoj godini ima osecanja.

Sve to stoji. Samo sto to NIJE LJUBAV. To je fatamorgana. U nedostatku opisa, greskom se uzima imenica "ljubav". Ljubav je nesto neopisivo ogromno, i ne moze se svako voleti. Pogotovo ne neko koga znas 8 meseci. I jos ti je prvi. Mozda zato sto nikad nista nisi osetila slicno, pa se tripujes.

Inace, ne osporavam da imamo osecanja sa 16. Imamo ih i sa 4, kad se naljutimo na mamu sto nam ne da preko ulice da idemo, a sad shvatis da je bila u pravu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back