- Poruka
- 32.028
A ja bih i posle svega da se cujem sa njim, jer 8 meseci nije malo, ai i on mi je prvi decko,
NE BUDI LUDA; i nemoj da se reš ovako, to što je prvi dečko ne treba ti bude ič bitno, prvi mačići se u vodu bacaju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja bih i posle svega da se cujem sa njim, jer 8 meseci nije malo, ai i on mi je prvi decko,
za koliko prestaje dejstvo anestezije? Mislim na onu zubarsku. Pola lica mi je nateklo,ne mogu da pricam.![]()
za koliko prestaje dejstvo anestezije? Mislim na onu zubarsku. Pola lica mi je nateklo,ne mogu da pricam.![]()
Vadio si umnjak ?Kako je bilo ?
nije jos bila operacija. Ovo je popravka zuba. NA zapadu se sve popravke zuba rade sa anestezijom,a i kod privatnika kod nas. Proslo je dejstvo. Sutra cu drugi da opravljam i za njega ce stvarno trebati anestezija,ovo danas je bila zajebancija i smesno u odnosu na ono sto sutra treba da se radi. Posle toga sam miran dok mi ne porastu jos umnjaci.![]()
Ja sam imao neki problem sa zubarima dok sam bio mali , ne secam se koji samo znam da sam imao takbu averziju od zubara da se do pre 6 meseci nisam pojavio kod jednog i to zato sto me je po prvi put bilo strah za moj zub koji je poceo da se lomi . Stiso sam zube i rekao sam idem ! Otisao sam kod privatnika misleci da cu da dobijem anesteziju za onih hiljadu dinara, kad ono , mrk ! Kaze za anesteziju se doplacuje 400 dinara . Reko ja njoj, jebi ti mene ne dam ti 400 dinara popravljaj na zivo . I mislim da sam se treso dok sam sedeo na onoj stolici dok nije pocela da mi struze zub i skida staru plombu da bi je zamenila novom . Ja sam tada pre par meseci po prvi put u zivotu prevaziso strah popravljanja zuba i one busilice gglupave . Nisam osetio ni trunku bola i neprijatnosti, i da sam imao slusalice u usima ne bih ni znao da sam kod zubara pravo da ti kazem jer nisam ni osetio da mi nesto radi u ustima . I tako danas, ja i daljem imam neki mali strah od njih ali mislim da cu sekroz jos 1-2 popravke zuba potpuno osloboditi straha od zubara . Al sto se vadjenja tice tu sam i dalje najveca *****![]()
aj sto boli, nego sto je onaj bol tako odvratan.....
ja sam obe sedmice plombirala bez anestezije....jos bio veliki kvar....
al boli u pm....
imam jos 2 plombirana...i to je to sto se tice mojih zuba xD
Ne znam jeli iko od vas proveo na zubarsku stolicu punih 5 sati? Ja jesam, nije me boljelo jer mi je data anestezija, ali ej, 5 sati na onu neubodnu stolicu, ne pomjerati se. Jos tad sam imao svega 11 godina.
Ali s druge, pozitivnije strane, taj zubar kad vam napravi zub, napravi ga za vazda, samo sto eto ima takav metod rada da je tesko podnosljiv.
Ne znam jeli iko od vas proveo na zubarsku stolicu punih 5 sati? Ja jesam, nije me boljelo jer mi je data anestezija, ali ej, 5 sati na onu neubodnu stolicu, ne pomjerati se. Jos tad sam imao svega 11 godina.
Ali s druge, pozitivnije strane, taj zubar kad vam napravi zub, napravi ga za vazda, samo sto eto ima takav metod rada da je tesko podnosljiv.
ja sam i više pre neku godinu baš
kao što rekoh, kutnjaci su mi baaaš problematični, sekutići su kul. sreća na vreme rešavam sve to inače...haos bi bilo.![]()
ma beži ono je strašno, kod mene uvek ima kao neka tačkica, pa kao daj samo je površinski čas da izbušimo da skinemo i krene da buši zub i onda se to iskomplikuje jer nije samo tačkica i nije samo površinski i mislim ubila bih se tačno zbog toga![]()