Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pretpostavila sam da se zezaš, al' opet, moram malo da se uvredim. xD
Šalim se, imam 15 godina, ne zanimaju me momci, neću u veze, i mnogi mi se čude. Sve moje drugarice imale dečka samo ja neee. Uhvatila sam jednu iz prvog razreda kako se ljubi sa momkom. XD ne zanimaju me momci, ko zna, možda sam lezbo. haha, šalim se.
Ma idi ti na teen. Tinejdžer uvek u duši... :D

Šalim se, imam 15 godina, ne zanimaju me momci, neću u veze, i mnogi mi se čude. Sve moje drugarice imale dečka samo ja neee. Uhvatila sam jednu iz prvog razreda kako se ljubi sa momkom. XD ne zanimaju me momci, ko zna, možda sam lezbo. haha, šalim se.

e, ovo mi deluje kao zajeban problem..a da otvoris temu o tome? ce ti pomognemo :rumenko:

Ni ja nisam imao dečka :rumenko:

pa ili ces uskoro da se zaljubis, ili ces uskoro da shvatis da si lezbo :lol:

Ja znam kako da obariš devojku, a da zbariš, ne znam.
Kako obariti:
Treba ti jedan veeliki kazan (zavisi od veličine devojke). Zagrejavaj vodu dok ne prokuva i turi devojku u kazan na jedno 15 minuta. Obarila si curu :rumenko: Svaka čast

Poslusala i uspela :rumenko: Mljac :)
Jes da sam se dobro namucila da nadjem ovol'ki kazan, al' bar necu biti gladna par meseci :rumenko:

Od sada pa nadalje, nov tretman na ovoj temi usled neobuzdanog spama korisnika ovde . Svaki sledeci spam se kaznjava . Sve sto nema veze sa odgovorom na neko pitanje povlaci za sobom kaznu . Ponovo podsecam, tehnicka pitanja na tehnickim forumima . Sa ove teme je prebaceno je na pub malopre 78 spam poruka :neutral:

Podsetnik
Опште препоруке

* Када започињете неку нову тему, на почетку би требало да напишете неки поздрав и јасно срочите оно што мислите, како други не би морали да размишљају о томе шта сте заправо желели да кажете.
* Ако сте први пут на Форуму, неко ће вас можда упозорити на то да сте му "украли" надимак, ако се потписујете исто као и неки други корисник. Будите уљудни и промените надимак или потпис. Не покушавајте никога да копирате.

Шта је забрањено?

* пријављивање под туђим надимком
* коришћење више различитих надимака
* постављање илустрација које немају везе са темом дискусије
* отварање тема о другим учесницима Форума
* отварање тема које нису у вези са одређеним форумом
* отварање већ отворених тема, јер ће бити закључане или избрисане
* објављивање приватне комуникације, осим уз сагласност свих страна које учествују у преписци
* ометање нормалног рада Форума

Podebljane su stavke koje se cesto krse pa Vas molim da obratite paznju na njih...

Pravilnik za postavljanje sadrzaja korisnika je takodje korisno stivo http://pomoc.krstarica.com/?action=a...2&id=390&lang=

Jos nesto veoma vazno...

PRETRAGA

Verovali ili ne funkcionise veoma lako. Pre nego postavite neku temu idite na pretragu koja se nalazi na vrhu stranice. Samo ukucate ime temu koja Vas zanima i koju bi zeleli da otvorite. Ako pronadjete temu pisite na njoj, ne otvarajte nove sa istim sadrzajem. Tek ako ne pronadjete temu koja Vas interesuje otvorite novu. Neznanje mogu da oprostim, bezobrzazluk ne!

http://forum.krstarica.com/showthread.php/187437-Pravila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back